![]() |
Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia (/Temat-Platne-ankiety-online-ankiety-internetowe-moje-zarobkowe-doswiadczenia-160947) |
RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 05-03-2019 20:21 Witam ![]() 1) Opinie.pl - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 2) Clixsense - otrzymano ankiet: 8, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 3 3) Greenpanthera - otrzymano ankiet: 11, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 4) Badanie Opinii - otrzymano ankiet: 3, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 5) SW Panel - otrzymano ankiet: 4, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 6) Global Test Market - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 Dzisiaj jest dla mnie dobry dzień w Clixsense - dużo ankiet się wyświetla i 3 już udało mi się wypełnić (zostaną ujęte w kolejnym zestawieniu), pamiętajcie o częstym logowaniu i/lub ściągnięciu dodatku ClixAddon, mail niestety zazwyczaj pozostaje bez echa.
Pozdrawiam, Marta ![]() RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 06-03-2019 01:51 Raczej nie wrzucam tutaj żadnych screenów, ale nie mogłam się oprzeć, aby nie podzielić się z Wami ukończonym dniem w Clixsense - taka "dniówka" nie zdarza się często ![]() Dobranoc. ![]() RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 07-03-2019 22:49 Witam ![]() 1) Clixsense - otrzymano ankiet: 10, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 7 2) Poznaj.to - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 3) Greenpanthera - otrzymano ankiet: 6, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 4) SW Panel - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 5) Market Agent - rozszerzenie profilu o wartości 20 punktów Jako ciekawostkę dodam, że udało mi się już osiągnąć w nowym miesiącu minimum do wypłaty z Clixsense (w 90% za swoją pracę, czyli ankiety i znikomą ilość zadań), co wydaje się być dobrym wynikiem ![]() Pozdrawiam, Marta RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 09-03-2019 11:48 Witam weekendowo ![]() Ankietowe podsumowanie za okres 07-08 marca 2019r.: 1) Clixsense - otrzymano ankiet: 6, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 2) Badanie Opinii - otrzymano ankiet: 2, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 3) Greenpanthera - otrzymano ankiet: 7, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 4) Poznaj.to - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 5) Reaktor Opinii - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 W zestawieniu ujęłam panel Poznaj.to - jednak muszę wspomnieć, że w tym przypadku było to badanie telefoniczne (rzadko biorę udział w takiego typu wywiadach, ale akurat miałam chwilę czasu, więc w się skusiłam
![]() Miłego weekendu ![]() RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - 11natinka11 - 10-03-2019 20:53 Marta tez miałam telefoniczne w poznaj to o remontach ok tydzień temu (chyba w sobotę) i cos niedługo powinni zaliczyć, bo mówili do 2 tygodni chyba, ale ankieta mi sie dłuzyła, bo nawet na słabo kompetentnego ankietera trafiłam i zastanawialiśmy sie np gdzie żarówki czy gniazdka ująć w jakiej grupie i wiele takich innych, a to on powinien bardziej naprowadzać itp RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 10-03-2019 21:20 (10-03-2019 20:53)11natinka11 napisał(a): Marta tez miałam telefoniczne w poznaj to o remontach ok tydzień temu (chyba w sobotę) i cos niedługo powinni zaliczyć, bo mówili do 2 tygodni chyba, ale ankieta mi sie dłuzyła, bo nawet na słabo kompetentnego ankietera trafiłam i zastanawialiśmy sie np gdzie żarówki czy gniazdka ująć w jakiej grupie i wiele takich innych, a to on powinien bardziej naprowadzać itp Natinka - u mnie badanie dotyczyło szeroko rozumianej tematyki zachowań konsumenckich. Pani pytała mnie m.in. o to, jak często dokonuję zakupów w sklepach stacjonarnych wg różnych kategorii m.in. artykuły spożywcze, elektronika, artykuły dziecięce, AGD, dekoracja i wystrój wnętrz. Samo badanie również nieco mi się dłużyło, ponieważ prawdę mówiąc było zwyczajnie nudne, a trwało dość długo (jak na taką formę), bo prawie 20 minut. Masz rację, że to ankieter powinien być kompetentny w takich kwestiach. U mnie na całe szczęście kobieta była całkiem w porządku, chociaż nie umiała mi dokładnie określić, kiedy punkty zostaną doliczone do konta. Powiedziała tylko, że zazwyczaj taki proces trwa około 10 dni (więc raczej ciężko stwierdzić, co to dokładnie oznacza
![]() RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 11-03-2019 21:12 Witam ![]() 1) Opinie.pl - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 2) Clixsense - otrzymano ankiet: 4, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 3) Greenpanthera - otrzymano ankiet: 5, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 Kiedyś z Opinie.pl zawsze otrzymywałam zaproszenia w poniedziałki, teraz nastąpiła zmiana i w moim przypadku (już bodajże 3 raz) jest to niedziela. Szczerze mówiąc nie jestem pewna, czy dobrze robię wpisując w przypadku tego panelu ilość ankiet i kwalifikacji, ponieważ po ostatnich zmianach nie zostałam jeszcze odrzucona z żadnego badania. Jednak każda ankieta posiada zakres punktowy możliwy do uzyskania. Jeżeli badanie zakończy się szybko (np. w ciągu 1-3 minut), to otrzymuje się gratyfikację w postaci (zazwyczaj) 20 punktów. Natomiast im dłużej uda nam się je wypełniać, tym więcej punktów finalnie znajdzie się na naszym koncie. Zobaczymy, jak dalej będzie wyglądał u nich ten system oraz czy zostanie wprowadzony na stałe, czy jest to tylko coś w rodzaju "testowania"
![]() Pozdrawiam, Marta RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 13-03-2019 23:24 Witam ![]() 1) Clixsense - otrzymano ankiet: 14, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 8 2) Greenpanthera - otrzymano ankiet: 4, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 0 3) Badanie Opinii - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 4) Global Test Market - otrzymano ankiet: 3, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 5) SW Panel - otrzymano ankiet: 2, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 Początek tygodnia dosyć spokojny, zobaczymy co przyniesie jego dalsza część ![]() Pozdrawiam, Marta RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 15-03-2019 22:39 Witam ![]() 1) Clixsense - otrzymano ankiet: 9, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 4 2) Greenpanthera - otrzymano ankiet: 3, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 3) Market Agent - rozszerzenie profilu o wartości 20 punktów 4) Epanel - otrzymano ankiet: 2, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 5) Reaktor Opinii - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 0 6) Klub Kantar - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 Dodatkowo dziś pierwszy raz miałam możliwość dostania się do zamkniętej społeczności. Propozycja została zawarta w ankiecie dotyczącej pielęgnacji skóry, kosmetyków itp. Jednak nie wiem, czy udałoby mi się zakwalifikować, ponieważ na pytanie, czy będę w stanie płynnie pisać i odpowiadać na pytania po angielsku, zaznaczyłam "NIE"
![]() ![]() Pozdrawiam, Marta RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 17-03-2019 12:44 Witam ![]() 1) Clixsense - otrzymano ankiet: 6, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 3 2) SW Panel - otrzymano ankiet: 2, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 3) Greenpanthera - otrzymano ankiet: 2, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 0 W bieżącym miesiącu mam dobrą passę w Clixsense - na dzień dzisiejszy udało mi się przebić poprzedni miesiąc pod względem zarobku, a do finiszu pozostały jeszcze 2 tygodnie. Mała rzecz, a cieszy
![]() Miłej niedzieli ![]() Pozdrawiam, Marta |