Oddam Zaproszenia na lockerz za 30 sekund Twojego czasu [Zamienie] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Oddam Zaproszenia na lockerz za 30 sekund Twojego czasu [Zamienie] (/Temat-Oddam-Zaproszenia-na-lockerz-za-30-sekund-Twojego-czasu-Zamienie-1869) |
RE: Oddam Zaproszenia na lockerz za 30 sekund Twojego czasu [Zamienie] - Gumowy - 17-02-2010 19:45 Zarejestrowałem się nick: SS_Visual może jeszcze jedną rejestracje załatwie RE: Oddam Zaproszenia na lockerz za 30 sekund Twojego czasu [Zamienie] - xPietrek - 17-02-2010 19:55 Zarejestrowany jako pietrek2405. To chyba była rejestracja.. Zalogowałem się z Twojego linku wpisując dane z allegro i zaakceptowałem regulamin RE: Oddam Zaproszenia na lockerz za 30 sekund Twojego czasu [Zamienie] - mikolaj90 - 17-02-2010 20:54 Sorry ze offtop. Jak zalogowałem się z twojego linku i zaakceptowałem regulamin to to się liczy ? RE: Oddam Zaproszenia na lockerz za 30 sekund Twojego czasu [Zamienie] - Admin - 18-02-2010 16:14 mam juz komplet, dziękuje za pomoc maile systematycznie będę wysyłać każdemu ! maile rozesłałem userom którzy się zarejestrowali i byli w temacie - za osoby, które korzystały wczesniej z innych ref linków, nie są zaliczane to samo tyczy się osób bez pełnej aktywacji konta i tych co z ref linka nie korzystały. Jeśli o kims zapomniałem proszę o pw pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję ! |