![]() |
Bukmacherskie kilka stówek dniówki? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Bukmacherskie kilka stówek dniówki? (/Temat-Bukmacherskie-kilka-stowek-dniowki-148914) |
RE: Bukmacherskie kilka stówek dniówki? - schab - 15-07-2017 19:02 15.07 - Podsumowanko Co do moich podanych analiz - obecnie jeden kupon w plecy, drugi na plus. Na rozliczenie trzeciego czekamy, ale został ten malutki kurs na podbicie zwycięstwa Kolumbii (które już jest rozliczone), także ze spokojem można już czekać na wynik 1 seta w meczu Polski. Skuteczność 2/3 - więc przy takich kursach nie ma tragedii, dało się zarobić. ![]() ![]() Co do mojego grania, to wyszło mi dzisiaj jakieś 760 zł dniówki. Mecz Holenderek z Dominikaną przyprawił mnie o wielokrotny zawał serca, aż to dziwne, że jestem w stanie teraz spokojnie siedzieć, ale wszystko ładnie powchodziło i to się liczy. Ponoć mężczyznę ocenia się po tym, jak kończy, a nie jak zaczyna. ![]() Jutrzejsze analizy nie wiem czy wrzucę dzisiaj - teraz chcę sobie odpocząć, potem przeanalizuję i w ramach możliwości postaram się naskrobać parę słów, bo jest co grać. ![]() RE: Bukmacherskie kilka stówek dniówki? - schab - 15-07-2017 21:21 Analiza IV - 15.07 (mecze dzisiaj o godzinie 23:00) = kurs. 2.02 Drugi esport, jaki zdecydowałem się zagrać JESZCZE DZISIAJ to LCS NA (League of Legends). Gramy obydwa mecze, które rozpoczynają się o 23:00 i potrwają pewnie jak zwykle około 2,5 godziny (wliczając "nieplanowane" opóźnienia ze strony organizatorów, które zawsze pojawiają się na początku spotkań ![]() ![]() TYP: Cloud9 (kurs 1.30) TYP: FlyQuest (kurs 1.55) Analiza I - 16.07 (mecze jutro o godzinie 11:00, 14:00) = kurs. 2.24 PGL Major Kraków - wydarzenie, na które wiele pasjonatów esportu na pewno czekało. Mecz, jaki wybrałem to Gambit - mousesports. Gambit ostatnio słabiutko z formą, to co grają to na pewno nie ten poziom (który udało im się pokazać w naprawdę wielu spotkaniach). Drużyny esportowe mają do siebie to, że przechodzą przez okresy przebłysków - naprawdę mega momentów, gdzie ogrywają każdego a potem następują okresy upadków. TYP: mousesports (kurs 1.60) + Oczywiście patriotycznie gram również virtusów, mają zniżkę formy (pewnie przez tego mercedesa którego dostał TaZ ![]() ![]() Virtus.pro - Vega Squadron TYP: Virtus.pro (kurs 1.40) W wolnej chwili postaram się dorzucić coś jeszcze na jutro. ![]() RE: Bukmacherskie kilka stówek dniówki? - radek0389 - 15-07-2017 21:40 Wrzucaj stawki, bo tak ciężko ocenić wartość typów i twoja grę ![]() Powodzenia RE: Bukmacherskie kilka stówek dniówki? - schab - 16-07-2017 07:51 Analiza II - 16.07 (mecze dziś o godzinie 11:00, 14:00) = kurs. 2.24 PGL Major Kraków - wydarzenie, na które wiele pasjonatów esportu na pewno czekało. Mecz, jaki wybrałem to Gambit - mousesports. Gambit ostatnio słabiutko z formą, to co grają to na pewno nie ten poziom (który udało im się pokazać w naprawdę wielu spotkaniach). Drużyny esportowe mają do siebie to, że przechodzą przez okresy przebłysków - naprawdę mega momentów, gdzie ogrywają każdego a potem następują okresy upadków. TYP: mousesports (kurs 1.60) + Oczywiście patriotycznie gram również virtusów, mają zniżkę formy (pewnie przez tego mercedesa którego dostał TaZ Lol), ale uważam, że taka drużyna jak Vega Squadron