Zarobić na autko - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zarobić na autko (/Temat-Zarobic-na-autko-164959) |
RE: Zarobić na autko - shf - 07-04-2020 16:52 (07-04-2020 13:35)siudzin napisał(a): alfa zarabista furka tylko niestety lubi się rozpadać Ja akurat zdecydowanie odradzam alf, widziałem co ziomka mamuśka przeżyła i nigdy nie zdecydowałbym się na alfe. Wiadomo, że jeden egzemplarz może być gruzem a drugi może być żyletą ale zniechęcenie zostało. Osobiście odradzam alf RE: Zarobić na autko - siudzin - 07-04-2020 17:45 (07-04-2020 16:52)shf napisał(a):same! o to mi chodzilo wlasnie ze fajnie sie jezdzi ale sa strasznie gowniano robione(07-04-2020 13:35)siudzin napisał(a): alfa zarabista furka tylko niestety lubi się rozpadać RE: Zarobić na autko - dazy19 - 07-04-2020 18:19 alfy nie są aż takim padłem jak się wydaje silnik od fiata w sumie zawieszenie trochę niskie ale jak się o nie zadba to będzie jeździło czasem elektryka się spierniczy także to już mały kłopot Powodzenia i bierz ogarnięty egzemplarz co miał porobione mankamenty Sam ostatnio łatałem giulie po strzale i tanie części i przyjemnie się nią było zająć owocnych zarobków RE: Zarobić na autko - adi_hq - 10-04-2020 12:40 Brat ma 147 1.9 i jest mega zadowolony, od kilku lat zero problemów. Być może trafił na dobry egzemplarz. Przyjemność z jazdy super. Co do ankiet to wypełniam tylko podczas oglądania filmów więc te 3 panele w, których działam zostaje. Wczoraj zlecona wypłata 40 zł z ankiet. Próbna reklama na facebooku puszczona, domena zwróciła się pierwszego dnia. Zrobiłem film na YT odnośnie niszy i stąd są pierwsze leady. |