![]() |
Moj pomysł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Moj pomysł (/Temat-Moj-pomysl-152598) |
RE: Moj pomysł - patttson - 27-11-2017 11:53 (27-11-2017 11:28)J3L napisał(a): "ja nie chce waszych zlotowek" - ja nimi nie pogradze W takim razie mam pomysł, zacznij czytać te poradniki, naucz się czegoś i teraz masz 2 superopcje: 1. zacznij sprzedawać poradniki oferując zloty środek 2. stwórz własne forum, rozbuduj się, utrzymaj, spełnij swój pomysł na własnym forum i zacznij okradać swoją społeczność z ich złotówek (rekomendowana) ![]() RE: Moj pomysł - J3L - 27-11-2017 12:19 (27-11-2017 11:35)twardy napisał(a): Koparka btc na stronie ![]() ![]() ![]() chyba pomylilem dzialy ...czy to aby napewno" pomysly zmiany sprawy dotyczace zarabiam.com? " bo czuje sie jakbym wyladowal " zrzędzimy na post wyzej" ![]() ![]() (27-11-2017 11:45)NapalonaOla16 napisał(a): "tylko ja mam racje i moje pomysly sa najlepsze i jako jedyne dobre", czuje sie jakbym dyskutowal z kims lat 60, ktory popiera ktoras z 2 glownych partii politycznych nie no.. oprocz zrzedzenia nie widzialem tu zadnego innego pomyslu .. dopiero wtracilas sie do dyskusji .. nawet nie zaczelismy dyskusji i chyba nie zamierzam jej podejmowac bo nic nie wniesie nawet do ogolnej tematyki forum... ![]() (27-11-2017 11:53)patttson napisał(a):(27-11-2017 11:28)J3L napisał(a): "ja nie chce waszych zlotowek" - ja nimi nie pogradze 1. chcesz kupic ? ![]() 2. kto powiedzial ze zamierzam kogos okradac .. - niektore pomysly tutaj sie na tym opieraja ... jako jedyna osoba przynajmniej wdrazyla swoj pomysl .. pomysl jak pomysl ale jest ![]() ![]() RE: Moj pomysł - yazir - 27-11-2017 12:51 @[J3L] twardy w sumie podsumował kwestię poradników. A co do dostępu do wiedzy to można uznać że mamy coś w stylu tych 3,4 etapów które proponujesz. Etap 1 -> http://zarabiam.com/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279 Etap 2 -> http://zarabiam.com/Forum-Strefa-Wtajemniczonych-96 Etap 3 -> http://zarabiam.com/Forum-ELITA-Zamknieta-Strefa-365 Etap 4 -> Może za 10 lat ![]() RE: Moj pomysł - twardy - 27-11-2017 13:02 (27-11-2017 12:19)J3L napisał(a): przypomne ze to to dzial pomyslow i zmian To ja przypomne, ze jak rzucisz jakims pomyslem w dziale to niekoniecznie musi on byc od razu klepniety przez administracje. Pewnie Cie zaskocze ale pomysl ten nie musi sie tez spodobac innym uzytkownikom ![]() Napisze to jeszcze raz zebys zrozumial. Nie ma kto pisac tych poradnikow. Nie ma ludzi zeby te poradniki aktualizowac. Rozumiesz? RE: Moj pomysł - rachman - 27-11-2017 13:11 (27-11-2017 13:02)twardy napisał(a): Napisze to jeszcze raz zebys zrozumial. Nie ma kto pisac tych poradnikow. Nie ma ludzi zeby te poradniki aktualizowac. Rozumiesz? Ludzie są, poradniki też ale nie koniecznie ci ludzie muszą/chcą to robić na taką skalę jak autor tematu zaproponował ![]() ![]() RE: Moj pomysł - J3L - 27-11-2017 14:49 (27-11-2017 12:51)yazir napisał(a): @[J3L] twardy w sumie podsumował kwestię poradników. no wlasnie zaczynamy rozumowac na podobnych falach.. sam widzisz ze iskierka w tunelu swieci podazajmy w strone swiatla a nie odwracajmy do niego plecami.. ![]() ![]() ![]() ![]() tylko ze to juz sie znajduje na forum.. a moze by tak nawet stworzyc cos zupelnie nowego? ![]() (27-11-2017 13:02)twardy napisał(a):(27-11-2017 12:19)J3L napisał(a): przypomne ze to to dzial pomyslow i zmian to ja ci wytlumacze na temacie poradnikow ... jestes negatywnie nastawiony ... to po co sie odzywasz? mi jak sie nie podoba jakis poradnik to nie pisze .. o nie podoba mi sie .. innym pewnie tez.. Z-A-L-O-S-N-E RE: Moj pomysł - twardy - 27-11-2017 15:04 