![]() |
Budujemy fanpage! Od 10k do 100k lajków w 2msc! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Budujemy fanpage! Od 10k do 100k lajków w 2msc! (/Temat-Budujemy-fanpage-Od-10k-do-100k-lajkow-w-2msc-143900) |
RE: Budujemy fanpage! Od 10k do 100k lajków w 2msc! - zbyszeq - 11-02-2017 15:09 @[EA7] Pod Polskę ![]() Dzień 3,4/60
Ogólnie sprawa wygląda tak, że na dzień dzisiejszy liczba polubień wynosi: ![]() czyli od ostatnich 2 dni przybyło łącznie fanów: 2103 fanów przez 2 dni, oraz wydane: ![]() czyli nie jakoś tragicznie, ale najlepiej też nie.. Niestety przez moją głupotę zbanowałem sobie jedyne źródło płatności tj. karte firmową dzięki której mogłem generować faktury które potem sobie mogłem wliczać w koszta.. No, ale cóż poczekam 2 tyg na nową akrtę i bd git, do tego czasu ustawie większe limity, żeby płatność przebiegała rzadziej. Dla zainteresowanych wklejam również statystyki z ost.7 dni. ![]() Dzisiaj prawdopodobnie niestety nie dojdzie dużo lajków ze względów takich, że mam do opłacenia na FB Ads 900zł, i do czasu kiedy tego nie zrobię reklamy nie działają - a zrobię to dopiero pod wieczór bo wtedy będe miał taką możliwość. Z racji tego, jutro je##e konkretnie i liczę na 2-3k przyrost lajków.. Ogólnie liczę, że w tym miesiącu wszelakim nakładem sił i $$ uda mi się dobić do tych 60-70k, chociaż będzie to b.ciężkie - lecz do zrobienia :>. Co do polubień FP - wykres wykazuje takie dane: ![]() Ogólnie mam zamiar dać tutaj na stałe 40zł dziennego budżetu i dojść do 0,04-0,05 bo ciężko będzie o ile wgl się uda dojść do 0,01 - lecz czas pokaże. 40zł przy stawce 0,04 dałoby mi 1000lajków, więc było by to na prawdę satysfakcjonujące! RE: Budujemy fanpage! Od 10k do 100k lajków w 2msc! - Zloty - 11-02-2017 15:22 Niezły dziennik. Obserwuje na bieżąco. Jeśli to nie problem to pozwolę zadać kilka pytań ![]() Do jakiego zasięgu planujesz dojść lub do ilu polubień ? Kiedy planujesz zaprzestać z korzystania facebook ads ? Co potem ? Program partnerski ? Clickbank ? Afilacja amazon/aliexpress ? A może coś innego ![]() Obyś nie zrezygnował z prowadzenia dziennika ![]() Powodzonka RE: Budujemy fanpage! Od 10k do 100k lajków w 2msc! - jigorex - 11-02-2017 15:25 Może zrób jakieś kontrowersyjne wydarzenie. ![]() Ja dziś na moim starym wydarzeniu co ma 2k osób poprosiłem o polubienie strony to 50like wpadło. ![]() RE: Budujemy fanpage! Od 10k do 100k lajków w 2msc! - piotrgk4 - 11-02-2017 15:27 @[Zloty] Do jakiego zasięgu planujesz dojść lub do ilu polubień ? Zgaduje że nie ma konkretnej liczby ![]() Kiedy planujesz zaprzestać z korzystania facebook ads ? Też przypuszczam że nigdy ponieważ małym nakładem finansowym może sobie podbić zasięgi oraz fanów dzięki czemu dalsze plany będą mu się zwracać jeszcze bardziej. Co potem? Strona internetowa ![]() Program partnerski? Raczej uważam że będzie zakładał własną stronę pod taką tematykę choć jest możliwość dogadania się z stronami w podobnej tematyce. Zrezygnować raczej to nigdy nie nastąpi ![]() ![]() ![]() RE: Budujemy fanpage! Od 10k do 100k lajków w 2msc! - zbyszeq - 11-02-2017 15:43 @[Zloty] Ogólnie końcowo do 250k, ale na bieżąco będę podawał kolejne cele przy każdym który skończę. Potem serwis pod to + zarobek z AdSense ![]() Nie zrezygnuje, bo aktualnie to jedyne co daje mi taką radość i ot tak to robię bez żadnych grymasów ![]() @[jigorex] nie przepadam jakoś za wydarzeniami, będę dalej korzystał z fb adsów + zapraszał właśnie do lajkowania tych którzy polajkowali moje posty ![]() RE: Budujemy fanpage! Od 10k do 100k lajków w 2msc! - prololex - 11-02-2017 21:23 Pochwal się na PW co to za funpage. Sam mam ok 0.5mln fp z babkami, postawiłem pod to stronkę typu temysli z cytatami ale narazie zawiesił em zabawę. Może dla lepszego przyrostu ogarnij stronkę i do tego likejacker ninja z BHW forum. Za 23$ z kuponem możesz zebrać bezpiecznie 200 Like na dzień, licencję masz na 20 wordpresów. RE: Budujemy fanpage! Od 10k do 100k lajków w 2msc! - kozzaq - 12-02-2017 15:14 Mam pytanie odnośnie reklamy, przez tydzień trzymałem sobie reklamę fanpage i miałem 5gr za fana, przerwałem na 1 dzień i następnie odpalając znów tą reklamkę facebook stwierdził, że jest za dużo tekstu w moim zdjęciu i nie wyświetla mi tej promocji. Jakieś pomysły co z tym zrobić? Dałem zgłoszenie o indywidualne rozpatrzenie, ale to nic nie dało. Zależy mi, żeby kontynuować reklamę, bo przynosiła naprawdę fajne efekty RE: Budujemy fanpage! Od 10k do 100k lajków w 2msc! - piotrgk4 - 12-02-2017 17:41 @[kozzaq] nic nie zrobisz :/ Facebook jest jak kobieta w trakcie okresu ![]() ![]() RE: Budujemy fanpage! Od 10k do 100k lajków w 2msc! - PaidMoney - 14-02-2017 19:55 @[zbyszeq] będzie uptade? Ps; nie wiem gdzie to przeczytałem ale możesz założyć konto rosyjskie i zacząć promowac fp przez te konto wtedy najmniejsza stawka za klik to chyba 0.015gr ![]() Tylko że to się nada, ale nie na tym fp tylko następnym bo masz podpięte inne konto, chyba że dodasz drugiego administratora wtedy można promować. RE: Budujemy fanpage! Od 10k do 100k lajków w 2msc! - piotrgk4 - 14-02-2017 20:02 @[PaidMoney] u mnie czytałeś ![]() Z tymi stawkami jest bardziej złożona stawka. Mam swoje przypuszczenia jak działa mniej więcej reklama na facebooku ale tak na prawdę nikt nie wie ![]() Otóż konto rosyjskie pozwala określić mniejszą MAKSYMALNĄ stawkę za klika w reklame(odnośnik do strony) W Polsce nie można zejść poniżej 1gr lecz w Rosji są inne stawki (1zł to 15rubli) w ten sposób możemy dać 0.01p czyli 1/15 grosza. |