Twoja ulubiona piosenka/utwór muzyczny/ścieżka dźwiękowa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Forumowe Konkursy (/Forum-Forumowe-Konkursy-12) +---- Dział: Konkursy użytkowników (/Forum-Konkursy-uzytkownikow-257) +---- Wątek: Twoja ulubiona piosenka/utwór muzyczny/ścieżka dźwiękowa (/Temat-Twoja-ulubiona-piosenka-utwor-muzyczny-sciezka-dzwiekowa-158592) |
RE: Twoja ulubiona piosenka/utwór muzyczny/ścieżka dźwiękowa - kokos765 - 07-10-2018 11:22 Dodaje mocy rano RE: Twoja ulubiona piosenka/utwór muzyczny/ścieżka dźwiękowa - Toxyn - 07-10-2018 22:30 Od siebie mogę polecić jeszcze niezbyt popularną u nas twórczość ze wschodu. PS. Jest tu ktoś, kto nie kojarzy Pana Miyagi? RE: Twoja ulubiona piosenka/utwór muzyczny/ścieżka dźwiękowa - Hybrid1990 - 13-10-2018 11:33 WYNIKI KONKURSU
Najbardziej spodobała mi się piosenka od kokos765:
W głosowaniu użytkowników głosy (po 1) otrzymali: [Vip]piotrgk4 kubagrzybowski Captain plrafcik Lexiw Kryspin speed055 i zgodnie z zasadami, zwycięzcę w przypadku równej ilości głosów, wybiorę ja, a jest nim - Kryspin: Pozostali uczestnicy z plusem, otrzymują ode mnie dodatkowo po 30 FG (oprócz Kryspina i Kuby, którzy wygrali po 300 FG). Natomiast szczęśliwcem w losowaniu został kubagrzybowski: Do zwycięzców wysłałem PW z zapytaniem, w jakiej postaci chcecie 30 zł (paypal/paysafecard/doładowanie), proszę o jak najszybszą odpowiedź. Przelew bankowy też wchodzi w grę. FG zostało już wysłane: Gratuluję zwycięzcom i zapraszam wszystkich na mój następny konkurs jeszcze w tym miesiącu. RE: Twoja ulubiona piosenka/utwór muzyczny/ścieżka dźwiękowa - kokos765 - 13-10-2018 11:44 wow faktycznie injection ma moc! dzięki RE: Twoja ulubiona piosenka/utwór muzyczny/ścieżka dźwiękowa - ratlew - 13-10-2018 11:49 Lao che - Z kamerą wśród zwierząt buszujących w sieci https://www.youtube.com/watch?v=KAA4vkC7YSo RE: Twoja ulubiona piosenka/utwór muzyczny/ścieżka dźwiękowa - Kryspin - 13-10-2018 13:16 dziękuje Twoja ulubiona piosenka/utwór muzyczny/ścieżka dźwiękowa - Hybrid1990 - 13-10-2018 17:58 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |