MineLab: Wydobywanie kryptowalut w chmurze oparte na sztucznej inteligencji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: MineLab: Wydobywanie kryptowalut w chmurze oparte na sztucznej inteligencji (/Temat-MineLab-Wydobywanie-kryptowalut-w-chmurze-oparte-na-sztucznej-inteligencji-175825) |
RE: MineLab: Wydobywanie kryptowalut w chmurze oparte na sztucznej inteligencji - miron830 - 29-08-2023 17:11 @wredny90 pisałem że ryzyko w każdej takiej koparce istnieje że może w końcu czy później paść a ta jak na razie płaci i działa. Pisałeś też wcześniej że 200 zł zainwestowałeś i wyciągnąłeś 12 zl to bardzo też ciekawe. Pokaż screen bo wkład po ok miesiącu się zwraca. 15 minut i na Binance wpada RE: MineLab: Wydobywanie kryptowalut w chmurze oparte na sztucznej inteligencji - wredny90 - 30-08-2023 22:18 (29-08-2023 17:11)miron830 napisał(a): @wredny90 pisałem że ryzyko w każdej takiej koparce istnieje że może w końcu czy później paść a ta jak na razie płaci i działa. Pisałeś też wcześniej że 200 zł zainwestowałeś i wyciągnąłeś 12 zl to bardzo też ciekawe. Pokaż screen bo wkład po ok miesiącu się zwraca. Tak póki co płaci i jak najbardziej już ponad 100zł wyciągnięte nie mniej jednak jesteś naganiaczem w moim mniemaniu. RE: MineLab: Wydobywanie kryptowalut w chmurze oparte na sztucznej inteligencji - miron830 - 30-08-2023 22:41 @wredny90 a kto ci każe wchodzić w programy po to są tematy by je dodawać. Jak ci nie odpowiada to je omijaj. Nadal nie dałeś screna ile zarobiłeś bo w moim mniemaniu jesteś osobą co tylko narzeka a nie pokazuje faktów bo teraz nagle zaczęło płacić jeśli ci nie płaciło to trzeba było wkleić scren RE: MineLab: Wydobywanie kryptowalut w chmurze oparte na sztucznej inteligencji - wredny90 - 01-09-2023 19:52 (30-08-2023 22:41)miron830 napisał(a): @wredny90 a kto ci każe wchodzić w programy po to są tematy by je dodawać. Jak ci nie odpowiada to je omijaj. Nadal nie dałeś screna ile zarobiłeś bo w moim mniemaniu jesteś osobą co tylko narzeka a nie pokazuje faktów bo teraz nagle zaczęło płacić jeśli ci nie płaciło to trzeba było wkleić scren Ile Ty masz lat? Zacytuj mnie, gdzie napisałem,że nie zarabiam i nie płaci. Mam prawo myśleć co chce i zdania o Tobie na tą chwile nie zmienię. Póki co jestem na - ale miesiąc się nie skończył. RE: MineLab: Wydobywanie kryptowalut w chmurze oparte na sztucznej inteligencji - miron830 - 01-09-2023 21:32 Ja o Tobie też. Napisałem grzecznie pokaż scren ile zarobiłeś a nie pisz bz..r Tyle w temacie. RE: MineLab: Wydobywanie kryptowalut w chmurze oparte na sztucznej inteligencji - miron830 - 03-09-2023 19:30 Kilka nowych informacji https://www.youtube.com/watch?v=lBvSPZtcWbw RE: MineLab: Wydobywanie kryptowalut w chmurze oparte na sztucznej inteligencji - konik983 - 08-09-2023 19:59 Dzięki za info, dobre wiadomości. RE: MineLab: Wydobywanie kryptowalut w chmurze oparte na sztucznej inteligencji - miron830 - 09-09-2023 15:05 Dobrze śmiga ta kopareczka .Dobiłem jeszcze mocy trochę a reszta do wypłaty Info od admina na grupie do osób co do haseł i zabezpieczeń by dawać silne OSTRZEŻENIE BEZPIECZEŃSTWA ⚠️⚠️ - Proszę zmienić hasło na silne! ( 123456 nie jest silnym hasłem ? ) - nigdy nie wysyłaj swoich danych nieznajomym - nigdy nie napiszemy pierwsi, możesz zablokować każdego, kto to zrobił, ponieważ na 99% jest to podróbka - aktywuj 2-czynnik - dodaj do białej listy swój adres Bitcoin. W ten sposób wypłaty będą możliwe tylko na ten adres. Aby to zrobić, wyślij krótką wiadomość e-mail „Adres Bitcoin do białej listy” na adres [email protected], podając adres portfela Bitcoin. Natychmiastowe wypłaty: Dodaj swój adres Bitcoin do naszej białej listy, aby uzyskać dostęp do naszej funkcji natychmiastowych wypłat. Po prostu napisz e-mail na adres [email protected]. Temat: Adres Bitcoin na białej liście Tekst: [ADRES TWOJEGO PORTFELA BITCOIN] Sprawdzą to w ciągu maksymalnie 24 godzin. Ma to na celu ochronę TWOICH środków i nie ma na celu denerwowania Cię! Proszę zrozumieć, że nasz zespół ma obecnie dużo pracy i to także ludzie tacy jak Ty. Dziękuję za Twoje zrozumienie) RE: MineLab: Wydobywanie kryptowalut w chmurze oparte na sztucznej inteligencji - miron830 - 18-09-2023 21:10 Najfajniejsze w tej koparce jest to oprócz tego że płaci że jeden kontrakt mamy aż na 365 dni z jednego depo. Także można z tego jakiś grosz wyciągnąć oczywiście jeśli nie przestanie kopać do tego czasu. RE: MineLab: Wydobywanie kryptowalut w chmurze oparte na sztucznej inteligencji - miron830 - 26-09-2023 19:58 Kopiemy i wypłacamy dalej |