Wymiana Serwera Dedykowanego ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-2) +--- Wątek: Wymiana Serwera Dedykowanego ! (/Temat-Wymiana-Serwera-Dedykowanego-18745) |
RE: Wymiana Serwera Dedykowanego ! - wesolutki - 05-01-2011 00:55 Adik po co liżesz dupe, modem chcesz zostać? W swoim życiu postawiłem więcej serwerów niż Ty masz lat i będę cwaniak bo skoro się na czymś znam mam prawo się wypowiadać. Wnioskując po poziomie Twojej wypowiedzi, totalnym braku kultury i oczywiście braku umiejętności sklejenia prostego zdania niewiele masz tych lat... Jak już pisałem z mojej strony EOT w sprawie serwera, a z adminem się nie kłóciłem, jedynie wyrażałem swoje zdanie i miałem prawo to robić no ale widzę adik ciężko Ci rozróżnić kłótnię od dyskusji. PS Rodzic odebrał telefon od pedagoga w szkole? heh.. RE: Wymiana Serwera Dedykowanego ! - adik0070 - 05-01-2011 16:22 (05-01-2011 00:55)wesolutki napisał(a): Adik po co liżesz dupe, modem chcesz zostać? W swoim życiu postawiłem więcej serwerów niż Ty masz lat i będę cwaniak bo skoro się na czymś znam mam prawo się wypowiadać. Wnioskując po poziomie Twojej wypowiedzi, totalnym braku kultury i oczywiście braku umiejętności sklejenia prostego zdania niewiele masz tych lat... Jak już pisałem z mojej strony EOT w sprawie serwera, a z adminem się nie kłóciłem, jedynie wyrażałem swoje zdanie i miałem prawo to robić no ale widzę adik ciężko Ci rozróżnić kłótnię od dyskusji. Kończyć dyskusję to możesz sobie ze starą, chcesz brak kultury to go masz. Liżę dupę ? Lizać dupę to możesz sobie również starej. Mnie to grzeje ile jakiś wesolutki postawił serwerów, możemy pogadać o motoryzacji. Podejrzewam, że spokojnie 90% użytkowników mówi stanowczo NIE takim niby cwaniakom jakim jesteś ty, wesolutki. Opinię możesz wyrażać, ale pytam się po co skoro nikt ciebie o nią nie prosił ? (to pytanie retorycznie). I już japa bo nie chcę mi się kłócić z takim jak ty. Podsumowując.. ..cwaniak w necie, pi*da w świecie. A co do mojego wieku to mam 16 i umiem "sklejać proste zdania". Brak kultury to u ciebie kolego. RE: Wymiana Serwera Dedykowanego ! - wesolutki - 05-01-2011 16:37 Może tak warn za słownictwo i obrazę użytkownika... ktoś tutaj chyba nie potrafi zapanować nad emocjami Rozumiem Cię bo w Twoim wieku też modne były u mnie w szkole teksty ze "starą". A o opinie nikt nie musi prosić, temat jest od tego żeby się wypowiadać Po co piszesz pizda w świecie skoro mnie nie znasz, a przyjechać żeby to sprawdzić i tak nie przyjedziesz bo Cię nie puszczą. Nie znasz mnie, więc się nie wypowiadaj w ten sposób o mnie. Internet nie jest anonimowy, a kary nie są wirtualne. Cytat:Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. Kiedyś skończysz 17 lat i uważaj żebyś się gdzieś nie nadział z tym swoim cwaniakowaniem RE: Wymiana Serwera Dedykowanego ! - adik0070 - 05-01-2011 16:49 Siedź cicho, te paragrafy możesz sobie wsadzić wiesz gdzie, a co do "starej" to to nie jest już modne, ale do ciebie pasowało. Ciekawe jaki ty jesteś legalny jak tutaj mi wyskakujesz z kodeksem. A i zapamiętaj, jak cytujesz to podawaj źródło.. Jak chcesz to przyjedź, mnie puszczą, ale szkoda kasy na takiego jak ty. Jak już wspomniałem nie mam zamiaru kłócić się z jakimś wesolutkim. Zapanować umiem i to jak najbardziej, ale takich jak ty trzeba tępić do zera, bo właśnie przez takich wesolutkich cwaniaków świat staję się coraz gorszy. RE: Wymiana Serwera Dedykowanego ! - Dominator - 05-01-2011 16:51 skonczcie to .... RE: Wymiana Serwera Dedykowanego ! - wesolutki - 05-01-2011 16:55 (05-01-2011 16:49)adik0070 napisał(a): Siedź cicho, te paragrafy możesz sobie wsadzić wiesz gdzie, a co do "starej" to to nie jest już modne, ale do ciebie pasowało. Nie potrafisz googli użyć, że Ci źródło potrzebne? Nie dziwię się, że kasy szkoda, 30zł kieszonkowego RE: Wymiana Serwera Dedykowanego ! - ciastkO - 05-01-2011 16:55 adik0070: Cytat:Brak kultury to u ciebie kolego. Gdy zwracamy się do kogoś wyrazy typu: ciebie,tobie,ty PISZEMY WIELKĄ LITERĄ! RE: Wymiana Serwera Dedykowanego ! - adik0070 - 05-01-2011 17:03 (05-01-2011 16:55)ciastkO napisał(a): adik0070: Właśnie to było celowo ;P ja to doskonale wiem. Szanuję kumatych ludzi ; ] --- Z gógli umiem korzystać, a te 30zł to wolałbym podarować na jakąś fundację charytatywną. Dobra, koniec już na poważnie. Wieje sandałem. RE: Wymiana Serwera Dedykowanego ! - omisiu - 05-01-2011 17:04 To "coś" ma poziom trzecioklasisty z podstawówki... Bo to oni wtedy uczą się podstawowych bluzgów i ich używają. Paragrafy to już w sądzie a kultura wymaga ustąpić w pewnym momencie (jak się go zna). Żałosne RE: Wymiana Serwera Dedykowanego ! - Bolt - 05-01-2011 17:09 Hahah no bez kitu, "Ciebie" z dużej to można w listach pisać, ja akurat takiej potrzeby tu nie widzę. Każdy następny post nie na temat będzie karany warnem |