[Zamknięty][Restock] Potwierdzenie wartościowej elektroniki zamówionej z Shopu za 100% PTZ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Otrzymane Potwierdzenia Nagród (/Forum-Otrzymane-Potwierdzenia-Nagrod-6) +------ Dział: Restock (/Forum-Restock-126) +------ Wątek: [Zamknięty][Restock] Potwierdzenie wartościowej elektroniki zamówionej z Shopu za 100% PTZ (/Temat-Zamkniety-Restock-Potwierdzenie-wartosciowej-elektroniki-zamowionej-z-Shopu-za-100-PTZ-14633) |
RE: Potwierdzenie wartościowej elektroniki zamówionej z Shopu za 100% PTZ - GoreYoite - 11-10-2010 20:24 Horacy mozna wiedziec jakiego bota do ogladania filmow uzywales? XD RE: Potwierdzenie wartościowej elektroniki zamówionej z Shopu za 100% PTZ - MareKSG - 11-10-2010 21:07 I po co ten temat skoro nie potrafisz nawet napisać co zamówiłeś? Mnie to akurat nie obchodzi, mam na to wy*ebane ale gdy widzę jak niektórzy proszą się żebyś powiedział, to aż mi się niedobrze robi... RE: Potwierdzenie wartościowej elektroniki zamówionej z Shopu za 100% PTZ - DonHoracy - 11-10-2010 21:43 Po to ten temat żeby głupi miał zagadkę. Jak Cie to nie obchodzi to po co piszesz? Przyjdzie paczka to się dowiecie. Ps. Wy*ebane to możesz mieć zęby. RE: Potwierdzenie wartościowej elektroniki zamówionej z Shopu za 100% PTZ - MareKSG - 11-10-2010 21:50 Oj zostałem urażony, chyba się załamie... P.s Wyj*bane zęby przez kogo?? Bo chyba nie przez ciebie. Sądząc po twoim zachowaniu jesteś rozpieszczoną w dzieciństwie pipką, która nadal chce być w centrum uwagi. Swoje powiedziałem. Bez odbioru. RE: Potwierdzenie wartościowej elektroniki zamówionej z Shopu za 100% PTZ - DonHoracy - 11-10-2010 21:54 Tak myślałem, że nie zrozumiesz przesłania dlatego zastanawiałem się czy napisać ten tekst. Nie miałem na uwadze "urażenie Ciebie" tylko odpowiedź na twój "firmowy" tekst. Nie będę robił z siebie kozaka albo pipy bo przez kabel to wszystko można i nie zamierzam zaśmiecać tematu dlatego mam nadzieję, że zakończymy dyskusję w tym momencie. Co do twojego centrum uwagi to równie dobrze mogłem napisać co zamówiłem a dyskusja i tak by była. RE: Potwierdzenie wartościowej elektroniki zamówionej z Shopu za 100% PTZ - tyndyk23 - 11-10-2010 22:03 @MareKSG żal ;/ RE: Potwierdzenie wartościowej elektroniki zamówionej z Shopu za 100% PTZ - MareKSG - 11-10-2010 22:10 (11-10-2010 22:03)tyndyk23 napisał(a): @MareKSG żal ;/ Widać że nie widzisz co pisze Don na SB, jak się zachowuje... To co napisałem w tym temacie miałem pisać już dawno ale, gdy zauważyłem, że Don dalej zachowuje się jak frajer, postanowiłem go o tym uświadomić. RE: Potwierdzenie wartościowej elektroniki zamówionej z Shopu za 100% PTZ - DonHoracy - 11-10-2010 22:33 FAJNIE, tylko co to ma wspólnego z tematem? ... Ja niby zachowuje się jak frajer, ty jak 10 letni bachor bez rodziców tylko co to ma wspólnego z tematem? Nic i tyndyk bardzo ładnie podsumował Cie jednym słowem. Mam nadzieję, że któryś moderator do jutra ruszy się i wyczyści ten temat ze zbędnych postów. RE: Potwierdzenie wartościowej elektroniki zamówionej z Shopu za 100% PTZ - Monster - 12-10-2010 12:09 Zgadzam się w 100% z tamtym wcześniejszym postem. RE: Potwierdzenie wartościowej elektroniki zamówionej z Shopu za 100% PTZ - Dominator - 12-10-2010 13:05 chłopaki zachowujcie sie, zalatwiajcie takie sprawy na pw |