nie powinna im sprawić większych problemów i wyjdą z tego zwycięsko. Smile Virtus.pro - Vega Squadron TYP: Virtus.pro (kurs 1.40) Analiza III - 16.07 (mecze już się odbyły) = kurs 2.20 Koszykówka - WNBA - mecz: Seattle - Atlanta Tutaj powinno obejść się bez większych opresji. Panie z Seattle są drużyną dużo mocniejszą, opanowaną (szczególnie emocjonalnie po ostatnich zdarzeniach ![]() TYP: Seattle (kurs 1.55) Koszykówka - Portoryko 1 liga - mecz: Capitanes Arecibo - Aguada Santeros Na podwyższenie poprzedniego kursu dodajemy do kuponu zwycięstwo Capitanes Arecibo. W ten sposób uzyskamy kurs 2.20 - fajny plusik. ? Analiza IV - 16.07 (mecze dziś od 9:10) = kurs 2.22 AKO łączne wynosi około 2.22 - fajny kursik, przez który podwoimy sobie łatwo kapitał. Brazylijki dzisiaj pokazały słabą siatkę, powinny się na jutro odbudować i moim zdaniem z łatwością ograją Japonki. Dzisiejsza wpadka z Tajlandią była po prostu wpadką i jutro myślę, że się nic nie powinno wielkiego zdarzyć. Co do Włoch - tutaj nie ma co zbytnio komentować, powinno się skończyć pewnym i ładnym zwycięstwem Włoszek triumfujących nad Turcją. Dominikana dzisiaj przegrała przez własną głupotę i na własne życzenie z Holenderkami, które miały więcej szczęścia niż rozumu na boisku. Jutro powinny ograć Belgijki. Siatkówka: Chiny - USA TYP: USA (1.36) + Siatkówka: Włochy - Turcja TYP: Włochy (1.18) + Siatkówka: Dominikana - Belgia TYP: Dominikana (1.40) @Edit: analiza była pisana wczoraj, poprawiłem "jutro" na "dzisiaj". ![]() RE: Bukmacherskie kilka stówek dniówki? - patrolpxd - 16-07-2017 08:06 Nie doczekałem się odpowiedzi na pw to zapytam tutaj ![]() Pozdrawiam ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka RE: Bukmacherskie kilka stówek dniówki? - schab - 16-07-2017 08:23 @up - sorry, przeczytałem i zapomniałem odpowiedzieć, tak to bywa o poranku ![]() Co do wpłat Paypalem, to myślę, że może być problem. Z tego co wiem, to polscy bukmacherzy (sts, fortuna, totolotek) nie mają takiej możliwości. Dużo łatwiej byłoby Ci gdybyś sobie zamienił przez kogoś na np. skrill - wyślij komuś kasę z paypala, a ktoś niech Ci zrobi przelew przykładowo na skrilla. Jeśli chodzi o zagranicznych, to oczywiście znajdzie się kilkoro takich, ale nie wiem czy ogarniasz temat "jak się zarejestrować i korzystać z zagranicznego", bo obecnie jest z tym mały problem. ![]() Co do grania, to różnie to bywa - zależnie od ilości kont jakie mam u jakiegoś buka i jak bardzo są zlimitowane. To się ciągle zmienia, więc korzystam z różnych buków - od "januszowego" jak to ktoś określił polskiego STSa, przez zagraniczne bet365 i kończąc na bukmacherskim raju jakim jest Pinnacle. ![]() RE: Bukmacherskie kilka stówek dniówki? - patrolpxd - 16-07-2017 08:26 Dzięki wielkie ;> Poszukam trochu odpowiedzi i z kimś tam pochandluje ![]() Pozdrawiam ;D Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka RE: Bukmacherskie kilka stówek dniówki? - lever - 16-07-2017 11:42 Nie pykła ta Brazylia i te Stany....też wczoraj poległem na Canarinhos RE: Bukmacherskie kilka stówek dniówki? - Keyy_MM - 16-07-2017 12:56 Mousesports również poległo. RE: Bukmacherskie kilka stówek dniówki? - Juhas - 16-07-2017 13:37 W analizie Brazylijki nie siadło, podane na Usa i też minus ![]() Siadło to co podałeś juz po fakcie :/ |