GENERALNY Restock już w przyszły piątek! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: GENERALNY Restock już w przyszły piątek! (/Temat-GENERALNY-Restock-juz-w-przyszly-piatek-16469) |
RE: GENERALNY Restock już w przyszły piątek! - KoGi - 19-11-2010 09:45 Dziś jest ten dzień w którym można przytulic fanta za friko RE: GENERALNY Restock już w przyszły piątek! - Lubelak - 19-11-2010 15:30 dziś kampimy! xD RE: GENERALNY Restock już w przyszły piątek! - MotorniczyTramwaju - 19-11-2010 15:36 Życzę wszystkim dobrych nagród Niestety ja nie uczestniczę... RE: GENERALNY Restock już w przyszły piątek! - tomsonFCB - 19-11-2010 15:43 Ok na ten dzień czekałem cały tydzień Już się nie mogę doczekać. PS. Zostawcie mi nano silver RE: GENERALNY Restock już w przyszły piątek! - KoLoRoWY_O.o - 19-11-2010 16:32 Ja też, tyle że dostane anulację bo zrobiłem 20 fejków ( Na zlista ) przynajmniej będzie konto czyste ;* RE: GENERALNY Restock już w przyszły piątek! - Burned - 19-11-2010 17:38 Nie miałem dostępu do neta od poniedziałku, nie zaprosiłem 20 osób i nie ma dostępu do restocku RE: GENERALNY Restock już w przyszły piątek! - paskur - 20-11-2010 10:14 Wg mnie restock był lajtowy, wszystko długo się trzymało. Długo nie mogłem się zalogować, po czym LRC mi wypelnił 50$ więc szok i zgarnąłem. Miałem fake maile, może przejdzie, może nie. Paypal 25$ był bardzoooooooooooo długo, bony Icart jeszczeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee więcej, gier też dużo RE: GENERALNY Restock już w przyszły piątek! - Bolt - 20-11-2010 10:31 Ja nie wiem jakim cudem mam shuffle, nie dość że w połowie pobierania nowego lrc zaczął się restock, to nie załadowało sie ptzplace, musiałem odświeżyć, pomyliłem captche, wbiłem, lrc wybrał elektronike, shuffle, dane, captcha i nie do wykonania dzialanie : 27+18. Ale jakimś cudem sie udało . Złapałem white screena ale zabralo ptz i było napisane że zamówilem ;> Gry na ps3 stały ze 2 minuty, kto wziął ac:brotherhooda ten jest 180zł do przodu RE: GENERALNY Restock już w przyszły piątek! - tomsonFCB - 20-11-2010 10:56 Restock jak dla mnie udany. Zaraz na początku nie pojawiło mi się logowanie (white screen) odświeżałem kilka razy i pojawiło się logowanie. Wbiłem w elektronikę to gry jeszcze stały następnie od razu w paypale i lajtowo wziąłem 25$. RE: GENERALNY Restock już w przyszły piątek! - NaoS - 20-11-2010 12:52 White screen, White screen, White screen, White screen, White screen, logowanie... zamułaaaaaa....... wypełniam paypal 50$, WRONG MATCH ERROR (czyli że nie umiem dodać 20+1 ???), cofam, White screen, White screen, White screen, White screen..... i tak już do końca nagród Nawet 25$ nie zdążyłem wygrać, a podobno długo się trzymało. |