Expasset - polski konkretny projekt. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Expasset - polski konkretny projekt. (/Temat-Expasset-polski-konkretny-projekt-148703) |
RE: Expasset - polski konkretny projekt. - schab - 14-10-2017 00:33 Audyt w PL może zrobić pierwsza lepsza kancelaria. Na pierwszym spotkaniu padnie od razu pytanie po co Ci ten audyt - szczególnie, jeżeli nie przekraczasz progu obrotu przy którym jest on wymagany (w przypadku dg zarejestrowanych w PL - w szczególności sp zoo). Audyt to jedna z rzeczy, wielu rzeczy, które expassets sobie po prostu kupiło w celu zwiększenia wiarygodności. Podobnie z wywiadem, gdzie pytania na pewno były przygotowane dużo wcześniej oraz strukturą marketingową (idealnym planem sprzedażowym dla debili, którzy wierzą, że będą milionerem nie robiąc nic - oprócz wpłacania kasy na czyjeś konto, czyli typowe "ucz się i pracuj na kogoś"). Kiedyś była taka fajna książka - dlaczego piątkowi uczniowie pracują dla trójkowych... RE: Expasset - polski konkretny projekt. - Dzipsiok87 - 01-11-2017 12:26 Nie mam zamiaru wdawać się w dalsze dyskusje - nawet nie czytałem tego co tam ktoś odpisał bo nie mam czasu na głupoty. Jeżeli ktoś chce sobie tu popisać piramida to czy tamto to ok śmiało i tak kto zechce to wrzuci kasę w projekt, który mu się spodoba. Grunt to robić swoje, a "eksperci" niech dalej latają do pracy 5-6 dni w tygodniu i narzekają na to przejebane życie. Pozdrawiam " znafców" piramidowych, a tak na marginesie od piramid są instytucje. Exp asset jest zgłoszone od lipca i jakoś nie widzę na stronie KNF ostrzeżenia? Zbyt krótko się przyglądają? Bo wniosek wpłynął już kilka miesięcy temu do KNFu. RE: Expasset - polski konkretny projekt. - Rollem - 03-11-2017 23:48 (01-11-2017 12:26)Dzipsiok87 napisał(a): Nie mam zamiaru wdawać się w dalsze dyskusje - nawet nie czytałem tego co tam ktoś odpisał bo nie mam czasu na głupoty. Jeżeli ktoś chce sobie tu popisać piramida to czy tamto to ok śmiało i tak kto zechce to wrzuci kasę w projekt, który mu się spodoba. Grunt to robić swoje, a "eksperci" niech dalej latają do pracy 5-6 dni w tygodniu i narzekają na to przejebane życie. Pozdrawiam " znafców" piramidowych, a tak na marginesie od piramid są instytucje. Exp asset jest zgłoszone od lipca i jakoś nie widzę na stronie KNF ostrzeżenia? Zbyt krótko się przyglądają? Bo wniosek wpłynął już kilka miesięcy temu do KNFu.Expasset był sprawdzany w KNF pod innym kątem niż piramida finansowa, a dokładniej z art.171 o ile dobrze pamiętam. Art. 171 mówi o zarządzaniu cudzymi pieniędzmi bez odpowiednich upoważnień i nie ma nic wspólnego z piramidą finansową. Ten artykuł prawa bankowego jest używany głównie w przypadku prokuratorów, którzy zajmując się piramidami finansowymi odnotowują niezwykle niską skuteczność na poziomie 0% dlatego, że ten przepis jest martwy i ciężko udowodnić jego złamanie (czyt. jeżeli tworzysz piramidę finansową opłać prokuratora po to, żeby oskarżył cię z artykułu 171 prawa bankowego i zabezpiecz się przed przyszłymi zarzutami, a dodatkowo zrób sobie dobry PR) RE: Expasset - polski konkretny projekt. - Scoobyx - 25-12-2017 12:49 Od kiedy to profesjonalni traderzy handlują na MT4? Wypowiedź merytoryczna na prawdę powala, recyclix również miał biuro w Polsce, a nawet fabrykę i upadł. Inwestujecie w startupy? Jakie kwoty przeznaczacie na jeden konkretny przypadek? RE: Expasset - polski konkretny projekt. - jandrea - 03-01-2018 15:22 Podobny program do rockwalla, inwestowanie w krypto i polscy właściciele Tylko o co chodzi z tymi szkoleniami? RE: Expasset - polski konkretny projekt. - mysc - 04-02-2018 14:07 Jakby ktoś nie wiedział co sobie dzisiaj obejrzeć, polecam to. Bardzo dobre kino akcji :> RE: Expasset - polski konkretny projekt. - JaśnieD - 27-02-2018 10:00 To działa? Expasset - polski konkretny projekt. - Hybrid1990 - 02-02-2021 11:01 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |