![]() |
Independent Enterprise - polska kopalnia ETH + matryca 3x3x10 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Ethereum (/Forum-Ethereum-407) +---- Wątek: Independent Enterprise - polska kopalnia ETH + matryca 3x3x10 (/Temat-Independent-Enterprise-polska-kopalnia-ETH-matryca-3x3x10-155411) |
RE: Independent Enterprise - polska kopalnia ETH + matryca 3x3x10 - AleksandraN - 14-09-2018 14:15 (09-09-2018 17:13)Kulkin napisał(a): Tym bardziej, że kurs ETH aktualnie spada, więc zakup kontraktów wypada korzystniej. Korzystniej jeśli ktoś płaci w PLN. Bo jak za kontrakt za 111$ ktoś płaci w ETH tak jak ostatnio było 0,5 ETH, a przy wyższym kursie płacił 0,19 ETH, no to jednak różnica jest spora. Ja aktualnie wolałabym kontrakty dokupować za PLN, a wykopane ETH trzymać i "kisić" czekając na wzrost kursu, niż wydawać wiecej ETH na kontrakt o dolarowo takiej samej wartości, ale megahaszowo marny, który 0,5 ETH nie wykopie ![]() Trzeba tu nieźle czuwać nad kursem i trochę sobie policzyć zanim się kupi kontrakt wydający ETH czy PLN, bo różnica niby niezauważalna ale dla hodlerów moze być spora ![]() RE: Independent Enterprise - polska kopalnia ETH + matryca 3x3x10 - AleksandraN - 18-09-2018 14:28 Nadchodza nowinki, na przełomie wrzesnia/października. Nie chce mi się opisywac dokładnie bo wyszłaby powieść, ale tutaj macie nagranie na którym sami właściciele tłumaczą co ciekawego się pojawi, o co chodzi i jak na tym skorzystamy. RE: Independent Enterprise - polska kopalnia ETH + matryca 3x3x10 - Kulkin - 03-10-2018 13:54 Jedna z najświeższych wieści ![]() Wejdzie w życie już niebawem :-) RE: Independent Enterprise - polska kopalnia ETH + matryca 3x3x10 - gbyczu3 - 04-10-2018 15:05 Niestety muszę to napisać, ale przestrzegam każdą osobę na forum przed inwestycją w tą "kopalnię". Jest to zwykły scam, który za chwilę zniknie razem z kasą swoich użytkowników. Zakupiliśmy testowo jeden pakiet wydobywczy i nie możemy wypłacić środków przez prawie miesiąc czasu. Kontakt z supportem jest zerowy. To chore. Wraz ze swoją grupą, przygotowaliśmy na ten temat obszerną analizę, aby wytępić takie projekty jak ten. Analiza dostępna jest tutaj: https://www.fxmag.pl/artykul/rewolucyjna-kopalnia-piramida-finansowa-czy-kolejny-scam-independent-enterpirse RE: Independent Enterprise - polska kopalnia ETH + matryca 3x3x10 - mattxx - 04-10-2018 17:44 (04-10-2018 15:05)gbyczu3 napisał(a): Niestety muszę to napisać, ale przestrzegam każdą osobę na forum przed inwestycją w tą "kopalnię". Jest to zwykły scam, który za chwilę zniknie razem z kasą swoich użytkowników. Zakupiliśmy testowo jeden pakiet wydobywczy i nie możemy wypłacić środków przez prawie miesiąc czasu. Kontakt z supportem jest zerowy. To chore. Wraz ze swoją grupą, przygotowaliśmy na ten temat obszerną analizę, aby wytępić takie projekty jak ten. Moim zdaniem robisz z igły widły ![]() Co do supportu to się nie wypowiem, gdyż nie mam wiedzy na ten temat (nic jeszcze nie zgłaszałem) ![]() RE: Independent Enterprise - polska kopalnia ETH + matryca 3x3x10 - AleksandraN - 08-10-2018 08:03 Gbyczu ma moc ![]() Przeleciał wszystkie fora, blogi i wątki gdzie jest temat IE i metodą kopiuj-wklej pozycjonuje artykuł na portalu fxmag .. Żenua. Przy okazji artykuł ma trochę info z d..py. Widać, że autor nie był w firmie, z właścicielami nie gadał (a wszyscy są na FB pod własnym nazwiskiem), nie podjechał pod adres rejestracji firmy w PL i nie upewnił się czy jest tam serwerownia ( a jest) itd itd. Szkoda słów ![]() RE: Independent Enterprise - polska kopalnia ETH + matryca 3x3x10 - wrzochal11 - 11-10-2018 13:40 Niemniej każdy ma prawo do własnej opinii. Zawsze mówicie o tych rozmowach z właścicielami, albo o tym czy ktoś widział na własne oczy, czy też nie. Z punktu widzenia inwestora to najważniejsze są sprawozdania finansowe. Wgląd to realnych liczb, ile firma wydaje, ile zarabia, itd. a to często jest właśnie mocno ukrywane przez właścicieli tego typu projektów.. a w inwestowaniu co się liczy? Fakty, konkrety i liczby, czy bardziej emocje, bo widziałem? Bo właściciele powiedzieli to czy tamto? RE: Independent Enterprise - polska kopalnia ETH + matryca 3x3x10 - pwisniew - 14-10-2018 07:50 Kręci się ![]() ![]() RE: Independent Enterprise - polska kopalnia ETH + matryca 3x3x10 - amidalez - 14-10-2018 17:42 Ciekawe jak będą się spisywać te nowe, procentowe kontrakty - w porównaniu do dotychczasowych, czasowych RE: Independent Enterprise - polska kopalnia ETH + matryca 3x3x10 - HanSolo - 14-10-2018 20:39 Też jestem ciekaw jak się rozwinie potencjał, ale czuję że będzie poprostu wypaśnie ![]() |