![]() |
Student szuka sposobu na życie - 2k zł/miesięcznie do grudnia. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Student szuka sposobu na życie - 2k zł/miesięcznie do grudnia. (/Temat-Student-szuka-sposobu-na-zycie-2k-zl-miesiecznie-do-grudnia-150217) |
RE: Student szuka sposobu na życie - 2k zł/miesięcznie do grudnia. - azzaz - 08-01-2018 20:55 Cześć to znowu ja i znowu opóźniony z tym wpisem jak ja nie mogę. Żeby prowadzić dobrze ten dziennik i żeby on mi coś dawał postanowiłem jednak zmienić strategię jego pisania. Od teraz będzie to w rzeczywistości dziennik w którym wyznaczam cele do zrealizowania i się z nich wywiązuję. Uważam, że będzie to lepsza forma niż opisywanie tego co zrobiłem, z tego względu, że ostatnio bardzo mało zrobiłem :/ Niedawno doszła mi wypłata 300zł i co teraz robię? Siedzę przed komputerem i w kółko sprawdzam statystyki w sieci partnerskiej bo a nuż coś przybyło do tego popijam browara i piszę posta na forum ![]() - Dokończyć stronę z afiliacją pożyczek, którą robię ze znajomym - Dokończyć stronę z tymi samyi ofertami, ale przedstawionymi w zupełnie inny sposób, której również nie robię sam. - Stworzyć stronę internetową dla moich rodziców ![]() Tak umówiłem się z rodzicami, którzy prowadzą od lat własną firmę, że zrobię im porządną stronę internetową(bo ta obecna serio jest beznadziejna. Nie podam linka, żeby nie oczerniać rodziny xD ) I co ciekawe rodzice zgodzili się, że będę miał % od dochodów za pozyskanego przeze mnie klienta, a nie z góry określoną stawkę. Można powiedzieć, że poleciałem na hajs i przejąłem coś cudzego oczywiście, ale moim zdaniem byłbym idiotą gdybym takiej okazji współpracy z działalnością gosporadczą własnej rodziny nie wykorzystał. Do tego być może uda się zarobić z 500zł na akcjach typu te na mypayu w zamkniętych serwisach. Jak mi się uda zarobić więcej niż 1000zł w miesiącu będę zadowolony. Na ten moment zarobki mizerne, ale na dodatkowe parę flaszek w miesiącu na studiach starczy. te 1000zł ekstra z neta już raz wpadło i się jaram ![]() RE: Student szuka sposobu na życie - 2k zł/miesięcznie do grudnia. - Ando - 08-01-2018 21:12 Afiliacja pożyczek to temat bardzo trudny do wybicia w google ![]() RE: Student szuka sposobu na życie - 2k zł/miesięcznie do grudnia. - azzaz - 09-01-2018 15:33 Niestey tak jest :/ Jak na razie rozkręcam sociale i na fb ads działam i póki co to w sumie 100% moich zarobków na afiliacji pochodzi stamtąd, ale chcę się zacząć bawić google adwords i w pozycjonowanie w tym miesiącu. Dopiszę sobie jeszcze jeden cel bo zapomniałem: - Ruszyć się w końcu i wrócić do zarabiania na akcjach bo ta stówka więcej tygodniowo się przydaje jednak. RE: Student szuka sposobu na życie - 2k zł/miesięcznie do grudnia. - Vasaki - 09-01-2018 15:41 Google ad w tym wypadku może być dosyć drogie. Wszystko co z pozycjami, kredytami i bankami jest drogie w Google ad. ![]() RE: Student szuka sposobu na życie - 2k zł/miesięcznie do grudnia. - Fr0shArczi - 09-01-2018 15:45 No powiem ci, że przeczytałem cały dziennik i mnie zaciekawił, będę zaglądać ![]() RE: Student szuka sposobu na życie - 2k zł/miesięcznie do grudnia. - azzaz - 13-01-2018 05:15 Dzięki za feedback ![]() Skoro to jest drogie to na razie zostanę przy tym co mam i zacznę się uczyć pozycjonowania na stronach jakie mam bo to się przyda później na pewno i wyjdę na tym na + nawet jak przy okazji nauki zepsuję jedną ze stron jakie mam. Jeśli chodzi o moje cele to dzisiaj zacząłem coś robić - Pierwsza strona jest gotowa do promocji. Fanpage jest, materiały jakieś są. Jutro wjeżdża prawdopodobnie post reklamowy i kampania na fb ads tej stronki ![]() - Nad drugą stronką pracowałem dzisiaj. Prace poszły mocno do przodu. Od strony technicznej strona jest już właściwie gotowa, pozostało mi tylko treść nanieść i poukładać to wszystko, żeby brzmiało od strony merytorycznej. - Zacząłem w końcu robić akcje, więc coś tam zarabiam. - Wziąłem sobie ze swojego własnego linku ostatnio kilka pożyczek na siebie, to też dojdzie kilka stów więcej wynagrodzenia za miesiąc i będzie budżet na lepszą promocję jeszcze. W tej chwili moje zadania wyglądają następująco: - Odpalić i na bieżąco monitorować/optymalizować kampanię reklamową pierwszej strony. - Napisać teksty na drugą stronę i ją zrobić do końca. - Dalej robić akcje. To tyle w sumie na razie. Dzięki za odzew i pozdrawiam czytających ![]() RE: Student szuka sposobu na życie - 2k zł/miesięcznie do grudnia. - azzaz - 13-01-2018 15:25 króciutka aktualizacja bo się trochę ruszyło ![]() Kampania reklamowa odpalona, fanpage jest, patrzę dzisiaj na statystyki w panelu i pierwsze efekty są ![]() Powolutku bo powolutku, ale to całe zarabianie w internecie zaczyna mi jakoś wychodzić ![]() ![]() RE: Student szuka sposobu na życie - 2k zł/miesięcznie do grudnia. - azzaz - 06-02-2018 05:24 Kolejna króciutka aktualizacja. Druga strona jest ukończona + dzisiaj odpaliłem kolejną kampanię pierwszej. Leady wpadają ![]() Kończąc ten przydługi wstęp przejdę do tego co teraz robię: - Optymalizuje kampanię reklamową na facebooku - Rozwijam konto, służące również do promocji moich stron na instagramie - Mimo, że strony już promuję to dalej przy nich dłubię i regularnie coś poprawiam Do końca miesiąca będę działał w ten sposób ze względu na to, że nie zarabiam jeszcze tyle, żeby od razu brać się za wszystko, ale jedno jest już pewne. Od przyszłego miesiąca poza facebookiem i instagramem zaczynam się bawić w pozycjonowanie. Aktualnie poza pracą cały czas się edukuję. Oglądam w dalszym ciągu webinary i spotkania marketerów, żeby nauczyć się czegoś przydatnego do promocji, oraz zagłębiłem się w lekturę dziennika Vasakiego. RE: Student szuka sposobu na życie - 2k zł/miesięcznie do grudnia. - Dan14NR - 09-02-2018 20:11 Fajny dziennik. Czytałem już trochę czasu temu, ale nic nie pisałem. Bardzo podoba mi się to, że ciągle działasz. Mam nadzieję, że niedługo też wpadnie mi parę stówek ze strony ![]() RE: Student szuka sposobu na życie - 2k zł/miesięcznie do grudnia. - azzaz - 14-02-2018 17:48 Nom, takie pieniądze dają największą satysfakcję ![]() Dzisiaj zaczęły się rozliczenia na bankierze to wrzucę co wpało na razie i ile mi się wydaje, że w tym tygodniu wpadnie. Z bankiera na razie zliczyli tyle, ale liczę na około 600zł w tym miesiącu ![]() Do tego w innych sieciach mam jeszcze następujący stan konta : ![]() ![]() Z ebrokera w tym miesiącu powinno mi coś przyjść bo w było kilka leadów jakiś czas temu tam ![]() Pierwsza z moich stron funkcjonuje na razie następująco: ![]() Druga prawdopodobnie od jutra już znowu będzie promowana. To tyle na razie 3majcie się i wysokich zarobków forumowiczom życzę ![]() EDIT: Wyniki po uruchomieniu drugiej reklamy ![]() |