[Scam]AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Scam]AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] (/Temat-Scam-AirRewards-zarabiaj-na-ogladaniu-filmikow-jak-i-wrzucaniu-dowod-wyplaty-156932) |
RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - arielbtc90 - 27-06-2018 07:39 Haha jak ja zaczne swoje zacznę wrzucać to zaraz pomyślą że jakiś psychol i poleci ban 2 RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - ~Queen~ - 27-06-2018 10:22 Widać gdzieś status przesyłania filmu ? nie wiadomo ile trzeba czekać a czy filmy muszą być długie ? RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - krychap - 27-06-2018 15:05 Statusu nie ma mają to wprowadzić bo już zgłaszałem taka sugestie. Mogą być różnej długości . Czekam zawsze max 48h jak nie ma punktów to pisze na support i punkty się pojawiają . RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - Ski_drow - 27-06-2018 17:46 Mam pytanko, jakiego rodzaju filmy wrzucać z youtube ? bo wrzuciłem dziś jeden 10 minutowy po polsku i lipa. RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - krychap - 28-06-2018 06:08 Jak jeszcze nie dostałeś punktów to poczekaj oni ręcznie przydzielają punkty nie z automatu. A jak nie dostaniesz to pisz do nich na support lub na FB RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - SebxteR - 28-06-2018 13:20 Wrzuciłem dziś 13 filmów i żadnej informacji o limicie nie dostaje czemu? Wczoraj dałem 5 filmów i również żadnej informacji o limicie nie ma, jest tylko "The video has been added successfully." Zobaczymy co z tego będzie, czekam na punkty. RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - krychap - 28-06-2018 14:23 Może już ściągnęli limit. RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - SebxteR - 29-06-2018 10:33 Mija 48h od kiedy wrzuciłem pierwsze filmy i punktów brak. Czy ktoś oprócz twórcy tego tematu dostał punkty za wrzucenie filmów? RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - krychap - 29-06-2018 10:39 Napisz do nich na support. Ja pisałem i już nie dają za wszystkie filmy wrzucone. Tylko za te które wykorzystują RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - ~Queen~ - 29-06-2018 12:21 A gdy chcę zarabiać na oglądaniu filmów to gdzie mam wejść ? I jak tam jest z punktami ? Również naliczają w ciągu 48h ? |