Szybki ZLISTER - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Szybki ZLISTER (/Temat-Szybki-ZLISTER-1743) |
RE: Szybki ZLISTER - 7wgxfyx - 08-03-2010 09:19 jak to później wygląda przy wysyłce ? nie robią problemu RE: Szybki ZLISTER - szulakaluble - 08-03-2010 12:48 Coraz częściej można tam trafić na polaka który jest tam z tego samego powodu;> Mi narazie idzie cienko... dopiero 2 jeden z Brazylii, drugi z Turcji. Już prawie miałem 2 następnych ale jeden z chin nie mógł otworzyć mojego zdjęcia...nie jego wina ze żyje w komunistycznych chinach:> a 2 dał maila wszystko pięknie i się spytał skąd jestem, napisałem ze poland i się rozłączył Dla nowych którzy chcą korzystać z tej strony jak ktoś wam pisze "asl" to piszecie wiek, pleć i miejsce RE: Szybki ZLISTER - djmax - 08-03-2010 15:36 latwo poszlo You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: hello my name is martyna i give you same photos just give me your mail Stranger: hi Stranger: cool`` Stranger: r u a girl? You: yes Stranger: cool`` Stranger: i want to see u photos`` Stranger: can i? Stranger: i can sent u my pic to u You: only on invite from my mail Stranger: ok`` Stranger: tell me your mail Stranger: thanx You: tu podalem mu swojego maila Stranger: wait You: ok Stranger: i sent u`` Stranger: can u se e it? You: hey open invite from mail that i sended you Stranger: i gave u my pic `just a moment ago You: and i want to give you my picture You: just open mail from me and accept Stranger: [email protected] nie moge podac You: ok Stranger: u can give me You: i send on this mail Stranger: yeah You: ok sended open it and accept Stranger: i will`` You: ok You: im wait for you Stranger: Login ? You: on what? You: aaa Stranger: LOckerz You: my login its martyna1991pl You: ok accept this i must go for 2 minutes wait for me Stranger: ok You: ok im back Stranger: u can give u photos Link Address`` You: only profile when you register You: lol You: joke RE: Szybki ZLISTER - Kravis - 08-03-2010 16:41 Ledo - najmocniej Cię przepraszam ale działa :] i to ładnie wczoraj nabiłem dwóch a dziś zaczynam znów jakiś jeden chciał mnie NYPD postraszyć hehe ale go zbrechtałem RE: Szybki ZLISTER - ledo - 08-03-2010 17:09 Spoko, po prostu to jakoś edytuj, bo jeszcze paru klientów mi sie przyda ; RE: Szybki ZLISTER - 7wgxfyx - 08-03-2010 17:09 potwierdzam numer na zdjęcia blond jeża działa ! , normalna rozmowa nie przynosi efektów RE: Szybki ZLISTER - Czarodziej94 - 08-03-2010 18:14 Cały czas mnie wywalaja moze jakiś lepszy sposóp plis RE: Szybki ZLISTER - Naxrun - 08-03-2010 18:46 Nie wychodzi mi :/ . Namówiłem jedną chinkę, po kilkunastu rozmowach . Zresztą ... całkiem normalne ... RE: Szybki ZLISTER - Kilol - 08-03-2010 18:52 Tutaj chyba trzeba mieć farta. Jeśli trafisz na kogoś kto jest łatwowierny itp., to szybciej się zarejestruje. Ja już nie zbieram znajomych, bo mi się rzygać chce od tej gadki i namawiania. Mam Z-Lista i to mi wystarczy. RE: Szybki ZLISTER - ledo - 08-03-2010 19:28 Trzeba mieć bajer i troche IQ ... jeśli gościu owija w bawełne, to od razu widać że ściemnia i nie doda, więc DC I nastepn, ja mam jak narazie 46 znajomych, ale nabijam, chociaż z 5 dziennie i zawsze jest 20 ptz |