Czy można zarabiać na hyip ? Postaram się udowodnić ze tak, nawet bez polecania. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Czy można zarabiać na hyip ? Postaram się udowodnić ze tak, nawet bez polecania. (/Temat-Czy-mozna-zarabiac-na-hyip-Postaram-sie-udowodnic-ze-tak-nawet-bez-polecania-161441) |
RE: Czy można zarabiać na hyip ? Postaram się udowodnić ze tak, nawet bez polecania. - KryptoHyip - 11-05-2019 00:13 10.05.2019r Pogoda słaba ale programy nie zawodzą MegaPawnShop- Jak wcześniej pisałem program już nie wypłacił, udało się zarobić 28%, ogólnie program oceniam na plus mimo, że zabrakło kilku dni do zakończenia depozytu. Jeśli się pojawi kolejny program tego admina pewnie wejdę. Blizzilion - wpłacone 0.2 BTC, wypłacone 0.2862 BTC Program nadal płaci, wypłaty dochodzą bez problemu. Jutro wygasa mi jeden depozyt ( tak samo jak sporej ilości osób, które weszły na początku) i to będzie dobry test dla admina. Osobiście już nie dokładam do programu, moim zdaniem admin liczy na nowe depozyty od osób które już zarobiły w programie, i zawinie się z kasą w niedalekiej przyszłości. Token plus - cena tokena 79.92$, czekam na spadek ceny btc i będę zamykał pozycję na giełdzie btc do token plus. Mam nadzieję, że będzie większa korekta btc i kurs dobije 0.02 BTC za 1 plus token. Wo token- cena tokena od 9 marca 0.3825$, co dla mnie jest porażką. Token słabo się reklamuje, cena tokena nie rośnie będę niedługo zamykał swoją pozycję w tym programie. SCF- cena tokena dobiła 2$, bez zmian akumuluje monetę. Arbistar 2.0 - nadal reinwestuje, ale powoli szykuje się do wypłacenia środków. Za 9 dni wygasa mi depozyt i mam zamiar wyciągnąć całość. Powinno być ok 40% zysku. Osobiście nie podoba mi się mała popularność programu i słaba reklama projektu. World Way Capital- otwierane są nowe biura więc wszystko idzie zgodnie z planem i moimi założeniami: - 27.04 Otworzono biuro w Wietnamie - 3.05 Otworzono biuro w Kenii (Kenya - World Way Capital office in Nairobi city. The office is located at ICEA building, 17th floor, Room # 1708.) - 08.05 Otworzono biuro na Filipinach (RPM BLDG. MACAPAGAL DRIVE ZONE 13, CARMEN CAGAYAN DE ORO CITY) - Do 20.05 mają otworzyć biuro w Rosji w mieście Ufa. Na monitorach dalej wzrost kapitału i stabilny rozwój projektu. Większe depo mam jeszcze kolejno 9, 15, 19 dni roboczych natomiast dzienne naliczenia reinwestuje. Dopóki nie ma konferencji w Dubaju i bonusu do depozytu strategii nie zmieniam. Finastone- wypłaciłem 70% wkładu, 20 maja powinienem wyciągnąć wkład. Program nie zawodzi, stabilnie wzrasta ilość użytkowników i depozytów, jestem dobrej myśli. Bittradex- admin zmniejszył fee od wypłaty na 0.0002 BTC wypłaciłem 28% wkładu RE: Czy można zarabiać na hyip ? Postaram się udowodnić ze tak, nawet bez polecania. - danoneksss - 12-05-2019 17:33 Chociaż nie jest to moja dziedzina zarobku to fajnie się czyta Życzę wytrwałości i przede wszystkim dużych zysków! RE: Czy można zarabiać na hyip ? Postaram się udowodnić ze tak, nawet bez polecania. - KryptoHyip - 14-05-2019 00:17 13/14.05.2019r Na rynku euforia więc, ja uciekam do stablecoina Danoneksss dzięki za miłe słowa, to mnie motywuje do działania Cena btc tak wystrzeliła do góry, że uciekłem z kryptowalut do stablecoin, poczekam na spadki i odkupię taniej. Podobno jutro (14.05) binance ma odtworzyć wpłaty i wypłaty, dużo ludzi uważa, że to spowoduje wystrzał cen kryptowalut jeszcze wyżej, moim zdaniem zaczną się spadki. Bizzilions - kolejna wypłata na portfelu. Plus Token - pierwszy raz sprzedałem zarobione tokeny i wypłaciłem, kwota wypłacona 1000$, eth które wpłaciłem (1500$) zostawiam