Dziennik prób i błędów! PPI & Premium SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik prób i błędów! PPI & Premium SMS (/Temat-Dziennik-prob-i-bledow-PPI-Premium-SMS-153116) |
RE: Dziennik prób i błędów! PPI & Premium SMS - jarekxD - 22-03-2018 15:30 Zabrze kojarzy mi się tylko z siostrami boromeuszkami, czyli tragicznie. ps. powodzenia RE: Dziennik prób i błędów! PPI & Premium SMS - Itachi198 - 23-04-2018 10:01 Witam, proszę o udostępnienie akcji o której ostatnio było głośno w mediach. Chodzi o chłopca który wpadł w rozwieszoną, metalową linkę i pociął gardło. https://pomagam.pl/pomocdominikowi Dziękuję i pozdrawiam serdecznie! RE: Dziennik prób i błędów! PPI & Premium SMS - jackbriggs - 27-04-2018 17:25 Nie wierze czasem w ludzi. RE: Dziennik prób i błędów! PPI & Premium SMS - Itachi198 - 06-07-2018 07:56 Witam, po przerwie. Moja niska aktywność w tym dzienniku była spowodowana moją sytuacją zawodową. Od jakiegoś czasu pracuję w Holandii, w Amsterdamie, prowadzę Działalność Gospodarczą. Budowlanka od podstaw, ale jak na polaka przystało muszę umieć zrobić wszystko Przy pracy 59 godzin tygodniowo i stawce 10 euro na godzinę postanowiłem że zawieszę moje potyczki z ogads na jakiś czas i skupię się na pracy fizycznej, zwłaszcza że za mieszkanie nic nie płacę, a dzięki nowej ustawie, zus kosztuje mnie 300zł miesięcznie Zastanawiam się jak mógłbym w miarę bezpiecznie inwestować pieniądze, jedyne co przychodzi mi do głowy to ostatnio tak popularne- kryptowaluty oraz mieszkania pod wynajem lub remont i odsprzedaż. Możecie coś doradzić, nie chcę stracić kapitału, przy powiedzmy 70 000zł zainwestowanych w krypto wystarczy, że zarobię 5% w skali miesiąca by osiągnąć 3500zł profitu, to kusi Nie mam w tym temacie wiedzy, ani żadnego doświadczenia, czeka mnie długa i mozolna nauka. Kupiłem w empiku na promocji książkę "Potęga Podświadomości" Jeseph Murphy w twardej oprawie, dziś mam zamiar zacząć czytać tę pozycję. Słyszałem dużo pozytywnych opinie na temat tego dzieła, co powoduje gęsią skórkę na moich rękach Głównym moim założeniem było stworzenie sklepu internetowego, dostanie dofinansowania z urzędu pracy. Pani dyrektor PUP w Mielcu stwierdziła, że nie będzie świecić oczami jak zlikwiduję firmę po roku oraz że nie dają dofinansowań na sklepy inne niż stacjonarne. Zaproponowała żebym założył sklep z nawozem Nie będę tego publicznie komentować Kończąc, zapodam piosenkę przedstawiającą plusy mieszkania w Amsterdamie, które zawarte są w piosence Kali'ego Pozdrawiam serdecznie, życzę miłego weekendu! Dziennik prób i błędów! PPI & Premium SMS - jarekxD - 06-07-2018 09:32 Sam trochę czytałem Potęgę Podświadomości i niestety musze rzec, ze książka to bajeczka dla ludzi wierzących w jednorożce i syreny taka moja prywatna opinia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |