![]() |
Lecimy z OgAds pod zagranicę! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Lecimy z OgAds pod zagranicę! (/Temat-Lecimy-z-OgAds-pod-zagranice-155123) |
RE: Lecimy z OgAds pod zagranicę! - shf - 24-03-2018 01:38 Kolejna dawka informacji! Do bloga zostały dodane 2 nowe posty ![]() ![]() Mała zapowiedź -> zmasowany atak na Social Media i YT + vlepki + posty. ![]() ![]() Także w planie budowa landing page i zamiana zwykłego gatewaya z OgAds na własny lp, dzięki czemu zwiększę CR % (taką mam nadzieję ![]() PS: Konta na Insta powoli się rozwija i leci do przodu! Mam nadzieję, że w przyszłości przyniesie on dodatkowy traffic na bloga. RE: Lecimy z OgAds pod zagranicę! - shf - 26-03-2018 18:05 Tak jest! Kolejny tydzień kolejne świeże informacje w dzienniku. Tym razem trochę informacji z statystyk i trochę informacji z tego co dzisiaj zrobiłem i co do końca dnia zrobię. Zacznijmy od aspektu pierwszego czyli -> STATYSTYKI. ![]() ![]() Statystyki z blogu prezentują się następująco, cały czas idzie do przodu. Co prawda powoli ![]() ![]() ![]() Statystyki z OgAds, w ten weekend nie było dnia bez leada, co prawda małych leadów bo CPI ale no zawsze to coś do przodu + daje motywacje! Przypominam, że jeszcze nieskończony jest LP pod OgAds i korzystam tylko z tego gatewaya dostępnego w OA.com. ![]() No a zarobki prezentują się tak: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co prawda cały czas powoli ale do przodu i się z tego powodu cieszę mimo, że sumka 0.88$ jest kosmicznie śmieszna ![]() ![]()
Dzisiaj na pewno zostanie dodany jeszcze jeden post na bloga +ping+vlepka +YT +DM, także zaatakuję FB bo trochę opuściłem się na FB. Konto na Insta -> kolejne posty, klasycznie. Jak zostanie czasu to zaatakuję jedną niszę pod PL samymi socialami i vlepkami. Mam nadzieję, że profit mi przyniesie ![]() Nie poddajemy się i walczymy cały czas! Po dłuższych przemyśleniach moim celem długoterminowym jest zdobycie dniówek o łącznej kwocie 10$ per day. Taki jest mój cel. A na koniec klasyk nutka: RE: Lecimy z OgAds pod zagranicę! - pspsga - 26-03-2018 18:39 Skąd ten ruch na Ogads przeważnie pochodzi? YouTube? ![]() A tak od siebie mogę Ci zaproponować być wyłączył na Ogads te najmniejsze oferty za 0.03$ itp..., i gwarantuje, że zamiast tych 0.88$ miałbyś już kilka dolców ![]() RE: Lecimy z OgAds pod zagranicę! - shf - 26-03-2018 20:38 (26-03-2018 18:39)pspsga napisał(a): Skąd ten ruch na Ogads przeważnie pochodzi? YouTube? Tak, w 70% YT, 20% Google, a 10% to inne typu vlepki itp jakies posty gdzies w komentarzach na stronach. Co to tych ofert to tak zrobię, wyłącze gdzieś te oferty do 0.30$, bo leady jak wpadaja to właśnie te po 0.18$, 0.07$ itp RE: Lecimy z OgAds pod zagranicę! - headhunterz - 28-03-2018 18:35 jaka stawke minimum proponujecie ustawic na ogads? tak, zeby to mialo rece i nogi RE: Lecimy z OgAds pod zagranicę! - pspsga - 28-03-2018 19:53 To zalezy z jakich panstw masz ruch. Bo np. z USA jest wiele ofert powyżej 0.5$ a z takiego Wietnamu max kilka ![]() RE: Lecimy z OgAds pod zagranicę! - shf - 29-03-2018 23:06 Po dwóch dniach testowania vlepek wracam z postem pełnym dawką informacji i testów! Ostatnie dni to same testy i testy. No ale od czegoś trzeba zacząc i działać ![]() Zaczniemy klasycznie od OgAds. Statystyki i leady. Statystyki trzymaja się na blogu miedzy 25-33uu dziennie. Trzeba to zwiększyć bo bida jak skur****yn. ![]() ![]() ![]() No i UWAHHHA!!! Wpadł pierwszy DOLAR ![]() ![]() Od 2 dni testuje vlepki pod polski ruch. Wrzucam vlepe, pinguje, zostawiam -> czekam na rezultaty. Ilość UU wygląda następująco: ![]() Narazie co ruszyłem pod PL ale no zawsze to pierwszy ruch pod PL. Może na dniach/tygodniach przełoży się to na leady. Także w planach konkret program pod konkret kraj i to nie będzie Polska. Zobaczyymy jak wyjdzie, jestem pozytywnie nastawiony. Co dzisiaj zrobię? ->post + ping, ->vlepki, ->atak social media czyli ->YT, DM, FB, cały czas zapominam o Twitterze i Pinterescie) ![]() ![]() ![]() Wracając do Landing Page pod zagranice to jest gotowy, tylko podpiąć gatewaya i podmienić linki na blogu. Tym zajmę się jutro bo to kosmetyka. Dzisiaj bardziej zajmę się zdobywaniem trafficu. Za jakieś pomysły, linki do metod czy wszelakie pomoce to lecą repy !! ![]() RE: Lecimy z OgAds pod zagranicę! - shf - 30-03-2018 13:59 Szybki post na wesoło!! Największy lead w życiu wpadł właśnie dzisiaj prosto za oceanu z Chile! ![]() ![]() RE: Lecimy z OgAds pod zagranicę! - Hexagon. - 30-03-2018 18:35 (30-03-2018 13:59)shf napisał(a): Szybki post na wesoło!! Największy lead w życiu wpadł właśnie dzisiaj prosto za oceanu z Chile! U mnie to samo tylko z Meksyku ![]() RE: Lecimy z OgAds pod zagranicę! - shf - 30-03-2018 23:40 (30-03-2018 18:35)Hexagon. napisał(a): U mnie to samo tylko z Meksyku Witam w klubie hehe ! ![]() |