![]() |
GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC (/Temat-GLODNY-KRYPTOWALUT-maraton-do-wolnosci-finansowej-CEL-10-BTC-168760) |
RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - kamilg49 - 14-01-2021 21:37 Bitcoin aktualnie w małej akumulacji, co świadczy o tym że Alty rosną ![]() Dzień w krypto dziś wygląda zdecydowanie zielono ![]() Postanowiłem podzielić się z wami jednym coinem którego trzymam jako long term oraz skupuje do wyznaczonej strefy. ![]() THORChain (RUNE) jak będzie zazinteresowanie mogę o nim pare zdań napisać ![]() Jego cena odbijała się w wyznaczonym obszarze, jeśli wyskoczymy ponad żółta linie mamy zielone światło na kontynuacje wzrostów. Osobiście skupuje go w przedziale 0.90$ - 1.80$ Cena w ciągu 48 h wzrosła o około +36.6% Wykonałem pare tradów co wyszło nawet spoko. ![]() ![]() ![]() RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - kamilg49 - 15-01-2021 22:25 Szybkie podsumowanie dzisiejszych zagrań. Jutro postaram się rozpisać więcej Coinów którymi się interesuje oraz myślę o jakimś ładnym wyglądzie dla oka dziennika ![]() RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - kamilg49 - 16-01-2021 19:09 Wielkie JOŁ Spółka która się interesuje na polskim rynku to: SFD Nie jest jeszcze dobrze znana tzw "ulica" się nią jeszcze nie interesuje. Jej cena obecnie wynosi 4,08 zł. W okresie wakacyjnym miała duży i fajny krok w e-coomerce, poszerzają swój asortyment i prężnie się rozwija. Ma polityke dywidendową, chce wypłacać min. 20% zysków. Polecam się jej przyjrzeć ![]() Kryptowaluty Dziś bardzo fajny profit, a na rynku meeeega zielono. Tak jak wcześniej wspominałem Alty zaczeły swój wystrzał. Głownym faworytem na możliwa Hosse jest PolkaDot. Coin ma bardzo duży hype a jego zainteresowanie developerskie coraz bardziej rośnie. Dziś wzrosła o 33.9% Co do samego Bitcoina, zdrowo jakby wypełnił Imbalans na poziomie 23-24k$ przed następnym rajdem. Kapitał przechodzi obecnie do mniejszych Capów co bardzo mnie to cieszy ![]() Polecam wykonać jakis swapa krypto na Matemasku jeśli któs go używa, możliwe ze wyda niedługo swój coin a ludzie dostarczjący liquidity na pewno zostaną wynagrodzeni. Tak było w przypadku Giełdy zdecentralizowanej UniSwap gdzie rozdawali tokeny o początkowej wartości 3000$. Zagrania dzisiejsze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień na spocie: ![]() Miłego wieczoru !
RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - hufsmoke - 17-01-2021 01:46 (16-01-2021 19:09)kamilg49 napisał(a): Wielkie JOŁ Taaa.. zrobic swapa kosztujacego 30 dolarow. Wiem ze nadzieje sa duze ze bylby drop jak na Uni ale mysle ze nawet by się nie zwróciło RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - kamilg49 - 17-01-2021 08:26 Wykonuje transakcje na UniSwapie gdzie Fee kosztuje ostatnio 30-50 $ ![]() RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - kamilg49 - 19-01-2021 07:39 kupije #LTC i #ETHEREUM potwierdzenie na portfelach u grubasów, możliwy szybki rajd tych coinów. Wieczorem wrzuce podsumowanie, jest GRUBO RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - domeklala - 19-01-2021 07:55 (19-01-2021 07:39)kamilg49 napisał(a): kupije #LTC i #ETHEREUM potwierdzenie na portfelach u grubasów, możliwy szybki rajd tych coinów. Wieczorem wrzuce podsumowanie, jest GRUBO A to nie jesteśmy już po?? RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - kamilg49 - 19-01-2021 17:13 Szybkie podsumowanako bo rynek nie śpi ![]() W momencie pisania porannego posta #ETHEREUM kosztowało około 1325 $ obecna cena to 1400$ + #LTC rano około 157$ teraz około 160$ ale zrealizowałem zysk wyżej czekam na fajne wejście. Jeśli wiecie #BITCOIN przebił swoje ath o ponad 100% a więc możemy spekulować ze #ETHEREUM jest daleko w tyle względem niego ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli interesujecie się krypto to powinniście wiedzieć ze Polska też ma projekt który ma gotowy i użytkowy produkt co nie zdarza się często ze wzgledu na to ze rynek krypto opiera sie na spekulacji ![]() ![]() Co tu pisać zabieram się do dalszych analiz. Niech moc będzie z nami krypto-wariaty ![]() Dodam jeszcze tylko że cena jaką widzicie teraz na LTC może oznaczać promocje ![]() Zobaczymy jak się Bitek zachowa ![]() https://www.youtube.com/watch?v=qDGv0_ELU0g jakoś lubię słuchać tej nutki przy analizach ![]() RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - kamilg49 - 22-01-2021 13:50 Witam ![]() Bitcoin troszkę w ostatnie dni namieszał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis w nocy nasi skośnoocy koledzy obronili strefe i wyszliśmy ponad 30k ![]() ![]() #DOT ładnie przebił opór i zrobiliśmy UUUP ![]() SPOT: Co do #ETH ustawiam siatkę zakupową w przedziale 800-1100$ w razie możliwego pullbacku. Ciekawostka Biden zamroził propozycje regulacji krypto portfeli złożoną przez FinCEN https://bitcoin.pl/biden-zamrozil-propozycje-regulacji-krypto-portfeli-zlozona-przez-fincen/ RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - kamilg49 - 24-01-2021 16:38 Siema ![]() THORChain (RUNE) októrym wspominałem kilka postów wyżej w momencie jego opisu kosztował 1.3$ , pisałem że jeśli przebije opór będzie uuuup. Cena obecna: 2.6$, po 23 dniach zrobione 100 % ![]() #SMARTKEY -opiszę na zachętę ![]() ![]() w Azjii i Usa. Co do tradów troszkę siadło ![]() Miłej niedzieli ![]() |