![]() |
Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy (/Temat-Alternet-com-AdBlast-online-Revshare-matryce-portal-spolecznosciowy-155657) |
RE: Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - hercio - 31-05-2018 15:08 (30-05-2018 10:23)handziu napisał(a): Ludki, jest możliwość żeby kasę z AlternetMatrix przenieść na AdBlast? chcialem kupic matryce, w matrixie dodalem srodki ale nie mogę za nie kupić matrycy :OJa mam tak samo i nie da się zalogować do adblast //Mała poprawka(Edit): Dostalem email i mogę się zalogować do adblast ale dalej zero informacji o matrycy.... RE: Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - VeniK - 02-06-2018 12:37 Witam, dołączyłem tu na forum jak i Adblast przed chwilą, chciałem się zapytać, czy warto wykupić na start Adpack za 10$? Chodzi o to, że nie mam żadnego sposobu aby ktoś się zarejestrował z mojego refflinka, chyba że paru moich znajomych, którzy i tak pewnie nie będą nic inwestować i klikać... Rozumiem, że tak czy siak 10$ się zwróci, ale czy jest to opłacalne na dłuższą metę bez polecających? Jest jakiś sposób, żeby ich zdobyć? Nie mam swojej strony internetowej ani nic. PS. Zauważyłem, że mogę dodać swoją reklamę w Adblast. Jeśli to zrobię, np. założę swojego bloga, napiszę reklamę o nim i wyświetli się ona komuś podczas klikania w reklamy i go zainteresuje moja reklama to po prostu przejdzie na moją stronę? Z czego ja będę miał wyświetlenia na blogu i potencjalnych refferali? Tak to działa? Kupuję 1000 wyświetleń za 3$ i tworzę reklamę, która się pojawia przy klikaniu reklam? Jestem zielony w temacie ale teraz chyba połączyłem A do Z i nieco rozumiem jak to działa ![]() RE: Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - hercio - 10-06-2018 19:24 (02-06-2018 12:37)VeniK napisał(a): Witam, dołączyłem tu na forum jak i Adblast przed chwilą, chciałem się zapytać, czy warto wykupić na start Adpack za 10$? Chodzi o to, że nie mam żadnego sposobu aby ktoś się zarejestrował z mojego refflinka, chyba że paru moich znajomych, którzy i tak pewnie nie będą nic inwestować i klikać... Rozumiem, że tak czy siak 10$ się zwróci, ale czy jest to opłacalne na dłuższą metę bez polecających? Jest jakiś sposób, żeby ich zdobyć? Nie mam swojej strony internetowej ani nic. Też jestem nowy w tych sprawach ale spróbuję ci odpowiedzieć jak nie mam racji proszę o sprostowanie. Możesz zarabiać bez polecania ale 1 ad pack ci nie wystarczy. Wykup min 10. żeby zarabiać ponad 1$ dziennie i reinwestuj w kolejne choć mega zarobku to ci nie da... Jeżeli chodzi o reklamę niestety to tak nie działa ponieważ to są osoby zarejestrowane w danym programie i musisz reklamować inny biznes. RE: Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - bithub - 11-06-2018 19:32 Tak jak napisał Hercio. Im więcej Adpaków kupisz tym szybciej system się "rozpędzi" i będzie naliczał co raz więcej pieniędzy dzięki reinwestowaniu. A co do reklamy to najlepiej reklamować coś swojego ![]() RE: Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - hercio - 14-06-2018 14:44 Ja mam jeszcze takie pytanko. Na tą chwilę mam parę adpaków ale planuje zainwestować sporo więcej ale przykładowo przy wypłacie muszę odprowadzić podatek do US 19%, 5% dla alternet do tego dochodzi jeszcze np: perfectmoney żeby zrobić później przelew na swoje konto tak więc zarobek raczej marny :-). Proszę starszych kolegów o sprostowanie bo wychodzi na to że bez poleconych nie ma co startować. RE: Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - TestBiznesu - 14-06-2018 17:03 Witam, mam takie pytanie na które nie mogę niestety znaleźć odpowiedzi. A więc sama firma jest na pewno ciekawa i warta uwagi, ale jedno nie daje mi spokoju. Gdzie znajdę informacje na temat założyciela/założycieli firmy ? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ich temat, a nie ukrywam, że jest to bardzo ważne zarówno dla mnie, jak i innych ludzi. Z góry dziękuje za odpowiedź ![]() Pozdrawiam. RE: Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - bithub - 14-08-2018 16:21 (14-06-2018 17:03)TestBiznesu napisał(a): Witam, mam takie pytanie na które nie mogę niestety znaleźć odpowiedzi. Hej, Dariusz Mazur - PL Erik Larsen - Norwegia Ten pierwszy był na evencie pod Wrocławiem, film niżej: RE: Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - binek33 - 04-09-2018 18:32 Struktura wygląda podobnie jak Futurenet RE: Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - bithub - 25-09-2018 14:18 Bo to analog do FN, z lepzymi warunkami dla userów. Nie myślałem że tak długo wytrzyma, a rozwija sie śpiewajaco. jutro dokladam 5000$ ![]() RE: Alternet.com / AdBlast.online - Revshare + matryce + portal społecznościowy - Doorm - 06-10-2018 18:52 Coś nie można się zalogować... |