Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Publish0x - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458)
+--- Wątek: Publish0x (/Temat-Publish0x-166129)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Publish0x 4 krypto za czytanie w tym BAT - FreeDoge - 16-02-2020 19:54

jak zawsze w poniedziałek

RE: Publish0x 4 krypto za czytanie w tym BAT - SalvatoreConte - 17-02-2020 12:29

(16-02-2020 19:54)FreeDoge napisał(a):  jak zawsze w poniedziałek

Heh. no właśnie nie.
Bo podsumowując:
- wypłata zlecona w zeszłym tygodniu,
- dzisiaj zamiast realizacji wypłaty to tylko INFORMACJA na maila, że zrobią przelew w następny poniedziałek (haha),
- oczekiwanie na kolejny poniedziałek.

Nie chce mówić, że to SCAM, ale tak się zaczyna większość scamów - problem z plynnoscią i wypłacalnościa.

Nadal będę w tym uczestniczył, poczekam na rozwój sytuacji, ale już z mniejszym zaangażowaniem.

RE: Publish0x 4 krypto za czytanie w tym BAT - mucios - 17-02-2020 12:45

(17-02-2020 12:29)SalvatoreConte napisał(a):  

Heh. no właśnie nie.
Bo podsumowując:
- dzisiaj zamiast realizacji wypłaty to tylko INFORMACJA na maila, że zrobią przelew w następny poniedziałek (haha),

Nie chce mówić, że to SCAM, ale tak się zaczyna większość scamów - problem z plynnoscią i wypłacalnościa.

Nadal będę w tym uczestniczył, poczekam na rozwój sytuacji, ale już z mniejszym zaangażowaniem.

Dziwny temat, bo do mnie w ciągu 2 ostatnich tygodni dotarły 2 wypłaty i wszystkie czasowo w poniedziałek.

RE: Publish0x 4 krypto za czytanie w tym BAT - FreeDoge - 17-02-2020 13:13

3ego i 10tego dostałem przelew BAT od nich
że dzisiaj nie puścili to nie mam pojęcia dlaczego
Może autor tematu będzie miał jakieś info konkret co się dzieje

RE: Publish0x 4 krypto za czytanie w tym BAT - mucios - 17-02-2020 13:22

(17-02-2020 13:13)FreeDoge napisał(a):  3ego i 10tego dostałem przelew BAT od nich
że dzisiaj nie puścili to nie mam pojęcia dlaczego
Może autor tematu będzie miał jakieś info konkret co się dzieje

U mnie dokładnie te same daty. W tym tygodniu nie wypłacałem, bo nie uzbierałem minimum (1 klik dziennie to stanowczo za mało)

RE: Publish0x 4 krypto za czytanie w tym BAT - FreeDoge - 17-02-2020 14:21

(17-02-2020 12:29)SalvatoreConte napisał(a):  

Heh. no właśnie nie.
Bo podsumowując:

@[SalvatoreConte] Mała prośba do Cb : czytaj ze zrozumieniem komunikaty zanim zaczniesz siać ferment.
Co prawda nie czytam, nie wchodzę nawet w email od nich aczkolwiek wypłata jak w 2 poprzednie poniedziałki jest już u mnie na koncie

RE: Publish0x 4 krypto za czytanie w tym BAT - SalvatoreConte - 17-02-2020 14:44

Faktycznie - powinienem przeprosić, bo BATY są już na moim portfelu ERC20.

Natomiast nie przeproszę, bo zostałem tutaj chamsko i cebulacko bezpodstawnie zaatakowany.

Masz @FreeDoge wielki myślicielu i guru niewidomych, czytaj sobie od nich maila aż do znudzenia:

[Obrazek: Publish0x.jpg]

"Maili nie czytam"
Brawo, żyj w świecie ignorancji dalej, a później wmawiaj innym, że białe jest czarne, a czarne jest białe.

Dziwnym zbiegiem okoliczności - po moim poście tutaj - wypłata została dokonana dzisiaj.

Ale nie będę się tu wdawał w kolejne dysputy i dyskusje, bo nie mam na to czasu.

Swoje wiem i wiem jak się różne rzeczy zaczynają i jak się później kończą, ale następnym razem zachowam to po prostu dla siebie.