dalej w programie. Wo token- 18.03 wpłaciłem 1 tys $ w btc ( 0.2574 btc). Dziś wypłaciłem środki, na zabranych tokenach zarobiłem 188$ i na wzroście BTC kolejne 1080$ Program jeśli chodzi o mnie przechodzi do historii, mimo że cena tokena nie urosła jak oczekiwałem program okazał się być dobrą inwestycją min dzięki pompie na BTC. Screeny w załączeniu PS 0.02007779 BTC którego nie udało się sprzedać po cenie 8100$ sprzedałem po cenie 8020$. SCF- bez zmian. Cloud token- nowy program do którego dołączam. Środki z wo token przesyłam właśnie tutaj. Miałem się wstrzymać z inwestycją przy obecnych cenach krypto ale przekonała mnie możliwość depozytu w TUSD. Arbistar 2.0 - wyłączyłem reinwestycje, niedługo zabieram kasę z programu. World Way Capital- moje dzienne naliczenia przekroczyły 46$, reinwestuje. Finastone- odzyskane 75% Bittradex- nalicza bez zmian RE: Czy można zarabiać na hyip ? Postaram się udowodnić ze tak, nawet bez polecania. - KryptoHyip - 16-05-2019 00:15 15/16.05.2019r Mały update Cloud Token- po dogłębnej analizie projektu i przemyśleniu plusów i minusów postanowiłem zainwestować mocniej w tej projekt, co to oznacza ? Zainwestowałem 35.85 ETH kupionych po 900zł co daje 32 250zł. Te ETH i tak kupuje długoterminowo, praktycznie wszystkie kryptowaluty sprzedałem i uciekłem do stablecoina a w razie "odjechania" rynku zostaną mi te ETH. Prowizja w Cloud token wynosi z pierwszej linii ( bezpośredni polecony) 100% z drugiej linii 50% ( trzeba mieć minimum 2 osoby bezpośrednio polecone z inwestycją aby odblokować poziom 3). Na głównym koncie wpłaciłem 530 TUSD Bezpośrednio poleconego mam brata 530 TUSD i kolegę ( wszedł za 700$ dogadałem się z nim, że to co dostanę z jego polecenia dzielimy się po 50%) W 3 lini mam mamę, i tutaj wpłaciłem ETH opisane powyżej ( screen w załączniku) Podsumowanie cel i plan działania: Kwota docelowa na jakiej się skupiam 8600$ po miesiącu powinno być odzyskane 10% + 10%+ 5% = 25% osobiście liczę na wzrost ceny tokena i wyjęcie wkładu po 2 max 3 miesiącach, od początku zamierzam akumulować coina. W przypadku mocnej korekty na rynku zostaję w ETH, nie zamierzam sprzedawać taniej niż kupiłem. RE: Czy można zarabiać na hyip ? Postaram się udowodnić ze tak, nawet bez polecania. - KryptoHyip - 16-05-2019 21:38 World way capital - 8 czerwca ma być konferencja tym razem w Rzymie, zaczyna się ekspansja na Europę czego się spodziewałem. Co to oznacza i jak zagram pod to wydarzenie ? Moim zdaniem na 99.9% program nie upadnie do tego czasu, na wydarzeniu będzie pokazane jak firma świetnie się rozwija, pewnie padną nagrody po 100-150 tys $ ( może więcej) ludzie porobią sobie zdjęcia z założycielami itd itd ( coś podobnego było teraz w projekcie Tessline również we Włoszech). Zacznie się nowy potężny napływ kapitału i projekt jeszcze jakiś czas pośmiga. Miałem dorzucić środki w plan 16 dniowy ( i zabrać te środki dzień przed wydarzeniem), ale stwierdziłem, że zaryzykuję i wrzucę w plan 24 dni roboczych. Jest to 1,5 tyg dłużej jeśli chodzi o dni robocze, ale uważam, że filmy na YT z konferencji zwiększą napływ kapitału na dłuższy okres. Podsumowanie Mimo tego, że uważam inwestycję na 24 dni za bardziej ryzykowną to zainwestowałem w nią 2 tys $, mam nadzieję, że nie będę żałował. Oby z fartem. RE: Czy można zarabiać na hyip ? Postaram się udowodnić ze tak, nawet bez polecania. - KryptoHyip - 17-05-2019 15:28 17.05.2019r Bittradex- niestety mimo ciekawie zapowiadającego programu ten się zawinął, wpłaciłem 0.1 BTC wypłaciłem 0.0416 BTC straciłem 58%. Jest to drugi program w dzienniku na którym straciłem, niestety równie bolesny