![]() |
RAZER OSZALAŁ? Rozdają klawiatury, myszki i słuchawki! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: RAZER OSZALAŁ? Rozdają klawiatury, myszki i słuchawki! (/Temat-RAZER-OSZALAL-Rozdaja-klawiatury-myszki-i-sluchawki-146719) |
RE: RAZER OSZALAŁ? Rozdają klawiatury, myszki i słuchawki! - HajsMotywatory - 09-05-2017 14:42 Jak tam Wam idzie? ![]() U mnie teoretycznie pod koniec lipca będę miał na Razer Firefly ![]() ![]() 15 maja będzie odświeżenie cen. Ciekawe jak będą się kształtowały - czy dużo skoczą w górę, a może wręcz przeciwnie. Jak sądzicie? ![]() RE: RAZER OSZALAŁ? Rozdają klawiatury, myszki i słuchawki! - sulliwan93 - 09-05-2017 15:21 U mnie 42 tysiące dziś pykły. Ostatnio trochę nie mam czasu na turniej, no i niecodziennie te 900 pkt mam czas wbic. Na dniach postaram się napisać do zaprzyjaźnionego admina i spytać jak to z cenami będzie. RE: RAZER OSZALAŁ? Rozdają klawiatury, myszki i słuchawki! - peterus92 - 24-05-2017 03:01 A mi ten razer zepsuł wszystkie instalacje gier to raz. Dwa jak już coś włacze to po minucie wyskakują pamiec neimoże być written albo blad aplikacji RE: RAZER OSZALAŁ? Rozdają klawiatury, myszki i słuchawki! - sulliwan93 - 24-05-2017 18:21 Mi śmiga, dodali dziś nowe 5 gier. Spytaj na forum razera, co może być nie tak. RE: RAZER OSZALAŁ? Rozdają klawiatury, myszki i słuchawki! - Yoka124 - 24-05-2017 18:31 Ja miałem uzbierane 10k troche się zdemotywowałem i nie zbierałem przez jakiś czas ale teraz chyba kontynuuje ![]() RE: RAZER OSZALAŁ? Rozdają klawiatury, myszki i słuchawki! - sulliwan93 - 25-05-2017 13:10 U mnie 60 tysięcy na koncie. 1/4 klawiatury mam RE: RAZER OSZALAŁ? Rozdają klawiatury, myszki i słuchawki! - otaku131 - 30-05-2017 00:18 Wsio działa ale w takim cs'ie ten cały "booster" zmienia mi ustawienia myszki, i mam duże wątpliwości czy rzeczywiście daje tego boosta bo ja odnoszę odwrotne wrażenie. RE: RAZER OSZALAŁ? Rozdają klawiatury, myszki i słuchawki! - PUSHON - 31-05-2017 02:38 (30-05-2017 00:18)otaku131 napisał(a): Wsio działa ale w takim cs'ie ten cały "booster" zmienia mi ustawienia myszki, i mam duże wątpliwości czy rzeczywiście daje tego boosta bo ja odnoszę odwrotne wrażenie. Moim zdaniem zależy od konkretnej sytuacji i sprzętu. Mój znajomy po użyciu boosta na dosyć słabym laptopie ma wzrost o minimum 30 fps ![]() Jeśli Ci to przeszkadza, możesz w ustawieniach wyłączyć boost, albo zredukować go tylko do tych opcji, które pasują Tobie. W zasadzie większość opcji w tym programie jest do uzyskania bez niego, ręcznie. Co do samego programu naprawdę ciekawy pomysł. Szkoda, że na razie arena jest wyłączona, a wcześniej mi nie znajdowało żadnych turniejów. Pisałem do supportu, nie raczyli odpowiedzieć, po czym wyłączyli ją całkiem ![]() RE: RAZER OSZALAŁ? Rozdają klawiatury, myszki i słuchawki! - WzTT - 31-05-2017 18:35 i tak gram w gry, wiec to nie ma totalnie roznicy, a darmowe punkty zawsze wpadna RE: RAZER OSZALAŁ? Rozdają klawiatury, myszki i słuchawki! - sulliwan93 - 07-06-2017 18:49 Ceny te same, dodali kilka rzeczy. Te słuchawki mano'war za 143k opłacalne są - na allegro najtańsze za 400zł wiszą. Dodali też klawiaturę z overwatchowej edycji, myszkę za 104k i słuchawki douszne. Ja chyba za słuchawki się zabiorę ![]() |