Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] (/Temat-SHF-Dziennik-SEO-SUB-SMS-149364)

Strony: 1 2 3 4

RE: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - shf - 03-08-2017 01:20

SUB/SMS
Intensywne promowanie bloga pod SUBY. Dodane do indexacji vlepki, które pomogą mi się wybić w Google i zgarnąć kolejne leady. Dzisiaj podczas spamowania wpadłem na bardzo ciekawy pomysł (metodę Idea ?), która może przynieść zyski i w bardzo prosty sposób będę mógł sprawdzić, czy leady wpadają z bloga czy z promowania tej metody. Otóż za pomocą odpowiedniej strony, będę promować bezpośrednio linki z MyEforsa. Linki na blogu będą inne niż te, które będę promować. Ten sposób to coś jakby wszystkie konkret nisze już teraz zaczać promować mimo, że ich obecność na rynku polskim (gamingowym również) będzie za 1/2/3 a nawet 4 miesiące. Można oczywiście robić 1 post -> na dzień na blogu ale co gdyby zrobić wszystko w jeden/dwa dni ? No oczywiście godzin pracy będzie bardzo dużo UndecidedUndecided no ale warto testować i próbować. Wkońcu pierwsza myśl, która przyjdzie do głowy jest najlepsza, podświadomość zawsze wie lepiej! Jerk2Jerk2Jerk2

OgAds
Co zrobione do tej pory:
->łącznie dodanych 59 profili,
->zaplecze z 4 serwisów,
->pierwszy Web 2.0 (na tygodniu powstanie takich Web 2.0 grubo ponad 10),

(Dzisiaj powstanie ponad ~10 Web 2.0, które będą linkować -> money site no i kolejne zaplecze, z którego podlinkuję profile).
Także w tym tygodniu mam zamiar utworzyć jeszcze ~40 profili aby dobić do ładnych 100 profili na money site.

PPA+MyEforsa
->...czekamy na piątek!!!2

RE: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - dawids7627 - 03-08-2017 01:37

Na pewno się uda Smile hajs będzie leciał

RE: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - shf - 03-08-2017 23:05

SUB/SMS
Dodany został post -> dodany do indexacji. Zero promowania i jakiegokolwiek spamu.

OgAds
Co zrobione do tej pory:
->łącznie dodanych 59 profili,
->zaplecze z 4 serwisów,
->6x Web 2.0,

Dodane zostały dzisiaj 5x Web 2.0 do money site. Niestety nic więcej dzisiaj nie mogłem zrobić, ból głowy (może jakiś wirus/choroba albo po prostu Słońce) mnie powalilo i nie miałem siły dzisiaj dużo zrobić Sad

PPA+MyEforsa
->...czekamy na piątek!!!2

#-> przyjęte zostały dwa prywatne zlecenia do realizacji. Szkoda, że dzisiaj kompletnie nie mam siły na nic facepalmfacepalmfacepalm

Przepraszam za dzisiejsze rozczarowanie postem Sad jutro to nadrobię jak już przejdzie (mam taka nadziejęRolleyes:rolleyesSmile

RE: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - Mailowiec - 05-08-2017 13:20

Przejrzałem cały dziennik, ciekawe.
Będę zaglądał.
Powodzenia.

RE: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - shf - 06-08-2017 12:58

Niestety Was rozczaruje ale problemy osobiste, przwyzszyly nad moimi nerwami i nie dam rady na ten moment kontynuowac dziennika. Dziekuje wszystkim za to ze byli i wspierali Sad zlecenia zostana dokonczone do konca tygodnia. Jeszcze raz dziekuje odwiedzajacym i przepraszam, za takie zakonczenie.

Moderatora prosze o zamkniecie tematu.