Uwaga na oszusta - Behaviorakles - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Uwaga na oszusta - Behaviorakles (/Temat-Uwaga-na-oszusta-Behaviorakles-172605) |
RE: Uwaga na oszusta - Behaviorakles - Hasher - 14-09-2021 21:22 (14-09-2021 19:51)Behaviorakles napisał(a): TOR'a każdy ma, a ja już teraz wiem co zrobię, także, narazie, i pocałujcie się za pare zł, wy Polskie łachudry. Hybrid on przecież jasno dał do zrozumienia że nie odda RE: Uwaga na oszusta - Behaviorakles - Limidos29 - 15-09-2021 14:08 Godzina 15 wybiła A kontaktu I pieniędzy na koncie nie mam. Możecie to odblokować aby mógł coś napisać. A ja lecę na policję zgłosić typka. Ludzie za 100zl umią sobie problemów narobić. Narazie I dziękuję za pomoc mimo wszystko! RE: Uwaga na oszusta - Behaviorakles - Ropsont - 15-09-2021 14:19 (15-09-2021 14:08)Limidos29 napisał(a): Godzina 15 wybiła A kontaktu I pieniędzy na koncie nie mam. Możecie to odblokować aby mógł coś napisać. A ja lecę na policję zgłosić typka. Ludzie za 100zl umią sobie problemów narobić. Narazie I dziękuję za pomoc mimo wszystko! A co on Ci tutaj napisze? Z treści jego postu jasno wynika, że już raczej tutaj nie wejdzie: (14-09-2021 19:51)Behaviorakles napisał(a): TOR'a każdy ma, a ja już teraz wiem co zrobię, także, narazie, i pocałujcie się za pare zł, wy Polskie łachudry. Typ 60 postów, dołączył w Lipcu niedawno. Po tonie wypowiedzi widać, że to zwykły śmieć. Niestety na te mniejsze interesy trzeba uważać ale nie da się niektórych oszustów uniknąć :/ Nie chcę Ci gasić entuzjazmu ale wątpię, że policja cokolwiek zdziała, jednak możesz się przejść dla samej zasady. RE: Uwaga na oszusta - Behaviorakles - PremAccHack - 15-09-2021 14:20 Policja nic nie zdziała. Jak powiesz że to jakieś krypto + zagraniczne serwisy to bardziej zainteresują się Tobą niż oszustem RE: Uwaga na oszusta - Behaviorakles - Limidos29 - 15-09-2021 14:31 Pewnie macie rację z ta policja Ale na szczęście z takimi rzeczami idę do rodziny I zawsze pomogli więc o tym razem tak będzie. |