Traffichurricane (DOWÓD WYPŁATY) 10% od paczki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Traffichurricane (DOWÓD WYPŁATY) 10% od paczki (/Temat-Traffichurricane-DOWOD-WYPLATY-10-od-paczki-145905) |
RE: Traffichurricane (DOWÓD WYPŁATY) 10% od paczki - BATOREX - 04-04-2017 14:23 tyhrdyh (04-04-2017 13:00)GreenVolume napisał(a): [quote='BATOREX' pid='1648168' dateline='1491237915'] To wiec zrozum to po prostu jako awaria internetu. Doszukujesz sie jakiejs manipulacji a to tacy jak ty są manipulatorami ktorzy pieprza wymyslone farmazonya ludzie mysla ze tka jest, jak inaczej to można nazwać? to po prostu sranie się o cholera wie co... RE: Traffichurricane (DOWÓD WYPŁATY) 10% od paczki - GreenVolume - 04-04-2017 18:05 (04-04-2017 14:23)BATOREX napisał(a): To wiec zrozum to po prostu jako awaria internetu. Doszukujesz sie jakiejs manipulacji a to tacy jak ty są manipulatorami ktorzy pieprza wymyslone farmazonya ludzie mysla ze tka jest, jak inaczej to można nazwać? to po prostu sranie się o cholera wie co... Pewnie plujesz się tak bo zainwestowałeś i teraz starasz się nie dopuścić myśli, że uciekną. Nie tłumacz ich. Nie obrażaj innych bo mają własne zdanie. Naucz się kultury, smarku. Off-top off. RE: Traffichurricane (DOWÓD WYPŁATY) 10% od paczki - mikuss - 04-04-2017 19:22 (04-04-2017 18:05)GreenVolume napisał(a):(04-04-2017 14:23)BATOREX napisał(a): To wiec zrozum to po prostu jako awaria internetu. Doszukujesz sie jakiejs manipulacji a to tacy jak ty są manipulatorami ktorzy pieprza wymyslone farmazonya ludzie mysla ze tka jest, jak inaczej to można nazwać? to po prostu sranie się o cholera wie co... Zrozum, że sekta tm i wyznawcy scamerscoville wrócili w nowym programie i teraz oprócz scamerscoville wielbią jego marionetkę którą podstawił w celu ogolenia z $$$ kolejnych naiwnych. Z wyznawcami sekty nie wygrasz i szkoda czasu. Znikną jak padnie program jak wielu naganiaczy dawców kasy znikło w otchłani internetu jak tm znikło a zastąpili ich teraz nowi którzy również znikną jak padnie ich pewnybyznesbezryzyka RE: Traffichurricane (DOWÓD WYPŁATY) 10% od paczki - BATOREX - 04-04-2017 19:27 (04-04-2017 18:05)GreenVolume napisał(a):(04-04-2017 14:23)BATOREX napisał(a): To wiec zrozum to po prostu jako awaria internetu. Doszukujesz sie jakiejs manipulacji a to tacy jak ty są manipulatorami ktorzy pieprza wymyslone farmazonya ludzie mysla ze tka jest, jak inaczej to można nazwać? to po prostu sranie się o cholera wie co... To Ty naucz się nie rozpowszechniać swoich teorii i domysłów publice bez jakiejkolwiek wiedzy na dany temat i poparcia dowodami. Wielki dorosły... (04-04-2017 19:22)mikuss napisał(a):(04-04-2017 18:05)GreenVolume napisał(a):(04-04-2017 14:23)BATOREX napisał(a): To wiec zrozum to po prostu jako awaria internetu. Doszukujesz sie jakiejs manipulacji a to tacy jak ty są manipulatorami ktorzy pieprza wymyslone farmazonya ludzie mysla ze tka jest, jak inaczej to można nazwać? to po prostu sranie się o cholera wie co... Ooo proszę Pana, czy to nie jest przypadkiem jakby opis każdego hyipa? Bo nie wydaje mi się to że to tyczy się tylko TM i TH... W mojej opinii akurat to TM był najlepszym tego typu programem a TH może być jeszcze lepszym i dłużej działającym. Faktem jest że tego nie wiem na 100 % bo każdy taki program ma swój koniec. Póki co działa bardzo dobrze. RE: Traffichurricane (DOWÓD WYPŁATY) 10% od paczki - Adam885 - 06-04-2017 17:59 (04-04-2017 14:23)BATOREX napisał(a): tyhrdyh BATOREX wyluzuj, niech sobie gadają, nie przekonasz ich bo przecież "TM było złe i T H też". Ninejszym ogłaszam kolejną wypłatę. Cały czas tak samo szybko. RE: Traffichurricane (DOWÓD WYPŁATY) 10% od paczki - BATOREX - 07-04-2017 13:43 Tak trzymaj RE: Traffichurricane (DOWÓD WYPŁATY) 10% od paczki - mikuss - 07-04-2017 14:05 (07-04-2017 13:43)BATOREX napisał(a): Tak trzymaj Nie ma to jak dwóch członków sekty scamerscovile i jego marionetki sobie na wzajem dobrze robią. Przynajmniej 1 naganiacz autor tematu sam ze sobą nie pisze. Nie zapominajcie naganiać nowych dawców kasy bo bez nich wasz pewnybyznesbezryzyka nie podziała dłużej jak ukochany tm Jeszcze już z góry odłóżcie $$$ na zrzutkę na adwokata bo na pewno akcja pomocy będzie jak w przypadku tm RE: Traffichurricane (DOWÓD WYPŁATY) 10% od paczki - BATOREX - 09-04-2017 12:28 (07-04-2017 14:05)mikuss napisał(a):(07-04-2017 13:43)BATOREX napisał(a): Tak trzymaj Nie musi działać dłuzej Wystarczy że podziała tyle samo RE: Traffichurricane (DOWÓD WYPŁATY) 10% od paczki - JessePinkman - 09-04-2017 17:13 To niesamowite, że od upadku TM minęło tyle czasu, ale kilku użytkowników dalej ma ogromny ból dupy. Ludzie, nie interesują was programy typu Hyip to po co tu wchodzicie? Po co te nerwy? Byłem w TM, byłem w MPA, teraz jestem w FAP i w każdym z tych programów zarobiłem, bez żadnej osoby poleconej, ryzykując tylko i wyłącznie swoje pieniądze. I co z tego, że cała kampania marketingowa towarzysząca tego typu programom to zwykłe oszustwo skoro i tak daje zarobić. Przestańcie się mazać. PS: Zdaje sobie sprawę, że nie każdy wyszedł na plus, ale już tak to w inwestowaniu jest. RE: Traffichurricane (DOWÓD WYPŁATY) 10% od paczki - BATOREX - 09-04-2017 18:53 (09-04-2017 17:13)JessePinkman napisał(a): To niesamowite, że od upadku TM minęło tyle czasu, ale kilku użytkowników dalej ma ogromny ból dupy. Ludzie, nie interesują was programy typu Hyip to po co tu wchodzicie? Po co te nerwy? Byłem w TM, byłem w MPA, teraz jestem w FAP i w każdym z tych programów zarobiłem, bez żadnej osoby poleconej, ryzykując tylko i wyłącznie swoje pieniądze. I co z tego, że cała kampania marketingowa towarzysząca tego typu programom to zwykłe oszustwo skoro i tak daje zarobić. W końcu ktoś kto myśli racjonalnie Niestety to Polska - czyli cebula i ból dupy. |