![]() |
Dziennik AdSense - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik AdSense (/Temat-Dziennik-AdSense-159450) |
RE: Dziennik AdSense - EfectiveWork - 23-11-2018 20:36 Rozwijasz się ![]() ![]() RE: Dziennik AdSense - kochamkesz - 27-11-2018 18:57 Witam po dłuższej nieobecności ![]() Dziś z Adsense wpadło jak na razie 10zł, średnio wpadają kliki tak do 22 więc jeszcze troszkę wleci ![]() Nie było czasu jednak się obijać, bo w każdej wolnej chwili ( poza treningami ![]() Wrzuciłem również serpy do programu SerpYou : ![]() Póki co nie wygląda to jakoś specjalnie ciekawie ![]() ![]() Nara mordy ![]() RE: Dziennik AdSense - Pawello6 - 28-11-2018 14:35 Twoje strony masz w języku polskim czy obcym? RE: Dziennik AdSense - kochamkesz - 28-11-2018 15:50 Wszystko PL - gdy zdobędę większe doświadczenie w pozycjonowaniu i znudzi mi się rynek polski wtedy pofrunę za wielką wodę ![]() ![]() RE: Dziennik AdSense - kochamkesz - 29-11-2018 17:07 Dziś padł mały rekord - klik za 2,90zł ![]() RE: Dziennik AdSense - kochamkesz - 30-11-2018 17:00 Hej wszystkim ![]() ![]() Przez ostatnie 5 dni bawiłem się w pozycjonowanie ukończonej ostatnio strony. Teraz dam jej odpocząć przez 7 dni. Pierwsze serpy zaczynają wskakiwać, mimo iż gugel jeszcze nie zindeksował mi wpisów - łapie słowa kluczowe z pierwszej strony. Dodałem mapę witryny, dwa razy pobierałem jako google i jeszcze nie mam tych wpisów zindeksowanych na desktopie - mobilne siedzą. ![]() Na najbliższy tydzień planuję uzupełniać content na aktualnej moneysite, z której wczoraj wpadło : ![]() Jeżeli wystarczy mi czasu to spróbuję troszkę ją podlinkować ![]() RE: Dziennik AdSense - kochamkesz - 03-12-2018 17:54 Dobry wieczór szanowne grono zarabiaczy ![]() Nie ukrywam, że mam zaciesz bo wyczuwam hajs ![]() ![]() Projekt nr 2 - odpoczywa jeszcze kilka dni - wszystkie wpisy zindeksowane, serpy wy*ebało w kosmos i znikły z pola widzenia ![]() Projekt nr 1 - miałem zacząć od wczoraj dodawać kolejne wpisy jednak coś mnie podkusiło aby przeanalizować grupę odbiorców mojego contentu. Siedziałem myślałem, i doszedłem do wniosku, że zmieniam motyw tak aby był skierowany bardziej na ruch mobilny niż desktopowy - według GA 75% mobile / 25% desktop. Samego motywu szukałem baardzo długo, jednak wdrożenie jego i dostosowanie musiało mi zająć max 1h - tak aby nie tracić cennych klików ![]() ![]() ![]() Do następnego ![]() ![]() RE: Dziennik AdSense - pspsga - 03-12-2018 17:58 Cześć! Mam 2 pytanka ![]() 1. Jak to możliwe, że robisz tyle artykułów każdego dnia? ![]() 2. Czym indeksujesz linki np. WEB 2.0 itp... Powodzenia! ![]() RE: Dziennik AdSense - Marcins1996 - 03-12-2018 20:27 Bo on tylko to robi ![]() RE: Dziennik AdSense - kochamkesz - 03-12-2018 20:46 pspsga Nie dodaję tyle wpisów codziennie ![]() ![]() Tak tylko dopowiem, że wczorajsza dniówka została dziś pobita, a jeszcze klika godzin do końca dnia zostało ![]() |