![]() |
TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! (/Temat-TheAdsTeam-Academy-Szkolenia-i-matryce-zarobkowe-144018) |
RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - k4rol - 01-03-2017 13:16 Trzeba dobrze rekrutowac być iść w akademie RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 01-03-2017 13:48 aż tak dobrze to nie bez przesady , ale fakt idealnie jest jak dana osoba wpisze 2-3 osoby także, chociaż ja uważam że obecnie każdy kto jest w TAT powinien wykupic sobie podstawową matryce za 20$, wydatek nie duży a dostaje sie dostęp do akademii i można oprócz uzyskanej wiedzy także zarobić nawet na tzw. "spadach" w początkowych dniach RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - migbor - 01-03-2017 14:25 jest dokładnie tak, jak rafi pisze, ja specjalnie nie reklamuję. Wszedłem tylko, bo zauważyłem, że jest spore zainteresowanie, a tyle wiem na pewno, że jak się jest w matrycy na początku, to zarobki są prędzej czy później prawie zagwarantowane ![]() Sam mam od wczoraj już kilka spadów, a wcale nie byłem na samym początku ![]() Do tego jacyś poleceni się na pewno znajdą, bo na tą najtańszą matrycę , to prawie każdego stać ![]() RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - k4rol - 01-03-2017 14:31 Ale zauważyć proszę by wypłacić zarobek trzeba mieć wykupione wszystkie matryce a to koszt powyżej 1600 $ RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 01-03-2017 14:41 Nie, 1020$ całość i nie musisz kupować wszystkich aby wypłacać. Jedynym ograniczeniem jest jeśli nie posiadasz kompletu jest to że 50% zarobków odkłada ci się na upgrade na wyższe pozycje a 50% możesz bez problemu wypłacić, co jest myślę bardzo dobrym rozwiązaniem bo zawsze jakiś ruch w matrycach bedzie ![]() Wypłaty będą się odbywać raz w tygodniu w każdy poniedzialek RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - k4rol - 01-03-2017 17:30 To nie zmienia faktu, że jak ktoś nie ma weny do znalezienie poleconych to na tym zbytnio nie zarobi ![]() RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - adik7276 - 01-03-2017 18:50 No tak polecać trzeba. Wchodząc z nadzieją na same spady to się trochę mija z celem. Ja wszedłem w dobrą strukturę, ale sam nie wiem czy się za to wezmę i zacznę coś polecać. Sam revshare bardziej do mnie przemawia. RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - k4rol - 01-03-2017 20:11 (01-03-2017 18:50)adik7276 napisał(a): No tak polecać trzeba. Wchodząc z nadzieją na same spady to się trochę mija z celem. Ja wszedłem w dobrą strukturę, ale sam nie wiem czy się za to wezmę i zacznę coś polecać. Sam revshare bardziej do mnie przemawia. Jestem tego samego zdania ![]() RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - kleopatra69 - 01-03-2017 21:01 ![]() RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 01-03-2017 21:16 super ![]() |