![]() |
Dziennik prób i błędów! PPI & Premium SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik prób i błędów! PPI & Premium SMS (/Temat-Dziennik-prob-i-bledow-PPI-Premium-SMS-153116) |
RE: Dziennik prób i błędów! PPI & Premium SMS - jarekxD - 22-03-2018 15:30 Zabrze kojarzy mi się tylko z siostrami boromeuszkami, czyli tragicznie. ps. powodzenia ![]() RE: Dziennik prób i błędów! PPI & Premium SMS - Itachi198 - 23-04-2018 10:01 Witam, proszę o udostępnienie akcji o której ostatnio było głośno w mediach. Chodzi o chłopca który wpadł w rozwieszoną, metalową linkę i pociął gardło. https://pomagam.pl/pomocdominikowi ![]() Dziękuję i pozdrawiam serdecznie! RE: Dziennik prób i błędów! PPI & Premium SMS - jackbriggs - 27-04-2018 17:25 Nie wierze czasem w ludzi. RE: Dziennik prób i błędów! PPI & Premium SMS - Itachi198 - 06-07-2018 07:56 Witam, po przerwie. Moja niska aktywność w tym dzienniku była spowodowana moją sytuacją zawodową. Od jakiegoś czasu pracuję w Holandii, w Amsterdamie, prowadzę Działalność Gospodarczą. Budowlanka od podstaw, ale jak na polaka przystało muszę umieć zrobić wszystko ![]() Przy pracy 59 godzin tygodniowo i stawce 10 euro na godzinę postanowiłem że zawieszę moje potyczki z ogads na jakiś czas i skupię się na pracy fizycznej, zwłaszcza że za mieszkanie nic nie płacę, a dzięki nowej ustawie, zus kosztuje mnie 300zł miesięcznie ![]() Zastanawiam się jak mógłbym w miarę bezpiecznie inwestować pieniądze, jedyne co przychodzi mi do głowy to ostatnio tak popularne- kryptowaluty oraz mieszkania pod wynajem lub remont i odsprzedaż. Możecie coś doradzić, nie chcę stracić kapitału, przy powiedzmy 70 000zł zainwestowanych w krypto wystarczy, że zarobię 5% w skali miesiąca by osiągnąć 3500zł profitu, to kusi ![]() Nie mam w tym temacie wiedzy, ani żadnego doświadczenia, czeka mnie długa i mozolna nauka. Kupiłem w empiku na promocji książkę "Potęga Podświadomości" Jeseph Murphy w twardej oprawie, dziś mam zamiar zacząć czytać tę pozycję. Słyszałem dużo pozytywnych opinie na temat tego dzieła, co powoduje gęsią skórkę na moich rękach ![]() ![]() Głównym moim założeniem było stworzenie sklepu internetowego, dostanie dofinansowania z urzędu pracy. Pani dyrektor PUP w Mielcu stwierdziła, że nie będzie świecić oczami jak zlikwiduję firmę po roku ![]() oraz że nie dają dofinansowań na sklepy inne niż stacjonarne. Zaproponowała żebym założył sklep z nawozem ![]() ![]() Kończąc, zapodam piosenkę przedstawiającą plusy mieszkania w Amsterdamie, które zawarte są w piosence Kali'ego ![]() Pozdrawiam serdecznie, życzę miłego weekendu! ![]() Dziennik prób i błędów! PPI & Premium SMS - jarekxD - 06-07-2018 09:32 Sam trochę czytałem Potęgę Podświadomości i niestety musze rzec, ze książka to bajeczka dla ludzi wierzących w jednorożce i syreny ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |