![]() |
[SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] (/Temat-SHF-Dziennik-SEO-SUB-SMS-149364) |
RE: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - shf - 03-08-2017 01:20 SUB/SMS
Intensywne promowanie bloga pod SUBY. Dodane do indexacji vlepki, które pomogą mi się wybić w Google i zgarnąć kolejne leady. Dzisiaj podczas spamowania wpadłem na bardzo ciekawy pomysł (metodę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OgAds
Co zrobione do tej pory:->łącznie dodanych 59 profili, ->zaplecze z 4 serwisów, ->pierwszy Web 2.0 (na tygodniu powstanie takich Web 2.0 grubo ponad 10), (Dzisiaj powstanie ponad ~10 Web 2.0, które będą linkować -> money site no i kolejne zaplecze, z którego podlinkuję profile). Także w tym tygodniu mam zamiar utworzyć jeszcze ~40 profili aby dobić do ładnych 100 profili na money site. PPA+MyEforsa
->...czekamy na piątek!!!![]() RE: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - dawids7627 - 03-08-2017 01:37 Na pewno się uda ![]() RE: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - shf - 03-08-2017 23:05 SUB/SMS
Dodany został post -> dodany do indexacji. Zero promowania i jakiegokolwiek spamu.OgAds
Co zrobione do tej pory:->łącznie dodanych 59 profili, ->zaplecze z 4 serwisów, ->6x Web 2.0, Dodane zostały dzisiaj 5x Web 2.0 do money site. Niestety nic więcej dzisiaj nie mogłem zrobić, ból głowy (może jakiś wirus/choroba albo po prostu Słońce) mnie powalilo i nie miałem siły dzisiaj dużo zrobić ![]() PPA+MyEforsa
->...czekamy na piątek!!!![]() #-> przyjęte zostały dwa prywatne zlecenia do realizacji. Szkoda, że dzisiaj kompletnie nie mam siły na nic ![]() ![]() ![]() Przepraszam za dzisiejsze rozczarowanie postem ![]() ![]() ![]() RE: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - Mailowiec - 05-08-2017 13:20 Przejrzałem cały dziennik, ciekawe. Będę zaglądał. Powodzenia. RE: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - shf - 06-08-2017 12:58 Niestety Was rozczaruje ale problemy osobiste, przwyzszyly nad moimi nerwami i nie dam rady na ten moment kontynuowac dziennika. Dziekuje wszystkim za to ze byli i wspierali ![]() Moderatora prosze o zamkniecie tematu. |