![]() |
VIP - nowa ranga - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: VIP - nowa ranga (/Temat-VIP-nowa-ranga-1451) |
RE: VIP - nowa ranga - Sony_st - 08-10-2012 08:10 Nie wiem czy mam szansę, ale proszę o VIP'a, gdyż na Tutora to raczej baaaaardzo za wcześnie ![]() Dość długi czas na forum byłem nie aktywny, wcześniej miałem range TUTOR'a ale niestety mój stan zdrowia sprawił że trochę czasu spędziłem w szpitalu potem wizyty u lekarza które nieraz trwały godzinami. Aktualnie od jakiegoś dobrego miesiąca jestem na forum, nadrabiam zaległości i znalazłem swój prywatny sposób na zarobek ![]() ![]() Na tym forum raczej nie mam wrogów ani problemów. Wiele osób mnie kojarzy za czasów lockerz, aktualnie nadrabiam zaległości, gdy wyjdę na prostą zacznę wrzucać swoje poradniki ![]() Proszę o rozpatrzenie powyższej prośby ![]() RE: VIP - nowa ranga - Killer - 08-10-2012 15:40 Obecnie ranga VIP jest przyznawana osobom które w jakiś sposób wyróżniają się z tłumu wiedzą i są bardzo aktywne na forum, na chwilę obecną wydaje mi się że jeszcze Ci trochę do niej brakuje, oczywiście pamiętamy że byłeś członkiem ekipy za czasów lockerz, jednak było to prawie 2 lata temu i dosyć sporo od tamtych czasów się zmieniło. RE: VIP - nowa ranga - wanda x88 - 03-06-2013 19:49 a czy moza kupic vipa, jesli tak ile to kosztuje? RE: VIP - nowa ranga - Br0nek1234 - 03-06-2013 19:52 (03-06-2013 19:49)wanda x88 napisał(a): a czy moza kupic vipa, jesli tak ile to kosztuje? (08-10-2012 15:40)Killer napisał(a): Obecnie ranga VIP jest przyznawana osobom które w jakiś sposób wyróżniają się z tłumu wiedzą i są bardzo aktywne na forumVip ma być wyróżnieniem a jak by miał być na sprzedaż to byś się nie wypłacił bo na tym forum ludzie zarabiają powyżej 20 000zł miesięcznie wiec by mieli gdzieś sms za 20zł. RE: VIP - nowa ranga - AlexExample - 04-01-2016 02:46 (05-02-2010 08:56)BartuS napisał(a): A nie za dużo tych postów ? O_o' Admin ma przeszło 18,534 posty. Ludzie spędzają tu godziny. 1000 postów to dobra poprzeczka VIP - nowa ranga - piotrekprorok - 04-01-2016 05:02 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |