Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: prolific.ac - świetnie płatne ankiety (/Temat-prolific-ac-swietnie-platne-ankiety-157283)

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - chincyk - 01-09-2018 07:17

U mnie dalej trzeba czekać... mimo potwierdzonego maila i tel..

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Ski_drow - 04-09-2018 18:28

Strona mega, ankieta mi przyszła za 2.55 funtów.Nie znam żadnej tak dobrze płatnej w PL strony z ankietami.Jeszcze raz dzięki dla autora wątku Smile

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Fidziak30 - 05-09-2018 08:03

Cytat:Strona mega, ankieta mi przyszła za 2.55 funtów.Nie znam żadnej tak dobrze płatnej w PL strony z ankietami.Jeszcze raz dzięki dla autora wątku

Też miałem i też mi zaliczyło, ale ja Cię przebijam taką kwotą ;-)

[Obrazek: health.jpg]

Wczoraj po pracy około północy, czas około 40 minut. Zaliczone migiem.

Enjoy !

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - hejza92 - 05-09-2018 10:40

U Mnie też trzeba czekać mimo potwierdzenia tel email Big Grin

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Ski_drow - 05-09-2018 16:51

(05-09-2018 08:03)Fidziak30 napisał(a):  
Cytat:Strona mega, ankieta mi przyszła za 2.55 funtów.Nie znam żadnej tak dobrze płatnej w PL strony z ankietami.Jeszcze raz dzięki dla autora wątku

Też miałem i też mi zaliczyło, ale ja Cię przebijam taką kwotą ;-)

[Obrazek: health.jpg]

Wczoraj po pracy około północy, czas około 40 minut. Zaliczone migiem.

Enjoy !

No faktycznie w szoku jestem Smile Może niebawem też ktoś mi taką kwotę zaoferuje Tongue

Graty i powodzenia Smile

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Kryspin - 05-09-2018 17:10

(05-09-2018 10:40)hejza92 napisał(a):  U Mnie też trzeba czekać mimo potwierdzenia tel email Big Grin

ja założyłem konto dziś o 10 i przed chwilą dostałem maila że moje konto zostało aktywowane

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Patek - 12-09-2018 04:48

[Obrazek: 7e8cc7379b390.png]
kilka w 1 dzień i na razie cisza

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Doorm - 12-09-2018 06:27

Ja nic xD

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - SzalonyGuziec - 12-09-2018 11:21

Dostajecie jeszcze jakieś ankiety na tej stronie? Ja w sumie zarobiłem prawie 20 funtów przez jakieś dwa tygodnie ale od tygodnia nie dostaje już żadnej ankiety

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - ggusiaja - 12-09-2018 12:38

(12-09-2018 11:21)SzalonyGuziec napisał(a):  Dostajecie jeszcze jakieś ankiety na tej stronie? Ja w sumie zarobiłem prawie 20 funtów przez jakieś dwa tygodnie ale od tygodnia nie dostaje już żadnej ankiety

Na takich stronach wszystko zalezy od tego czy mają zlecenia. Ja miałam też 4 dni przerwy bez ankiet a później znowu były. Trzeba często się logować i trafić na moment kiedy sa dostępne i pasujemy do badania. Z tego co pisała jedna osoba na forum czesto sa dostępne ankiety w nocySmile