W przyszłości - spełnianie marzeń... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: W przyszłości - spełnianie marzeń... (/Temat-W-przyszlosci-spelnianie-marzen-146949) |
RE: Dziennik 16-latka! [SEO, CPA] i inne... - Zawik - 12-05-2017 14:04 Wróciłem z wycieczki, jednak muszę trochę odpocząć. Kolejny wpis w poniedziałek! P.S Dziękuję @Pablo1878 za pomoc w #MyPay, dzięki niemu odzyskałem konto i na dodatek dostałem zablokowane środki RE: Dziennik 16-latka! [SEO, CPA] i inne... - Zawik - 15-05-2017 21:32 Dzień 4
Hey, hey... Wracam po dłuższej przerwie (coś koło tygodnia), byłem na 4-dniowej wycieczce, gdzie w drodze powrotnej zepsuły się 2 autobusy którymi jechałem.. "Banderoza" - gratulacje. Wróciłem ze szkoły, pobrałem Windows Movie Maker'a, zacząłem nagrywać pierwszy filmik z hacka do gry.. nie powiem, wyszedł bardzo fajnie W zasadzie to tylko to dziś zrobiłem, gdyż po przyjściu do domu miałem 2 godziny wolnego czasu, a potem miałem próbę do bierzmowania (no zajebiście ) Jutro raczej nic robić nie będę, ponieważ mam bierzmowanie Na ClixSense o dziwo udało mi się bezbłędnie wypełnić 3 ankiety Wpadły mi też 3 odnowienia w subach Powróciło również 50 zł, które zarobiłem na starym koncie na MyPayu. W sumie to się ciesze Narzędzia których będę używał podczas pozycjonowania: - SerpYou - Sprawdzanie aktualnej pozycji moich keywordów - Openlinkprofiler - Sprawdzanie ilości backlinków - Semstorm - Sprawdzanie konkurencji - Majestic SEO - Sprawdzanie ilości backlinków Na koniec dodam screena z aktualnych pozycji keywordów bloga z hackami. Na razie prawie żadne słowo kluczowe się nie mieści w "topce" od Google, bo strony w ogóle nie pozycjonowałem. Jedyne co to optymalizacja. Pozdro! Dziś zarobiłem (wczoraj, przedwczoraj i dzisiaj) : 88,5 zł Nutka na dziś:
RE: Dziennik 16-latka! [SEO, CPA] i inne... - patrolpxd - 16-05-2017 09:39 No ładnie Dawaj dalej! Trzymam kciucki! RE: Dziennik 16-latka! [SEO, CPA] i inne... - Erdoi Money - 16-05-2017 13:46 Powodzenia! działaj dalej a zobaczysz efekty RE: Dziennik 16-latka! [SEO, CPA] i inne... - Zawik - 19-05-2017 17:26 Dzień 5 Siemka! Dziś był upalny dzień (nareszcie) Dodałem parę backlinków do mojej strony, teraz tylko trzeba czekać na to, aby Google zaindeksowało je. O ile ktoś ich nie usunie Wykupiłem również 300 backlinków .edu za 2$ w SeoClerks, tak na dobry początek Nie wchodziłem zbytnio na OGAds oraz CPABuild żeby zobaczyć statystyki leadów, lecz dzisiaj wszedłem i się zdziwiłem. Wczoraj na 3 kliknięcia zdobyłem 1 leada za 0,38$, co daje mi konwersję 33% Czyżby strona była aż tak wiarygodna? Z tego 0,38$ bardziej się cieszyłem niż z np. 30 zł zarobionych na subach Postanowiłem, że teraz będę codziennie próbował dodawać 1-3 backlinków o wysokim PR W dniu 4 wspominałem o filmie, który nakręciłem. Pobrałem jakąś trialową wersję Movie Makera i nie mogę opublikować filmu. Najlepsze jest to, że Microsoft nie wspiera już Movie Makera od 4 miesięcy , więc nie wiem jak sobie teraz poradzę z opublikowaniem filmu. Zleciłem 8$ zarobionych w ClixSense, nie wiem czy wypłacą, gdyż jest to moje drugie konto u nich. Wcześniej miałem buga i nie miałem żadnych ankiet. Na MyPayu na razie nie ma zadowalających mnie ofert, jedynie są po 0,40 gr Przedwczoraj z odnowień mi wpadło 15 zł, z czego się cieszę Na dzisiaj to tyle Dziś zarobiłem (wczoraj, przedwczoraj i dziś): 16,42 zł Łącznie: 221,92 zł / 5000 zł
Nutka na dziś:
RE: Dziennik 16-latka! [SEO, CPA] i inne... - Bagniak - 19-05-2017 21:39 Z jakiej strony korzystasz do subków sms? RE: Dziennik 16-latka! [SEO, CPA] i inne... - Zawik - 20-05-2017 10:47 (19-05-2017 21:39)Bagniak napisał(a): Z jakiej strony korzystasz do subków sms? LeadNow. Zna ktoś jakieś darmowe narzędzie do monitorowania pozycji keywordów mojej strony? Trial na SerpYou się skończył RE: Dziennik 16-latka! [SEO, CPA] i inne... - alizen - 20-05-2017 12:46 serplab.co.uk 50 fraz za darmo RE: Dziennik 16-latka! [SEO, CPA] i inne... - Klin - 20-05-2017 16:21 proranktracker RE: Dziennik 16-latka! [SEO, CPA] i inne... - kniew - 20-05-2017 16:25 20 fraz na seo-stat.pl |