Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! (/Temat-Zaczynamy-od-ZERA-historia-kolejnego-MILIONERA-159633) |
RE: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - sacrumek - 28-11-2018 12:38 na TEXTBOOKERS jakies 11 PLN mało tam piszę jak mam wenę tylko, albo jak jest fajny temat nie katuję się tym. Goodcontent odrzucili mój tekst próbny nie wiem czemu 3 razy go sprawdzałem. RE: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - Marcins1996 - 28-11-2018 12:52 A mi na TEXTBOOKERS odrzucili RE: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - superalan - 28-11-2018 21:38 Ciekawy dziennik. Będę śledzić RE: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - sacrumek - 30-11-2018 11:40 DZIEN 11 1. W ClixSensie zarobiłem 1.31 $ 2 krótkie ankiety + pierwsza prowizja z poleconego - wreszcie się obudził - brawo TY Miałem masę ankiet a tylko do dwóch się dostałem. Na szczęście wywalało mnie od razu a nie pod koniec ankiety 2. TEXTBOOKERS wczoraj zarobiłem 0 PLN Z wiadomych powodów. 3. PROLIFIC wczoraj zarobiłem 4.37 funta 1 ankieta za rozpoznawanie figur stawka 2.09 funta plus bonus od wydawcy ankiety 2.29 funta super sprawa Podsumowanie - przeliczam na złotówki po aktualnym kursie dolara ClixSense - 4.93 PLN TEXTBOOKERS - 0 PLN PROLIFIC - 21 PLN SUMA 25.93 PLN CEL 117.05/300 PLN
Porady, odczucia, pytania: Stówka przekroczona super sprawa i motywacja do działań. Bloga jeszcze nie postawiłem bo nie wybrałem szablonu chyba z 2h szukałem. Dzisiaj moim priorytetem jest coś w końcu znaleźć i go postawić - biorę chyba darmowy szablon póki co bo i tak to będzie mój pierwszy blog do "nauki" z czasem mogę zmienić. RE: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - Zawadson - 30-11-2018 12:57 Skąd ta pewność, że polecony nic nie robił? Może trafiały mu się takie ankiety, których nie zaliczył? RE: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - sacrumek - 30-11-2018 13:43 Hmmm może masz i rację, ale jest to bardzo nieprawdopodobne. Przez 10 dni ja miałem jakieś 70 ankiet i do przynajmniej 20% się zakwalifikowałem. RE: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - sacrumek - 03-12-2018 14:05 DZIEN 13 Witam po weekendzie, niezbyt udanym jeżeli chodzi o zarobki u mnie. Potwierdziła się reguła z tamtego tygodnia, że w weekendy w serwisach ankietowych nie ma za bardzo jak zarobić. Napisałem jednak 5 tekstów w TEXTBOOKERS i zarobiłem 16.6 . No i wykonałem swój cel poboczny jakim jest postawienie pierwszego bloga wordpressa: - założyłem bloga pod wlasną domeną i na własnym hostingu - przetłumaczyłem theme za pomocą wtyczki LOCO TRANSLATE - stworzyłem wszystkie podstrony bloga - wypełniłem treścią ok 30% bloga - zainstalowałem następujące wtyczki : - Antispam Bee - coś ala aksimet żeby uchronić się przed spamem - loco translate - do przetlumaczenia szablonu - Easy Custom Auto Excerpt - do zwiększenia widoczności postów ( ucinało mi posty i były widoczne tylko 2 linijki) - Shortcodes Ultimate - to do edycji textu dużo przydatnych tabelek itp - WP GDPR Compliance - no nasze kochane rodo więc żeby być spokojny polityka prywatności i cookies - Yoast SEO - no to wiadomo pod pozycjonowanie must have Podsumowanie - przeliczam na złotówki po aktualnym kursie dolara ClixSense - 0 PLN TEXTBOOKERS - 16.6 PLN PROLIFIC - 0 PLN SUMA 16.6 PLN CEL 133.65/300 PLN
Porady, odczucia, pytania: Blog nie będzie nastawiony na jakiś super zarobek, jest to mój prywatny blog coś ala ten dziennik + poradniki opisy programów zarobkowych. Bardziej liczę, że złapie tam poleconych niż będę zarabiał na reklamach - może w przyszłości pomyśle nad adsensem tam. Pytanie do wyjadaczy jakie wtyczki muszę jeszcze mieć chodzi o kwestie techniczne i SEO RE: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - sacrumek - 04-12-2018 11:39 DZIEN 14 Nowy tydzień, nowe możliwości dlatego na ankietach zarobek lepszy. Dodatkowo w prolific wpadło 2-ch poleconych. W prolific mają prosty system poleconych, który daje korzyści poleconemu i polecającemu niestety tylko 1krotnie. Dostaje 10% z pierwszej wypłaty od poleconego, ale polecony dostaje też 10% z mojej wypłaty. Szkoda że tylko raz Podsumowanie - przeliczam na złotówki po aktualnym kursie dolara ClixSense - 7.30 PLN TEXTBOOKERS - 0 PLN PROLIFIC - 17 PLN SUMA 24.30 PLN CEL 157.95/300 PLN
Porady, odczucia, pytania: Ponad połowa celu została wykonana a zostało do świąt jeszcze 19 dni z palcem w du** powinienem się wyrobić. Tak myślę że mój następny CEL to będzie 200 PLN tygodniowo oczywiście nie na samych ankietach. Dzisiaj święto Górników - więc jeżeli jest tu jakiś to Wszystkiego najlepszego! RE: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - Arczit - 06-12-2018 10:58 Spokojnie dasz rade do końca roku Jeśli masz już plany na 200/tydzień, może dobry pomysłem będzie budowanie już teraz zaplecza? Wybranie niszy, zrobienie odpowiednich kont, itp. Żeby z początkiem nowego miesiąca ruszyć z pełnej RE: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - sacrumek - 06-12-2018 12:33 DZIEN 16 Kapie i kapie pomalutku a do przodu. Z nowości dodam że TEXTBOOKERS od dzisiaj zwiększa stawki o 10%. Ostatnio też zwiększyli więc w sumie jest już +20% czyżby w końcu przejrzeli na oczy że ludzie nie będą pisać za marny grosz ? Dla nas wykonawców to chyba dobrze Podsumowanie - przeliczam na złotówki po aktualnym kursie dolara ClixSense - 18.1 PLN TEXTBOOKERS - 0 PLN PROLIFIC - 10.56 PLN SUMA 28.66 PLN CEL 186.61/300 PLN
Porady, odczucia, pytania: @[Arczit] Bardzo dobry pomysł od jutra zajmę się już budowaniem zaplecza FB, insta. Polecasz gdzie kupić dobre konta stażowe FB ? Wszystkiego najlepszego z okazji Mikołaja |