![]() |
Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie (/Temat-Wlasny-kanal-YouTube-Porady-o-Instagramie-160673) |
RE: Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - arturito - 28-01-2019 16:09 Małe podsumowanie reklam na FB: -Prawie 1000 wyświetleń filmu -Łącznie 40 subów już -Wydana kwota na reklamy 75zł ![]() Wynik zadowalający ![]() Kolejne wideo prawdopodobnie w środę! RE: Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - arturito - 31-01-2019 03:48 W końcu zmontowane, zaczynam szanować ludzi, którzy się tym zajmują ![]() Nowy filmik, starałem się poprawić nieco dynamikę dodając więcej elementów graficznych. Sama tematyka też chyba nieco ciekawsza niż poprzednio, mam nadzieje, że się spodoba ![]() Temat algorytmu podzieliłem na dwie części, bo to obszerna sprawa. I tak wyszło znowu ponad 10 minut. RE: Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - arturito - 01-02-2019 13:52 Uuu wpadło pierwsze zapytanie o poradę w komentarzu do filmu, to miłe ![]() Odbiór nowego video jest bardzo okej, cieszy ![]() A no i koniecznie zrobię też film o tym jak budować profil od absolutnego zera ![]() RE: Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - TheLucas - 01-02-2019 14:15 Ciśnij, ciśnij. Planujesz w przyszłości dodać jeszcze jakiś content czy zostaniesz tylko przy insta? RE: Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - arturito - 01-02-2019 16:53 Jeśli chodzi o youtube, to tylko Insta, bo na tym się znam i to chce rozwijać ![]() RE: Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - Guxinimod - 02-02-2019 03:32 Budowa profilu od zera - to byłoby super! Śledzę kanał na bieżąco ![]() RE: Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - arturito - 05-02-2019 16:34 100 subów pykło ![]() Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - Snaggy - 05-02-2019 16:41 Promujesz na fb tez kanal? ![]() Sent from my Redmi 4X using Tapatalk RE: Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - Arczit - 05-02-2019 16:42 (02-02-2019 03:32)Guxinimod napisał(a): Budowa profilu od zera - to byłoby super! Śledzę kanał na bieżąco Dobry pomysł na serie, aby krok po kroku pokazać Twoje techniki na Insta ![]() Co do contentu pomyśl nad rozbudową bo na samym Instagramie masz trochę ograniczone pole manewru. RE: Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - arturito - 05-02-2019 17:45 (05-02-2019 16:41)Snaggy napisał(a): Promujesz na fb tez kanal?Tak, głównie na FB ![]() ![]() Arczit napisał(a):Dobry pomysł na serie, aby krok po kroku pokazać Twoje techniki na InstaSeria może nie, ale na pewno przy filmie o omawianiu tego zagadnienia stworzę "na wizji" nowe konto i omówię działania na start + w kolejnych filmach po czasie też będę wracał z informacjami jak tam nasze konto testowe sobie radzi ![]() Co do contentu - jest to kanał tylko i wyłącznie o Insta, ciężko byłoby tu coś jeszcze dodawać. Ten kanał na Youtube nie ma zarabiać, ma być tylko wspomaganiem mojego portfolio ![]() Aby dobrze zarabiać musisz zwykle spełniać jeden z dwóch warunków: -Być w czymś naprawdę dobry i móc wysoko cenić swoje usługi -Mieć możliwość oferowania produktu/usługi na ogromną skalę (wtedy jakość ma już mniejsze znaczenie). Ja celuje w punkt pierwszy ![]() |