![]() |
NkSender ---- Szybki Z-lister - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: NkSender ---- Szybki Z-lister (/Temat-NkSender-Szybki-Z-lister-1711) |
RE: NkSender ---- Szybki Z-lister - Athemis - 13-02-2010 20:34 Ja dostałem 1 "Już mam konto ![]() Narazie wysłałem 1061 maili ![]() RE: NkSender ---- Szybki Z-lister - rubik - 13-02-2010 23:30 ha mam 17 maili, ale żaden potwierdzony ;/ RE: NkSender ---- Szybki Z-lister - Zythus - 14-02-2010 07:35 U mnie 1 potwierdzony i jakies 7 w drodze ![]() RE: NkSender ---- Szybki Z-lister - zzbboo - 14-02-2010 09:34 Jakby ktoś chciał wysyłać i np. wyłączyć komputer to wystarczy spojrzeć niżej i jest zatrzymaj, patrzymy do jakiej ostatniej osoby wysyłaliśmy i odznaczamy do niej ![]() RE: NkSender ---- Szybki Z-lister - Sony_st - 14-02-2010 09:56 (13-02-2010 16:44)xPietrek napisał(a): Bo autor zapomniał dodać że nk blokuje słowa słowo Lockerz.com... Wiadomości z tym tekstem nie dochodzą do adresatów Zdjecie w punkcie 7 RE: NkSender ---- Szybki Z-lister - Admin - 14-02-2010 10:45 nie chce nikogo zamartwiać, jednak wydaje mi się że możecie mieć problemy przez używanie tego programu - jeśli nk się w***rwi i założy Wam sprawe w sądzie za spam to nie będzie ciekawie, a wiem że takie przypadki miały miejsce i grzywny były dość słone. Osobiście go nie polecam, oto mały przykład, żeby nie było że rzucam słowa na wiatr : Cytat:Osobami, które dostarczały ogromne ilości niepożądanych wiadomości były dwie osoby w wieku 16-tu lat. Przy użyciu samodzielnie stworzonej aplikacji, której mechanizm działania polegał na tym, że do każdego nowego zdjęcia, które było dodawane do serwisu Nasza-Klasa pojawiał się komentarz. Treść komentarza zawierała ?pochwałę? zdjęcia osoby, która je dodała a także odnośnik do płatnego programu pozwalającego na pobieranie plików. Podkreśliłem najważniejsze info. I nich niektórzy nie łudzą się, że dynamiczne ip w czymkolwiek pomoże, bo jak przyjdzie co do czego to neostrada Was sprzeda za poł litrowego harnasia. http://vbeta.pl/2008/09/09/nasza-klasa-wypowiada-wojne-spamerom/ RE: NkSender ---- Szybki Z-lister - zzbboo - 14-02-2010 11:46 Wysłałem 500 wiadomości, mam nadzieje, że bez żadnych spraw sądowych się obejdzie ![]() RE: NkSender ---- Szybki Z-lister - Tech - 14-02-2010 13:12 Admin - mogę się mylić, ale ten ich program to działał chyba szybciej i co za tym idzie mniej legalnie od nksendera. No bo przecież mi by chyba zajęło cały miesiąc żeby wysłać te 120tys wiadomości :o Druga sprawa to, że oni na tym zarabiali, a my nie. Jak dla mnie to szybciej jest nk po prostu zablokować takie konto, ale nigdy nic nie wiadomo ![]() RE: NkSender ---- Szybki Z-lister - haggard - 14-02-2010 13:31 W 4h około wysłały się 1606 wiadomości, także 120k to nie 1 miesiąc. Poza tym nie wiemy ile oni to robili i niby ile zarobili. RE: NkSender ---- Szybki Z-lister - con1u - 14-02-2010 13:56 fajny sposob godzinka czekana 700 wiadomosci ![]() ![]() |