![]() |
W drodze do wolności finansowej ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: W drodze do wolności finansowej ;) (/Temat-W-drodze-do-wolnosci-finansowej-146725) |
RE: W drodze do wolności finansowej ;) - wsite - 07-05-2017 10:10 (07-05-2017 01:36)Hoolig4n napisał(a): Powodzenia, trzymam kciuki. Ja niedawno 530D E39 kupiłem Z samych zarobków internetowych? Ile czasu zajęło Ci zbieranie kasy? RE: W drodze do wolności finansowej ;) - adamcio99922 - 12-05-2017 14:33 RUSZAJ DUPE!!!! ![]() RE: W drodze do wolności finansowej ;) - Lechita_1922 - 12-05-2017 21:48 Powodzenia ? RE: W drodze do wolności finansowej ;) - adamcio99922 - 16-05-2017 09:55 Ruszaj Dupe!!! RE: W drodze do wolności finansowej ;) - patrolpxd - 16-05-2017 09:58 Kolega ewidentnie się opierdziela ;/ No szkoda bo fajnie się zapowiadało RE: W drodze do wolności finansowej ;) - adamcio99922 - 25-05-2017 11:29 @[NeedDolar] Odezwij się na Hangouta lub GG ![]() RE: W drodze do wolności finansowej ;) - NeedDolar - 31-05-2017 07:10 Witam wszystkich ![]() Najmocniej Was przepraszam za brak aktywności. Sprawy prywatne oraz leń wzięły górę, stąd też taka sytuacja. Nie mniej jednak nie ukrywam, że coś tam się dzieje powoli ![]() PPI - blogi stoją, aczkolwiek brak postów ze względu na to, że straciłem motywację ![]() ![]() ![]() Niestety nie można tego powiedzieć o EPN, ponieważ tak jak nie wstawiałem na FP tak nie przynoszą dochodów ![]() ![]() ![]() Systematycznie jednak podszedłem do sprawy TheAdsTeam z czego jestem zadowolony i jestem posiadaczem obecnie chyba 4 paczek ![]() Powróciłem też do sprzedaży na Allegro. Siadłem ostatnimi dniami przy google i poszperałem. Poradnik Vasakiego odnośnie przeszukiwania google jest tutaj bardzo przydatny ![]() ![]() W najbliższym czasie położę największy nacisk na rozwój sprzedaży na Allegro, ponieważ będzie mi to potrzebne do zebrania kapitału by wystartować z kolejnym biznesem, czyli własny sklep internetowy. W dniu wczorajszym udało się po 3 godzinach od wystawienia aukcji dokonać pierwszą sprzedaż ![]() ![]() Od dzisiaj zaczynam systematycznie prowadzić dziennik, także zapraszam ![]() RE: W drodze do wolności finansowej ;) - adamcio99922 - 01-06-2017 07:14 Oj, nie przesadzaj... ![]() ![]() RE: W drodze do wolności finansowej ;) - NeedDolar - 02-06-2017 02:38 Witam wszystkich ![]() Wziąłem się do pracy, specjalnie na życzenie @[adamcio99922] pocisnę mocniej żeby poczuł nutkę rywalizacji ![]() Na początku zacznę od tego, że jestem szczęśliwy z postawienia blogów pod PPI. Od dłuższego czasu nie wrzucałem nic nowego a co jakiś czas wpadają leady. Najlepsze jest to, że mało kiedy wpada mi mniej niż 1$ za leada ![]() ![]() Dzisiaj dostałem wypkę 2,40$ i powiedziałem dziewczynie, że jak wpadnie dzisiaj albo jutro lead za 1,2$ lub więcej to wznawiam pracę nad PPI. Kilka godzin później patrzę lead za 1,62$ ![]() Wspomnę, że strona TAT podobno dzisiaj ma zacząć działać. Ciekawe bardzo, bo jestem ciekawy jak moje paczki i co z tym dalej robić. Planuję zainwestować kilka zielonych, ale chciałbym żeby strona działała. Moja reklama którą podpiąłem nie okazuje się zbyt skuteczna. Trzeba będzie spróbować czegoś innego. W EPN powoli coś też zaczyna się kręcić. Udało mi się już kilka $$$ wypłacić z tego programu dlatego nie wzruszają mnie małe zawieruszenia, które niektórzy na forum przeżywają z wielkim bólem. Stan portfela wygląda na chwile obecną tak: ![]() Co do Allegro... Hmm ruszam całkowicie od zera. Założyłem nowe konto jakiś czas temu, ale dopiero kilka dni temu powstała pierwsza aukcja. Obecnie udało mi się wbić w świetną nisze. Sprzedaż idzie jak szalona. Ciągle siedzę i robię zamówienia w przerwie pijąc kawę ![]() Konto podpiąłem do TradeWatch żeby mieć więcej info o swojej sprzedaży oraz o konkurencji. Na dzień dzisiejszy wygląda to następująco: ![]() Jestem dość zadowolony ze sprzedaży, ponieważ nie zrealizowałem do końca mojego planu z produktami oraz promocją. Przy okazji kupię konta FP w dobrej cenie - najlepiej stała współpraca ![]() W najbliższym czasie planuję też dołączenie sklepu internetowego oraz rozszerzenie obszaru działania o dodatkowe portale typu Ebay czy Amazon o których wspomniał Adaś ![]() ![]() Na chwile obecną od początku sprzedaży na Allegro udało się wygenerować przychód około 860zł - 350zł (koszt Allegro) = 510zł do kieszeni. Jest to kwota przybliżona. Pod koniec miesiąca przeliczę dokładnie, ponieważ trzeba uwzględnić wszystkie koszty itp... Dobrze, że mam księgową ![]() Tyle na dzisiaj. Do następnego ![]() RE: W drodze do wolności finansowej ;) - adamcio99922 - 02-06-2017 03:50 @[NeedDolar] dajesz dajesz ![]() |