Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Minergate + VPS Nazwa.pl Zrób z 5 zł 30 zł w XMR lub innej krypto + opis Minergate - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458)
+--- Wątek: Minergate + VPS Nazwa.pl Zrób z 5 zł 30 zł w XMR lub innej krypto + opis Minergate (/Temat-Minergate-VPS-Nazwa-pl-Zrob-z-5-zl-30-zl-w-XMR-lub-innej-krypto-opis-Minergate-153038)

Strony: 1 2 3 4

RE: Minergate + VPS Nazwa.pl Zrób z 5 zł 30 zł w XMR lub innej krypto + opis Minergate - Azzazelx - 08-01-2018 22:11

30 zł w 3 miesiące xDDD? Parodia. Widzicie tu jakąkolwiek opłacalność? 30zł to ja w 10 dni na VPSie zrobiłem, a nie 3 miesiące jeszcze na takim shicie jak nazwa, który zaraz zostanie zablokowany :V

RE: Minergate + VPS Nazwa.pl Zrób z 5 zł 30 zł w XMR lub innej krypto + opis Minergate - aero2 - 09-01-2018 10:17

@[Azzazelx]
To pochwal się na czym zarobiłeś 30 zł w 10 dni chętnie posłuchamy jeśli nie są to puste słowa.

RE: Minergate + VPS Nazwa.pl Zrób z 5 zł 30 zł w XMR lub innej krypto + opis Minergate - Azzazelx - 11-01-2018 19:58

(09-01-2018 10:17)aero2 napisał(a):  @[Azzazelx]
To pochwal się na czym zarobiłeś 30 zł w 10 dni chętnie posłuchamy jeśli nie są to puste słowa.

Nie muszę się chwalić, też na miningu tylko znacznie lepszą metodą. Minergate to najgorszy z możliwych wyborów, jeśli chodzi o kopanie.

RE: Minergate + VPS Nazwa.pl Zrób z 5 zł 30 zł w XMR lub innej krypto + opis Minergate - xdax1 - 13-01-2018 10:52

@[Azzazelx]

Takie typowe, "ale twój sposób jest słaby, ja mam miliooon razy lepszy ale ci nie powiem" beka