Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker (/Temat-MoneyClicker-progresywna-gra-typu-clicker-155790)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - Caevar - 05-07-2018 08:08

No nieźle masz to rozwinięte, to ja jestem daleko w tyle widzę ^^
Opłacało ci się tak rozwijać Tin Cave, jak potem kupiłeś bronze cave? Bo te udoskonalenia nie przechodzą potem do kolejnej kopalni chyba?

RE: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - loryn222 - 05-07-2018 09:18

Jak widzisz rozwijam co drugą kopalnie . Z uwagi na to ze znacząca zmiana w wydobyciu surowców czyli ich różnorodności następuje co drugą kopalnie .

Czyli 1 kopalnia , 3 kopalnia , 5kopalnia itd. , oraz fakt jaka jest cena bazowa za poszczególne surowce .

RE: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - loryn222 - 05-07-2018 15:52

Ja jutro od rana zabieram się za to bo skończyłem obliczać ile czasu i jaka kwota będzie potrzebna do zrobienia offline miner , jednego by zarabiam okolo 700 MCC dziennie i potem robić następnego .

Szacuje ze jeden będzie kosztować okolo 150 000 MCC a to oznacza ze pokaze sie w TOP 100 najlepszych jutro bo wystarczy zarobić 250 000 MCC + , a mam 190 000 juz nabite Big Grin .

Ale tez trzeba wziąć pod uwagę ze to co mam teraz da się osiągnąć w 8 godzin grania bo sam poświęcam tylko 1 godzine co tydzień okolo bo następny miesiąc minął a żadnej nowej wypłaty ni ma .

RE: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - Theheero - 05-07-2018 19:20

Jestem w tej "gierce" od wczoraj. Na początek dałem cpu mining, trochę wpadło i pomogło ulepszyć kilka jednostek. Teraz lecę przez 1 kopalnię (7 kamieni po 0,5MC) i za 200 energii wyciągam ok. 1000MC. Za 100 energi płacę 75MC czyli się zwraca. Wciąga i to fajnie, jednak czy będzie to opłacalne? Kiedyś na pewno. A teraz macie jakieś taktyki na tą zabawę? Big Grin

RE: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - loryn222 - 05-07-2018 19:31

Ja mam bo na forum jak widzisz na zdjęciach na drugiej stronie jestem liderem na tym forum a wszystko co potrzebne mass w moich postach w temacie tu . Big Grin

RE: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - Theheero - 05-07-2018 20:59

Dobra a jak skaluje się cane ulepszeń, bo nie mam stałych do obliczeń Wink

RE: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - loryn222 - 05-07-2018 21:08

Mnożysz zawsze bazowa wartość danego surowca , dla przykładu stoję w wersji podstawowej to 0,1 . Na drugim poziomie to 0,2 . Na trzecim poziomie to 0,3 itd. Zawsze mnożysz cenę bazowa z lvl który masz w zakładce Upgrade w po punkcie który zwiększa wartość surowca . Zreszta masz to nawet na zdjęciach które podałem. Smile

Stone*

RE: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - Theheero - 05-07-2018 21:47

Surowce to na luzie ogarniam, chodzi mi o koszty ulepszeń ( typu większa cena surowca czy większa szansa na surowiec)

RE: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - loryn222 - 05-07-2018 21:50

Wszystko opisywałem w temacie a jesli chodzi o cenę upa to nie mam jak ci tego wyliczyć .

RE: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - Theheero - 06-07-2018 23:15

Pozwiększały się ceny końcowych kopalń, teraz trzeba zarobić 100$(1000000000MCC) by kupić ostatnia kopalnie i trzeba mieć 200 lvl co jest trochę sick. Od 3 dni nikt nie wbił 15 poziomu choć topka opiewa w te same osoby. Ten 14 poziom to jakiś "BOSSlevel"?