![]() |
VI Zlot Zarabiam.com - Miejscówka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: VI Zlot Zarabiam.com - Miejscówka (/Temat-VI-Zlot-Zarabiam-com-Miejscowka-165894) |
RE: VI Zlot Zarabiam.com - Miejscówka - Admin - 29-06-2020 11:59 Dopytałem jak terminy na wrzesień 2020 na ruedzie, otrzymałem inforamcje: Cytat:w nawiązaniu do wiadomości istnieje możliwość rezerwacji apartamentów KONWALIOWYCH w terminie 4-6.09.2020 lub 18-20.09.2020. pytanie co robimy? czy czekamy do września? czy pytać o terminy dostępne w środku wakacji? Raczej w najbliższych tygodniach bardziej/mniej już się nic nie zmieni w kwestii obostrzeń więc czekać dalej nie ma na co, pozostaje się zdecydować co dalej ![]() RE: VI Zlot Zarabiam.com - Miejscówka - michal86ole - 29-06-2020 13:56 Rezerwuj we wrześniu RE: VI Zlot Zarabiam.com - Miejscówka - Ropsont - 02-07-2020 19:23 Raz się żyje, niech będzie jak Michał mówi ![]() RE: VI Zlot Zarabiam.com - Miejscówka - Admin - 02-07-2020 21:43 To wydaje mi się że będzie trzeba zmniejszyć ilość domków zarezerwowanych bo spodziewam się że bardziej kameralnie by było ![]() chociaż to nie byłoby takie złe, na pierwszym zlocie gdzie osób było kilkanaście wcale nie było gorzej jeśli chodzi o integracje ![]() RE: VI Zlot Zarabiam.com - Miejscówka - Ropsont - 02-07-2020 22:15 Wiadomo, że mniejszą ilość. Oby tylko Twardy i Na5tyk przyjechali. Więcej życzeń specjalnych nie mam. ![]() |