Beat the CPA - Zarabiaj z Pandą - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Beat the CPA - Zarabiaj z Pandą (/Temat-Beat-the-CPA-Zarabiaj-z-Panda-143210) |
RE: Beat the CPA - Zarabiaj z Pandą - szybkikwit - 26-01-2017 16:53 Dobry Plan haha ale i tak się na to piszę żeby zdobyc trochę wiedzy RE: Beat the CPA - Zarabiaj z Pandą - Vasaki - 26-01-2017 16:55 @[szybkikwit] Ciii zaraz pewnie padnie pytanie odnośnie jakie bd koszta pozycjonowania przez zewnetrzna firme XDD No i informacja o tym, ze w glownym temacie nic nie ma xD RE: Beat the CPA - Zarabiaj z Pandą - DonWestbam - 26-01-2017 16:58 No to jakie beda koszta ? I kiedy mozna oczekiwac odp na pw xD RE: Beat the CPA - Zarabiaj z Pandą - Vasaki - 26-01-2017 16:59 @[DonWestbam] zaskocze Cie Żadne ! Łącznie zrobione dokladnie 24 landing page. Dzisiaj nie zrobiony żaden, jestem zbyt wypompowany pracą. Jutro szkolenia więc też nie bardzo, ale zobaczymy moze w domu cos pokminie RE: Beat the CPA - Zarabiaj z Pandą - szybkikwit - 26-01-2017 17:03 juz 24 wow Jak można wiedziec jakie szkolenia , SEO ? To trzeba wypocząc przed dawką wiedzy hehe To czekam na info i kupuje domenke RE: Beat the CPA - Zarabiaj z Pandą - DonWestbam - 26-01-2017 17:06 Ale to robisz z ze tak powiem wyprzedzeniem ? Tzn ze ten dla mnie moze byc juz zrobiony a ja nic o tym nie wiem ? RE: Beat the CPA - Zarabiaj z Pandą - Vasaki - 26-01-2017 17:14 @[DonWestbam] jezeli nie jest podpiety i ty nic o tym nie wiesz to pewnie nie xD Bo lece po kolei z wiadomosciami @[szybkikwit] nie szkolenie, raczje konkretne instrukcje co gdzie i kiedy Nie mam zamiaru prowadzic wykladow Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie by sobie na to pozwalac #edit# zle zrozumialem to co napisales Szkole nowego pracownika po prostu RE: Beat the CPA - Zarabiaj z Pandą - DonWestbam - 26-01-2017 17:24 Ta po kolei xd dobra musze przyspamowac znowu xd RE: Beat the CPA - Zarabiaj z Pandą - frjeux - 27-01-2017 19:03 Kiedy będzie odpowiedz kto się dostał ? RE: Beat the CPA - Zarabiaj z Pandą - radmatuszewski - 27-01-2017 19:16 Cholera, ja dostałem odpowiedź, ale nisza za mocna była. Odpisałem ze słabszą niszą i chyba automatycznie spadłem w kolejce, shiiit xDD |