Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego (/Temat-Twisto-Czyli-latwy-zarobek-dla-kazego-165204)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 25-11-2019 16:48

Dzisiaj właśnie doszła karta ! własnie ją aktywowałem więc od jutra będziemy wiedzieć jak to wygląda w praktyce ! Smile

[Obrazek: zrabiam.jpg]

RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - Fricooo - 25-11-2019 17:10

Ile ci szla? U mnie juz 1.5tyg czekania

RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 25-11-2019 19:01

(25-11-2019 17:10)Fricooo napisał(a):  Ile ci szla? U mnie juz 1.5tyg czekania

zamawiałem ją też około 1,5 tygodnia temu.. pewnie w tym tygodniu juz będzie u Ciebie.

RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - rachman - 25-11-2019 19:35

U mnie też ponad tydzień albo nawet dwa. Ale działa wszystko. Nawet fajne toto Smile

RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 25-11-2019 19:37

Foto na szybko.. szkoda że promocja trwa tylko do połowy grudnia więc dużo czasu nie zostało na zdobycie refow .. chociaż póki co chyba średnio im idzie z weryfikowaniem ich.

RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - Szalony - 27-11-2019 09:51

Ładnie lecisz Wink dzięki twojemu dziennikowi też zacząłem reklamować Twisto ; ) w końcu 50zł za darmo drogą nie chodzi Big Grin

RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 27-11-2019 16:20

Miło mi to usłyszeć ! Smile chociaż ostatnio strasznie długo sie czeka na weryfikacje nowych osób.. strasznie mozolnie to idzie.. u was tez ? Smile

RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - wrzochal11 - 27-11-2019 20:06

Kwestia pewnie tego, że strasznie dużo osób się zarejestrowało.
Ja mam jakiś problem z nadaniem pin-u. Gdy go nadaje to wyskakuje mi błąd. Chociaż niby w ustawieniach jest informacja, że karta aktywna. Napisałem do nich w poniedziałek, niestety ciągle mi nie odpowiedzieli

RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 27-11-2019 21:56

(27-11-2019 20:06)wrzochal11 napisał(a):  Kwestia pewnie tego, że strasznie dużo osób się zarejestrowało.
Ja mam jakiś problem z nadaniem pin-u. Gdy go nadaje to wyskakuje mi błąd. Chociaż niby w ustawieniach jest informacja, że karta aktywna. Napisałem do nich w poniedziałek, niestety ciągle mi nie odpowiedzieli

ten czat to jakaś kpina.. też pisałem w poniedziałek i do tej pory nic Big Grin

RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - Fricooo - 28-11-2019 16:48

Podrzuci ktos na priv sposob z czym powiazac karte Twisto zeby dosc sprawnie wyplacic kase?