![]() |
NPB - Narodowy Panel Badawczy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: NPB - Narodowy Panel Badawczy (/Temat-NPB-Narodowy-Panel-Badawczy-175999) |
RE: NPB - Narodowy Panel Badawczy - Shimeon - 15-04-2025 12:22 Nie polecam. Równy miesiąc temu zarejestrowałem się w panelu, wypełniłem ankiety wstępne do profilu i tylko na jedną ankietę się załapałem, a czekałem na nią dwa tygodnie. Jak dojdę do progu wypłaty, zlecam przelew i się zwijam stamtąd. ![]() RE: NPB - Narodowy Panel Badawczy - Zaperr44 - 15-04-2025 13:45 (15-04-2025 12:22)Shimeon napisał(a): Nie polecam. Równy miesiąc temu zarejestrowałem się w panelu, wypełniłem ankiety wstępne do profilu i tylko na jedną ankietę się załapałem, a czekałem na nią dwa tygodnie. Jak dojdę do progu wypłaty, zlecam przelew i się zwijam stamtąd. To dziwne, bo ja już kilka wypłat zleciłem w miesiącu mam może z 5-7 ankiet, więc na luzie idzie uzbierać. A profil szczerze przyznam, że wypełniałem na odwal. RE: NPB - Narodowy Panel Badawczy - Shimeon - 15-04-2025 16:02 Ja nie wypełniałem na odwal. Napiszę do supportu co to ma być. ![]() Na innych panelach, na których mam konto ankiety normalnie przychodzą. ![]() |