RE: Publish0x 4 krypto za czytanie w tym BAT - FreeDoge - 17-02-2020 15:44

(17-02-2020 14:44)SalvatoreConte napisał(a):  Faktycznie - powinienem przeprosić, bo BATY są już na moim portfelu ERC20.

Natomiast nie przeproszę, bo zostałem tutaj chamsko i cebulacko bezpodstawnie zaatakowany.

Masz @FreeDoge wielki myślicielu i guru niewidomych, czytaj sobie od nich maila aż do znudzenia:

[Obrazek: Publish0x.jpg]

"Maili nie czytam"
Brawo, żyj w świecie ignorancji dalej, a później wmawiaj innym, że białe jest czarne, a czarne jest białe.

Dziwnym zbiegiem okoliczności - po moim poście tutaj - wypłata została dokonana dzisiaj.

Ale nie będę się tu wdawał w kolejne dysputy i dyskusje, bo nie mam na to czasu.

Swoje wiem i wiem jak się różne rzeczy zaczynają i jak się później kończą, ale następnym razem zachowam to po prostu dla siebie.

@[SalvatoreConte]

brak po prostu słów...facepalmfacepalmfacepalm
Nawet nie rozumiesz tego co czytasz
Jest poniedziałek i jest wypłata. W mejlu który zamieszczasz masz informację o tym, że wypłata zrealizowana i następna będzie 24 więc za tydzień w poniedziałek.
A nie ma tam nic, że wypłatę którą masz zleconą otrzymasz dopiero 24.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania, twój post na temat wypłat nie miał tutaj żadnego znaczenia ale snuj teorie spiskowe dziejów dalej

w każdym email masz takie info, ale co ja tam wiem....
Według twoich teorii wypłaty 3 i 10 nie powinno być w cale bo w email piszą o kolejnych tyg a jakoś były - popatrz cuda i to bez twoich postów na forum...
Nie muszę czytać email by wiedzieć po info od założyciela tematu, że wypłaty są w każdy poniedziałek ...

Także najlepiej zamilcz a nie siejesz ferment , bo co z tego, że coś czytasz jak nie rozumiesz co czytasz .

tak dla twego info specjalnie wszedłem w email których nie mam potrzeby czytać bo 3 wypłata w pon była każdy miał a w email informują po prostu, że kolejne będą 10 i 10 również było info, że kolejne będą 17 i teraz po wypłacie dzisiaj informują, że kolejne wypłaty 24 i 24 poinformują, ze next payments będa 2 marca

[Obrazek: publi.jpg]

RE: Publish0x 4 krypto za czytanie w tym BAT - Mistrz Gier - 18-02-2020 12:24

Nie bede sie wdawal w dyskusje bo nazywanie ich scamem nie ma tu racji bytu, nie inwestujemy tutaj nic, poza jedna minuta dziennie na tipowanie za co uzyskujemy krypto wiec jest to swego rodzaju kran.
Druga sprawa jezeli chodzi o wyplaty, mogly byc poślizgi bo caly czas serwis sie rozwija i pewnie staraja sie uniemożliwić wyludzanie poprzez multikonta, wiec sprawdzaja.
Sam zostalem zbanowany na pierwszych kontach, ale co najlepsze? Ze support jest w miare ogarniety i jedno konto mi odbanowali po przyznaniu sie.
W moim mniemaniu serwis sie rozwinie i mysle ze beda dodawane kolejne krypto do zbierania.

Nie rozumiem tylko zachowania osob ktore zanizaja ocene postu bo widze ze gwiazdki spadaja. Ale coz, janusze zostana januszami.

Jest okazja zgarniac za free krypto, bez inwestycji, bez weryfikacji, no prosciej sie juz chyba nie da.
Szok... az sie nie chce robic kolejnych tematow z akcjami, bo o samej afiliacji nie wspomne, bo z samego forum z refa zarejestrowalo sie raptem od 10 do 20 osob.

RE: Publish0x 4 krypto za czytanie w tym BAT - vky - 20-02-2020 19:26

ciekawostka.. obserwuje saldo BAT od kilku dni, zbieram codziennie i wacha się kwota od 1.46$ do 1.49$.. raz w góre, raz w dół..