Poradnik od Arka - Dziennik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: Poradnik od Arka - Dziennik (/Temat-Poradnik-od-Arka-Dziennik-144353) |
RE: Poradnik od Arka - Dziennik - kukiz87 - 26-02-2017 15:02 A jak ją ustawić aby liczyło za klik w link ? RE: Poradnik od Arka - Dziennik - suzuki69 - 26-02-2017 15:16 @up Na początku reklamy po prostu nie bierzesz promocja posta związana z aktywnością tylko cel: ruch. I reszta to ustawienia podstawowe więc raczej dacie radę ;-) RE: Poradnik od Arka - Dziennik - Maciejoss20 - 26-02-2017 16:24 Ok zrobiłem za kliknięcie jestem ciekaw czy większa kwota będzie za klik w link czy podobna jak w przypadku aktywności... Bo jak większa to jednak bardziej opłaca się za aktywność posta. Na tą chwile nie mam wcale zasięgu mam nadzieje, że to się rozkręci. RE: Poradnik od Arka - Dziennik - AlphaStalker - 26-02-2017 16:52 Przeczytałem pierwszą stronę Fajne Jeszcze tu wrócę RE: Poradnik od Arka - Dziennik - wydra87 - 26-02-2017 18:28 Ja ustawiłem dwie reklamy na fb - jedna to test IQ druga to program "ile będziesz mieć dzieci" Efekt po 48 h po ustawieniu reklamy: Test IQ: Liczba kliknięć w link: 87 (zgodna ze statystykami na LM)- Leadów: 4 (2 na dobę) konwersja średnia 4,5 % (więc nie najgorzej). Ile (...)dzieci: Liczba kliknięć w link 36 - Leadów: 3 (1 w ciągu pierwszej doby, 2 w ciągu następnej) konwersja średnia około 8 % Wydatki na reklamę ustawiłem po 5 zł na dzień. Przy stawce 6 zł i 6,8 zł na programach już mi się dniówki za reklamę zwróciły RE: Poradnik od Arka - Dziennik - Maciejoss20 - 26-02-2017 18:52 No to chyba ja mam jakiegoś pecha z "ile masz dzieci?" na 80 klików miałem 1 leada i wychodziło mi 25 zł na minusie... Wychodzi, że powinienem mieć z tego programu co najmniej 6 leadów patrząc na twoje wejścia i na moje. Wtedy reklama by mi się zwróciła i można by dalej działać. Ustawienia były 100% dobre. Tylko tyle, że dałem 50 zł na dzień. RE: Poradnik od Arka - Dziennik - SlusseR - 26-02-2017 21:31 Super poradnik, kombinowałem dziś trochę z tymi fb ads i średnio to wychodziło , jednak postanowiłem spróbować ostatni raz zadbałem o grafikę, wymyśliłem dobry tekst i jest 1 lead. Reklama wstawiona o 20.30 a po godzinie już miałem lead'a chociaż koszt reklamy to dopiero 80 gr. Także polecam kombinować i się nie poddawać. RE: Poradnik od Arka - Dziennik - Maciejoss20 - 26-02-2017 21:33 Też mam jednego leada co nie znaczy, że dalej Ci się będą sypać. Mi niestety pomimo dosyć fajnej ilości wejść w program leady nie wpadają. Nie wiem może moje konto jakieś zaczarowane... RE: Poradnik od Arka - Dziennik - SlusseR - 26-02-2017 21:39 No wiadomo póki co to tego lead'a zdobyłem po 10 wyświetleniach, a co będzie dalej to się zobaczy. Jak nie pyknie to nadal będę próbował, bo w sumie tylko tak można do czegoś dojść. RE: Poradnik od Arka - Dziennik - Maciejoss20 - 26-02-2017 21:44 To jest moja konwersja chyba jak ludzie wbili w reklamę i jest ona na temat powinno coś wpadać... |