Szybki dziennik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Szybki dziennik (/Temat-Szybki-dziennik-152753) |
RE: Szybki dziennik - Lexiw - 21-12-2017 20:58 Śledzę na bieżąco dziennik, ale szczerze mówiąc nie ma tutaj żadnych szczegółów i ciężko coś ocenić. Ponowię kilka pytań: Te posty to na czym polegają? Bo chyba nie piszesz 1000 artuykułów na dzień? To jakieś krótkie wpisy, komentarzy czy kopiowane z innych stron? Za pomocną jakiego narzędzia dodajesz tyle postów? Pobierasz je skądś spinnujesz i wrzucasz? Jeśli Ci wygodniej możesz odpowiedzieć na PW. Pozdrawiam. RE: Szybki dziennik - TeYroXOfficial - 21-12-2017 21:03 podpinam się do pytania wyżej ^ RE: Szybki dziennik - sprzetok - 21-12-2017 21:52 (21-12-2017 20:58)lexiw napisał(a): Śledzę na bieżąco dziennik, ale szczerze mówiąc nie ma tutaj żadnych szczegółów i ciężko coś ocenić. Wiele ludzi pyta mnie w PW, Te posty to na czym polegają? Bo chyba nie piszesz 1000 artuykułów na dzień? To jakieś krótkie wpisy, komentarzy czy kopiowane z innych stron? spinowane artykuly Za pomocną jakiego narzędzia dodajesz tyle postów? własne programy, w 90 % to jest esencja tych stron samo napisanie wyrażenia regularnego to wyzwanie :/ Pobierasz je skądś spinnujesz i wrzucasz? Spinuje , skąd ? jest masa polskich stron. Wiem że czekacie na 1xxx zł zarobków dziennie , może kiedyś , na razie czekamy na 50-100 UU. Taki mam cel. RE: Szybki dziennik - sprzetok - 22-12-2017 21:54 Ilość postów : 38,464 / 50,000 Przemyślenia :Cel 50 k, Google musi zassać. Postawiłem tez fajna domenke na uk na program forex trader, 300 wpisów,fajne wartościowe . Zobaczymy po świętach czy jest ruch . Jeśli będzie ruszymy z kopyta i w tym temacie. Cel : Cel 50 k. Kiedy dojdziemy do 50 k, wtedy cel 75 k. Zmodernizuje troszkę wpisy na inny format. Ruszymy z zagranicą też z moim kolegą. Nadal będę badał temat handlowania walutami i programy partnerskie, czuje w tym duży potencjał.Widziałem jedną domenę konkurencji i jestem pod wrażeniem Stąd też sam wystartowałem. W skrócie cel to polska domena,domena na zagranice i domena pod forex. Nie ukrywam że jednym z moich celów są też lidy z forexa za xxx zł. Pozdrawiam i Wesołych Świąt i Nowego Roku RE: Szybki dziennik - sprzetok - 28-12-2017 20:39 Dzień : 28.12.2017 Ilość postów : 47,159/ 50,000 Google: Strony internetowe 41 411 Przesłano 17 416 Zindeksowane Przemyślenia : Google łyka, już 17 koła. Czekam do 50 i jadę na 75. W połowie stycznia startuje na zagranice w branży ero wiec może być tez ciekawie. Nie będę już dodawał zarobków, oraz update będzie raz na tydzień. Jeśli chodzi o forexy itp na razie czekamy na google i to jak pokryje się to z frazami. Cel : Dodać posty, systematyczność, cel 50 UU stałych. Troche zarobków nie powiem UU mi wystrzeliły RE: Szybki dziennik - danoneksss - 29-12-2017 08:25 Ładnie już to wygląda Życzę, aby było jeszcze lepiej! RE: Szybki dziennik - Czaq - 29-12-2017 09:21 Również życzę powodzonka! Pozdrawiam RE: Szybki dziennik - sprzetok - 29-12-2017 23:08 danoneksss , Czaq dziękuje za miłe słowa, cały czas działamy. Hosting przedłużony ,testowałem wiele wybrałem linuxapl za około 3 stówki. Zarobki, Tylko Lead.Network, stabilnie, zachęcam do sieci. RE: Szybki dziennik - Sergio7 - 29-12-2017 23:25 Trzymam kciuki I życzę wysokich zarobków <3 RE: Szybki dziennik - sprzetok - 02-01-2018 20:50 Dzień : 02.01.2018 Na początek Wszystkiego dobrego w nowym roku, dużo zdrowia, bo zdrowie jest najważniejsze oraz osiągnięcia zamierzonych celów dla Wszystkich na 2018. Ilość postów : 60,777/ 75,000 Google: Strony internetowe 47 670 Liczba zgłoszonych adresów URL 19 346 zindeksowane(ych) URL-e(i) Przemyślenia : 1 projekt Google łyka powoli, atakuje teraz 75 k . Na przełomie stycznia/lutego wejdę w ogłoszenia na poważnie skrypt już prawie gotowy . Posty będą w formie wygasania i pisania na nowo, okres 60 dni deley,przekierowanie , nowy post. Wprowadzę ranking itp , ogólnie cały czas będę coś zmieniał na stronie. Cel cały czas 50-100 UU. 2 projekt startuje z kolegą tematyka ero zagranica, gry, własnie szukam jakiegoś ciekawego programu pod gry android itp projekt będzie też szedł w kk . Temat do ogarnięcia. Okres styczeń/luty 3 projekt moja perełka, top secret Cel : Dodać posty, systematyczność, update stron, poznanie rynku gier android i programów partnerskich, nauka zrobienia landinpage jednostronicowego (jeśli ktoś chce pomóc będę wdzięczny) .... p1 p3 Troche zarobków stabilnie, thx Lead Network, zachęcam do sieci. |