Aelf - darmowe krypto codziennie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Inne waluty (/Forum-Inne-waluty-376) +---- Wątek: Aelf - darmowe krypto codziennie (/Temat-Aelf-darmowe-krypto-codziennie-154438) |
RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - Misiał - 19-02-2018 15:35 @[Captain] Mam ten sam problem. Spróbuj się zalogować przez twittera. Wejdz normalnie na stronke candy.aelf.io i zamiast sign in kliknij na ikonke twitera ponizej i zaloguj sie przez twittera. Mi to pomogło. RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - Rzarko - 20-02-2018 21:17 Wiadomo co się dzieje z serwisem? Straszne lagi na stronie, od wczoraj nie mogę się zalogować normalnie, ciągle jakieś błędy. RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - xdax1 - 20-02-2018 22:04 Często tnie, w dzień działało. Za pewne przeciążenie... RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - xdax1 - 04-03-2018 14:04 Już nie długo prawdopodobnie będę mógł wypłacić AELF. A tymczasem dodana nowa zakładka "Interest Reward" czyli odsetki! Zasada: - Po 30 dniach Twoje ELF będą dostępne do wypłaty lub poboru odsetek; - Ilość ELF będzie dodawana jako odsetki co 24 godziny; - Nie otrzymasz odsetek, jeśli wypłacisz - Ilość odsetek jaką otrzymasz: Dostępne ELF/Dostępne ELF od wszystkich uczestników * łączna kwota odsetek otrzymana w ciągu tych samych 24 godzin Podsumowując: Za trzymanie ELF na koncie będziesz dostał odsetki. Jestem ciekawy ile tego wyjdzie, to się okaże i jeszcze dam znać. RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - Rzarko - 05-03-2018 19:59 Wiadomo cos z wyplatami? moze ktos zlecic juz? RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - xdax1 - 05-03-2018 22:04 Oczywiście, że nie. No chyba, że ktoś rejestrował się przede mną. Na dniach powinienem dostać ELF do wypłaty i kilka osób, które zarobiło w podobne dni co ja też. Przypomina, że AELF do wypłaty dostajemy po 30 dniach. Na razie co na pewno wiadomo: - Minimum do wypłaty to 1 AELF - Czas oczekiwania do 3 dni roboczych I z tego co pytałem się supportowi: Każde aelf dostajemy po 30 dniach i jak uzbiera się 1 ELF... Czyli, pierwszego dnia zdobyłeś np. 0.50, następnego 0.30 a kolejnego 0.20 wiec po 3 dniach + 30 dni otrzymasz 1 ELF. Ale jest pozytywna zmiana: Ilość zadań do wykonania została zmniejszona! RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - gugson - 05-03-2018 22:22 Poleciał reput ! RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - xdax1 - 06-03-2018 13:25 Pierwsze ELF dostępne mam do wypłaty. Czyli tak jak wcześniej wspomniałem, teraz codziennie powinienem otrzymywać ELF, te które zarobiłem ~30 dni temu + codziennie. Jak widać przygotowali się na to, żeby ludzie nie zaczęli od razu wszystkiego wypłacać. RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - pilonek - 06-03-2018 15:45 prosiłbym o wyjaśnienie teraz tych zadań o co chodzi bo dziwniej porobiło się RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - xdax1 - 06-03-2018 16:13 @[pilonek] Zadania dalej te same, tylko wykonuje się tego mniej Tweet 5x dziennie = 50 pkt max/dziennie Retweet 3x dziennie = 9 pkt max/dziennie Reply tweet = 2x dziennie = 5 pkt max/dziennie Like tweet = 1x dziennie = 1 pkt max/dziennie |