procentowo. Strata z tego programu to ok 425$. Drugi program na, którym straciłem w ostatnim czasie od tego samego polecającego. Postaram się bardziej skupić na program mocno promowanych w social mediach i tych które udają prawdziwe biznesy, a mniej tych ryzykownych. Finastone kolejne wypłaty na portfelu ROI 90% RE: Czy można zarabiać na hyip ? Postaram się udowodnić ze tak, nawet bez polecania. - czainik111 - 17-05-2019 20:35 Lepiej mniejszy zysk a stabilniej do przodu. W dwóch też straciłem bo byłem zachłanny. Teraz jestem w trzech i powoli do przodu. RE: Czy można zarabiać na hyip ? Postaram się udowodnić ze tak, nawet bez polecania. - KryptoHyip - 20-05-2019 22:26 20.05.2019r Plus token okazał się być na plus Blizzilion - wpłacone 0.2 BTC, wypłacone 0.3096 BTC Program nadal wpłaca lecz wypłaty dochodzą dłużej, zazwyczaj czekałem ok 24h teraz to ponad 72h i zwiększono min od wypłaty z 0.002 na 0.004 BTC co powoduje, że mogę wypłacać raz na 3 dni. Plus Token- zakończyłem inwestycję w tym programie, dlaczego ? Jak wcześniej pisałem jestem w takich programach, głównie na zarobek na monecie, tutaj cena tokena od osiągnięcia 80$ rośnie bardzo powoli. Łącznie ok 10 ETH wysłałem z Plus Token na SCF token, gdzie cena monety stale rośnie a oprocentowanie wynosi podobnie ok 10% miesięcznie. Jak pisałem wcześniej zysk w tym programie wyniósł 1000$ Monety które mam na giełdzie jeszcze potrzymam ale niedługo planuję sprzedać: - Gdy cena osiągnie 100$ - Gdy cena tokena do BTC wzrośnie do 0.02 BTC/szt. - Gdy SCF wyjdzie na giełdę i będzie można trejdować tym tokenem. Osobiście czekam na korektę btc i uważam, że to będzie dobry moment na sprzedanie plus tokenów po dobrym kursie. SCF- łącznie posiadam ok 120 monet, cena monety to 3$ nadal akumuluje. Wprowadzili możliwość włączenia bota na monecie SCF, co bardzo mi się podoba i go włączyłem. Arbistar 2.0 - zleciłem wypłatę wkładu. Co tydzień będę mógł wyciągać zysk. World Way Capital- reinwestuję, dzienne naliczenia na poziomie 87$. Finastone- w ostatnim poście popełniłem błąd, w piątek wypłaciłem 95%, a dziś na koncie mam już cały wkład. Od jutro zarabiam na spokojnie. Kto wszedł w program z refa gdy o nim pisałem na tym forum jest już 10% do przodu, gratuluję Cloud Token cena wzrosła na 0.352$ jutro powinienem mieć na portfelu pierwsze 1000 monet. Cel 10000 monet i cena za token min 10$. RE: Czy można zarabiać na hyip ? Postaram się udowodnić ze tak, nawet bez polecania. - KryptoHyip - 26-05-2019 15:51 26.05.2019r Koniec Bizziliona ? Blizzilions- wpłacone 0.2 BTC, wypłacone 0.3168 BTC Wychodzi, na to że koniec programu, czułem, że program powoli się zwija więc nie dokładałem do programu. Wypłaty zlecone 21 i 24.05 nadal pending, jak twierdzi support przechodzą z wypłat ręcznych na automatyczne i proszą o cierpliwość ( z doświadczenia wiem, że program już nie wypłaci). Mimo wszystko program na plus. SCF Token- wpłacone 310$, dorzuciłem 10 ETH ( 9 tys zł) na bota i ostatnio była możliwość zakupu tokenów przed wyjściem na giełdę, więc wysłałem kolejne 10 ETH ( 9.5 tys zł) za które otrzymałem 770 SCF. Monety na bocie powinny wypracować 12% miesięcznie, cel jak najszybciej zebrać 1 tys monet. Arbistar 2.0 - wypłaciłem wkład teraz co 7 dni wyplacam zysk, pierwszy zysk wypłacam za 2 dni. World Way Capital- nadal reinwestuje. Finastone- program nadal wypłaca, zarobiłem 15% wkładu. Cloud token przekroczyłem ilość 1 tys monet, nadal akumuluje. RE: Czy można zarabiać na hyip ? Postaram się udowodnić ze tak, nawet bez polecania. - zenonzelei - 29-05-2019 15:42 Opłaciło Ci się już po 2 miesiącach wypłacić wkład na Arbistar? |