Temat ma 4 strony a jedyna osoba, ktorej podoba sie ten pomysl jestes ty. Parafrazujac: Nie podoba ci sie to, ze mi sie nie podoba to nie komentuj!!1111 Z-A-L-O-S-N-E RE: Moj pomysł - Dante_/ - 27-11-2017 15:09 Cytat:to ja ci wytlumacze na temacie poradnikow ... jestes negatywnie nastawiony ... to po co sie odzywasz? mi jak sie nie podoba jakis poradnik to nie pisze .. o nie podoba mi sie .. innym pewnie tez.. Z-A-L-O-S-N-E Tylko w tym temacie nie rozmawiacie o poradnikach, lecz o Twoim POMYŚLE, więc jeżeli komuś się nie podoba pomysł to może wyrazić SWOJĄ OPINIĘ. Mam pytanie do Ciebie, czy Ty byłbyś osobą, która pisze poradniki czy, która "doładuje" forum i będzie chciała zarabiać jak osoba, która napisała poradnik? Także postaw się po stronie osób, które miały by pisać takie poradniki i pomyśl dlaczego ma być robiony taki "wolontariat". Nie każdy chce pokazywać osobom, których nie zna jak można zarabiać, ponieważ jest to potencjalna konkurencja, a jeżeli ktoś chce udostępnić komuś "poradnik" to wchodzi w dział sprzedaży i sprzedaje. RE: Moj pomysł - pspsga - 27-11-2017 15:31 Z tego co widzę , po twojej aktywności , to jesteś osobą , która pragnie zarobić nie wkładając w to swojego czasu , ani pieniędzy ... -"bez wkladu wlasnego tez na tym cos zarobie?" ~Poradnik Zarabiaj darmowe BTC -"wytłumaczyłby mi ktos jak wpisac ten kod do apki?" ~[Tampremonkey] BitcoFarm skrypt -"wytlumaczyl bys " swiezaką " jak przelac btc na portfel i z portfela na konto ?" ~BtcStorm CloudMining Darmowe 30GH/s! -"udalo sie jeszcze komus dokonac wyplaty z tej strony ?" ~LOL, CS, DOTA2, WOT - Zarabianie z tych gier (jeden serwis) DOWÓD WYPŁATY Działasz na śmiesznych programach , dzięki którym myślisz , że zgarniesz fortunę. Dodatkowo są to programy na których praktycznie NIC nie trzeba robić.... Tak samo zadajesz różne głupie pytania , aby się nie narobić szukając jakiejś treści np. "jak przelac btc na portfel i z portfela na konto ?" Mimo , że jest multum odpowiedzi na powyższe pytanie zarówno jak na naszym forum jak i całym internecie (kilkadziesiąt stron w wyszukiwarce google oraz kilka filmów na YT). Z Twoich wszystkich postów w tym temacie można wywnioskować , że administracja forum ma płacić Ci za samo korzystanie z forum ? Ty chciałbyś , aby dało się zarobić pieniądze nie opuszczając tego forum , aby nie musieć kompletnie posługiwać się pewną cenną rzeczą , jaką zostaliśmy obdarowani (może nie wszyscy) , a mianowicie mózgiem ![]() ![]() RE: Moj pomysł - J3L - 27-11-2017 15:36 (27-11-2017 15:09)Dante_/ napisał(a):Cytat:to ja ci wytlumacze na temacie poradnikow ... jestes negatywnie nastawiony ... to po co sie odzywasz? mi jak sie nie podoba jakis poradnik to nie pisze .. o nie podoba mi sie .. innym pewnie tez.. Z-A-L-O-S-N-E dla tego nie krytykuje czyjs pomyslow a tym bardziej PORADNIKOW ... bo rozumiem ze ktos zadal sobie sporo trudu na zrobienie poradnika.. - tak jestem osoba jezeli forum przynioslo mi jakis przyzwoity zysk badz dalo sposob na zarabianie przyzwoitej gotowki postaralbym sie je wspierac/wesprzec finansowo.. a w takiej okolicznosci jak ja to przedstawilem wiele osob chcialoby poznac kolejne etapy badz byloby lekko przymuszone ![]() jezeli forum sie utrzymuje z reklam i jeszcze zostaje to super tez chcialbym utrzymywac sie z internetow ![]() ponoc sa osoby ktore placa za pisanie postow na dany temat... a gdyby forum placilo za pisanie postow? ale to pozostaje chyba w strefie fantazji - szkoddaaa... ![]() pozwolilem sobie tez zilustrowac dalsza czesc mojego pomyslu: mysle ze nawet najgorzej nastawione osoby do mojego pomyslu zmienia zdanie ![]() ![]() ![]() ![]() |