![]() |
Aktywne dorabianko do wypłaty :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Aktywne dorabianko do wypłaty :) (/Temat-Aktywne-dorabianko-do-wyplaty-159445) |
RE: Aktywne dorabianko do wypłaty :) - szymeq - 14-11-2018 21:43 Nie, nie miałem drugiej wypłaty, będę miał za 2 dni, w piątek. Dam dowodzik wypłaty i info, czy coś odjęło, jak tylko dostanę na PayPala. Cd. "wywalonych" tasków, nie zaliczają się na 99% do ogółu - dopóki nie dostałeś za nie $, to nie zaliczyło wcale, jak dostałeś $, to znaczy, że wzięło to, co obrysowałeś. Co do "sprawiedliwego rozdziału", to widzę tylko tyle, że jak nie ma Cię akurat online, to jakieś tam taski się "kumulują" dla Ciebie. Na 100% bardziej premiują tych, którzy aktywnie przebywają na serwisie ;p No cóż, ja już się nie mogę doczekać wypłaty, z refami pewnie będzie stóweczka ![]() RE: Aktywne dorabianko do wypłaty :) - szymeq - 15-11-2018 18:57 Jutro pay day! Będzie bosko, jak pierwszy raz zobaczę te pieniążki ![]() Dzisiaj baaaardzo dobry dzień, cały czas dostawałem trawniki, jedną "sesję" zrobiłem wartą chyba 1,5 dolara, bez wyrzucania, po czym sam z niej wyszedłem. Wow. No i drugi dzień z rzędu pobijamy rekord dniówki! ![]() Dodatkowo dzisiaj przekroczona stówka, więc jestem bardzo zadowolony, a to jeszcze nie koniec dnia (choć tasków już nie dostawałem w ciągu ostatnich kilku minut ;p) Moje zarobki (Stan na 15.11.2018) Zarobki na taskach (Spare5) 27.64 USD / 104.61 PLN (+6.19 USD) Wypłacone ze Spare5 1.37 USD / 5.18 PLN RE: Aktywne dorabianko do wypłaty :) - marek_____ - 15-11-2018 19:39 Oj, zazdroszczę takich sesji ![]() RE: Aktywne dorabianko do wypłaty :) - asiorek - 15-11-2018 19:42 ja utkwiłem na "unpaid" ostanie zadanie, gdzie mam do oznaczenia czerwone auto, bialego busa.. Od wczoraj się meczę i mnei co chwile z niej wywala ;o RE: Aktywne dorabianko do wypłaty :) - marek_____ - 15-11-2018 20:34 Ah, też z nim miałem problem ![]() A ja niespodziewanie zacząłem dostawać taski od Loon z zaznaczaniem linii, co prawda po 2 centy, ale dużo lepsza ciągłość, na razie rekord to aż 12 pod rząd, tyle że się skończyły, bo poszły do "in review". Wychodzi na to, że trzeba być cierpliwym. RE: Aktywne dorabianko do wypłaty :) - asiorek - 15-11-2018 20:45 no ale te mi przechodza, dopiero na koncu jak jest pytanie czy jest wiecej aut niz zaznaczone, daje tak, i jest nagle przeładowanie i od nowa xD RE: Aktywne dorabianko do wypłaty :) - marek_____ - 15-11-2018 20:56 Bo to przechodzi nawet jak zrobisz źle zaznaczenie i nic nie pisze, tylko na końcu w ocenie nie masz 100% tylko mniej. Ile masz w ocenie? RE: Aktywne dorabianko do wypłaty :) - asiorek - 15-11-2018 20:58 nie dostaje oceny, mowie ze mnie wywala xD pisze 3 raz że nie dostaje oceny, tylko mnie odrazu wyrzuca i od nowa robic musze RE: Aktywne dorabianko do wypłaty :) - marek_____ - 15-11-2018 21:23 Kurcze, to nie wiem, ja tak nie miałem, jak się to nie zmieni to napisz do supportu, odpowiadają dosyć szybko. Ja dziś finalnie zarobek 4.5$ dzięki temu Loon. RE: Aktywne dorabianko do wypłaty :) - szymeq - 16-11-2018 18:29 Dzisiaj dość słabo patrząc na resztę, brak czasu. Wypłata jeszcze nie nadeszła, ale jak tylko nadejdzię, to wrzucę dowód. Moje zarobki (Stan na 16.11.2018) Zarobki na taskach (Spare5) 30.80 USD / 116.43 PLN (+3.16 USD) Wypłacone ze Spare5 1.37 USD / 5.18 PLN |