![]() |
40 € od BlackCatCard - młody konkurent Revoluta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +--- Wątek: 40 € od BlackCatCard - młody konkurent Revoluta (/Temat-40-%E2%82%AC-od-BlackCatCard-mlody-konkurent-Revoluta-170922) |
40 € od BlackCatCard - młody konkurent Revoluta - leliwa29 - 08-03-2021 10:11 Ja już czekam ok miesiąca. Cały czas info, że jeżeli weryfikacja trwa powyżej 20 dni to proszę skontaktować się z supportem. Pisałem do supportu i nic, zero odzewu. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka RE: 40 € od BlackCatCard - młody konkurent Revoluta - Tocku - 08-03-2021 11:52 Promocja nie traci na popularności, wręcz przeciwnie - wniosków jest coraz więcej. Poniżej oficjalne info od BlackCatCard (z soboty). Kod: Niestety, ze względu na ogromny napływ nowych klientów z programu poleceń, czas weryfikacji wniosku wydłuża się i trwa obecnie około 21 dni kalendarzowych. Pracujemy jednak nad tym, aby to naprawić i miejmy nadzieję, że wkrótce wróci do normalnego tempa. To nie zmienia faktu, że jeżeli złożyliście wniosek, to prędzej czy później swój bonus otrzymacie. (08-03-2021 10:11)leliwa29 napisał(a): Ja już czekam ok miesiąca. Cały czas info, że jeżeli weryfikacja trwa powyżej 20 dni to proszę skontaktować się z supportem. Pisałem do supportu i nic, zero odzewu. Mi odpisywali na każdą wiadomość, nawet na te najgłupsze ( ![]() Jeżeli minął miesiąc, to możesz spróbować napisać maila na adres [email protected] RE: 40 € od BlackCatCard - młody konkurent Revoluta - Mafiti - 09-03-2021 10:13 Niewiele trzeba się wysilić jak na 40 euro, czyli prawie 200 zł. Sprawdzę temat ![]() RE: 40 € od BlackCatCard - młody konkurent Revoluta - Tocku - 09-03-2021 15:08 Zaktualizowałem pierwszy post o najbardziej przydatne info, które pojawiło się w całym wątku. Większość typów błędów takich jak niezgodna data, czy płeć jest związana z jakością zdjęcia dokumentu. System jest wrażliwy na takie czynniki jak ostrość, dobre oświetlenie czy nawet czysta szybka aparatu. Poniżej zebrałem porady od supportu BlackCatCard w tym temacie: Kod: Upewnij się, że dane w w formularzu rejestracyjnym zostały wprowadzone dokładnie tak jak w skanowanym dokumencie tożsamości. RE: 40 € od BlackCatCard - młody konkurent Revoluta - siudzin - 16-03-2021 19:51 Robilem to jakos 3 marca i dalej nie mam zweryfikowanego konta ktos tez tak ma? RE: 40 € od BlackCatCard - młody konkurent Revoluta - nSo - 16-03-2021 21:20 Ja również cały czas czekam. RE: 40 € od BlackCatCard - młody konkurent Revoluta - Tocku - 17-03-2021 12:38 Wg mojej wiedzy wszystko nadal działa, a bonusy są po kolei wypłacane zweryfikowanym użytkownikom. Musicie jeszcze chwilę poczekać na weryfikację. RE: 40 € od BlackCatCard - młody konkurent Revoluta - milosz998 - 17-03-2021 12:59 Ale debilna apka. Nie mogę wpisac imienia MIŁOSZ tylko MILOSZ i przez to wywala mi błąd skanu dowodu bo na dowodzie jest MIŁOSZ xDDDDD Większej parodii w życiu nie widziałem, jeśli chodzi o apki. Robię przez telefon/kompa i ciągle to samo, złe imie, nazwisko, data urodzenia i płeć ![]() Zamiast pierwszej strony wysłałem drugą i przeszło. WTF? RE: 40 € od BlackCatCard - młody konkurent Revoluta - xmazzi - 24-03-2021 14:40 i jak tam, ktos cos dostał? dzis po 21 dniach karzą mi się zarejestrować znowu xddd RE: 40 € od BlackCatCard - młody konkurent Revoluta - ADAM2332 - 24-03-2021 16:37 (24-03-2021 14:40)xmazzi napisał(a): i jak tam, ktos cos dostał?Zapewne źle wypełniłeś formularz rejestracyjny.. Ja się zarejestrowałem i chodź czekałem 19 dni to wszystko przeszło i bonus otrzymałem ![]() |