Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce (/Temat-Pamietnik-Nimfomana-Czyli-zarobek-na-Erotyce-151302) |
RE: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - fusek - 11-10-2017 04:31 A co do datezone. Duza czesc leadow odrzucaja? RE: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - war43 - 11-10-2017 20:51 Dzień 7
Velkommen til Norge Dziś napisałem wcześniej, ponieważ nie wiem ile jeszcze uda mi się nie spać - jeśli wysiedzę do 00:00 to wtedy edytuję post, jeśli nie, to edytuję do rano. ______________________________________________________________________________ ---Projekt nr. 1 - Flirt / Datezone, Program Partnerski, PL Dziś działałem tylko i wyłącznie pod Norwegię. Niestety musiałem dość długo czekać na tłumaczenia, a co za tym idzie późno zacząłem pracę, przez co zarobek nie jest zadowalający. Niemniej jednak będę kontynuować pracę nastawioną na Norwegię - Polacy niech ode mnie trochę odpoczną. -Przerobione konta: 4/10 -Zarobek: 118/100 PLN W tym w Norwegii: 49 PLN Plan na jutro/kolejne dni: -Minimum 10 kont dziennie pod Norwegię. ______________________________________________________________________________ ---Projekt nr. 2 - Seks Kamerki, Program Partnerski, WorldWide Nadal czekam na ustanie problemów. Dam tej metodzie trochę odpocząć. Plan na jutro/kolejne dni: Nic nie robić. Poczekać aż znikną problemy techniczne niezależne ode mnie. ______________________________________________________________________________ ---Projekt nr. 3 - Seks Ogłoszenia, Własna Strona, PL Jest programista, który podejmie się dołożenia potrzebnego mi skryptu. Czekam aż będzie miał wolny czas - bez pośpiechu, bo obecnie i tak nie mógłbym sobie pozwolić na taki wydatek jak Kampania Bannerowa w TrafficJunky. ______________________________________________________________________________ ---Podsumowanie Dnia Dniówka gorsza niż przez ostatnie 2 dni, ale spodziewałem się tego - w końcu dopiero testuję reklamę skierowaną do Norwegów. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to jutro powinno być lepiej. A może nawet dziś jeszcze coś wpadnie, bo w końcu nie ma jeszcze nawet 22:00. ---Podsumowanie Dziennika Zarobione: 1151 / 600 PLN (+118 PLN) Średnia Dniówka: 164 / 100 PLN (-6 PLN) ______________________________________________________________________________ (11-10-2017 04:31)fusek napisał(a): A co do datezone. Duza czesc leadow odrzucaja? Mi jeszcze nic nie odrzucili. A jak u innych, to nie mam pojęcia. RE: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - war43 - 12-10-2017 22:47 No, dziś za wiele nie zrobiłem. W sumie to praktycznie nic, bo rano miałem problemy ze stroną na której zarabiam, a później wyjechałem do dziewczyny, bo w końcu weekend się zaczął. Mimo to wpadło mi dziś 116 zł (fartem, bo wpadł jeden lead z Norwegii za ~90zł) Może tym razem uda mi się trochę popracować zanim wrócę do domu RE: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - gotasr3 - 13-10-2017 09:54 Działaj działaj. A nie się obijasz Graty leada za 90 zł RE: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - Miedziany - 13-10-2017 11:35 To dzisiaj 10 k siądzie na LN RE: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - war43 - 13-10-2017 16:23 @[Miedziany] Sygnatura nie widzi leadów oczekujących na akceptację - 10k siadło jakieś 2k temu xD RE: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - Miedziany - 13-10-2017 16:29 (13-10-2017 16:23)war43 napisał(a): @[Miedziany] A to gratuluje i powodzenia dalej RE: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - Totem - 13-10-2017 21:48 Śledzę. Z ciekawości zapytam, czemu akurat Norwegia? Znasz język? Wiesz, że nie ma konkurencji? Stawki najlepsze? RE: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - Kefefe - 14-10-2017 13:34 Promujesz na własnej stronie? RE: Pamiętnik Nimfomana - Czyli zarobek na Erotyce - domis - 14-10-2017 16:41 (13-10-2017 21:48)Totem napisał(a): Śledzę. Norwegia na datingu ma najlepsze stawki. Za DOI €20.65, Szwecja za to samo lub Finlandia o połowę mniejsze (o reszcie krajów nie wspominając, bo kilkanaście razy mniejsze niż NO). |