![]() |
2020 - Cel: Zarobki rzędu 100 k zł miesięcznie :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: 2020 - Cel: Zarobki rzędu 100 k zł miesięcznie :) (/Temat-2020-Cel-Zarobki-rzedu-100-k-zl-miesiecznie-142366) |
RE: 2017 - Przechodzimy od planów do czynów :) - lotmix30 - 22-02-2017 23:39 i jak idzie? RE: 2017 - Przechodzimy od planów do czynów :) - Lanserek - 23-02-2017 13:43 (22-02-2017 23:39)lotmix30 napisał(a): i jak idzie? Przedczoraj 97 zł natomiast wczoraj całe 9 zł z rekordową konwersją 0,43 % ![]() ![]() RE: 2017 - Przechodzimy od planów do czynów :) - Lanserek - 26-02-2017 23:31 Cześć! Złapała mnie chyba jakaś grypa żołądkowa, albo coś co zjadłem musiało mi niestety zaszkodzić. ![]() ![]() ![]() ![]() RE: 2017 - Przechodzimy od planów do czynów :) - Lanserek - 27-02-2017 23:41 Hej! Jeśli chodzi o stronę pod adsense to już wszystko jest prawie gotowe. Zabierałem się za dodawanie artykułu 3k słów i zauważyłem, że wymaga on poprawek w kilku miejscach, więc oddam go jeszcze swojemu copywriterowi do edycji. Reklamy na stronę podepnę za 2 tygodnie i jestem naprawdę ciekawy jak ten projekt się rozwinie. Od tego jaka dniówka wpadnie jutro zależeć będzie czy próg 2000 zł zostanie przebity w tym miesiącu, ale szczerze mówiąc zbytnio mnie to nie obchodzi bo wiedza i doświadczenie zdobyte w lutym są bezcenne. ![]() ![]() + cały 1 lead na leadnow ![]() RE: 2017 - Przechodzimy od planów do czynów :) - Miedziany - 28-02-2017 17:17 Ładnie Ci idzie ![]() RE: 2017 - Przechodzimy od planów do czynów :) - Lanserek - 04-03-2017 13:16 (28-02-2017 17:17)Miedziany napisał(a): Ładnie Ci idzie Dzięki wielkie! ![]() PODSUMOWANIE LUTEGO Eforsa: 1040,50 zł Leadnow + Fastlead: 760zł Pozostałe serwisy (cpa bulid, ogads, cinstaller, g2a goldmine itd): 162 zł
Razem zarobiono w lutym: 1926,5 zł ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Projekt nr 1
Pierwszy i zarazem najbardziej rozwinięty projekt. Jest to strona multiniszowa pod sub sms - tematyka hacki. Większość fraz udało mi się wybić na dobre pozycje jedynie dzięki dobrej optymalizacji strony, ale zbudowałem też dla niej sporo linków i trochę zamówiłem z seoclerks. ![]() Projekt nr 2
Druga strona to właściwie kopia tego co zrobił vasaki w jego poradniku z tym, że ja nie skupiłem się na jednej niszy, ale znów zdecydowałem się na stronę multi-niszową. Przy tym projekcie zainwestowałem trochę pieniędzy w artykuły i muszę przyznać, że z każdym dniem strona pnie się w serpach bez żadnego linkowania i widzę już pierwsze efekty (leady) także tylko oby tak dalej ![]() Projekt nr 3
Strona nr 3 pod CPA. Szczerze mówiąc temu projektowi poświęciłem najmniej uwagi tak jak wcześniej wspomniałem rozwijanie kilku projektów naraz lekko mnie przerosło. Ograniczyłem się tylko do dodania 5 wpisów po 500 słów każdy + lekkiej promocji strony. Efektem są całe dwa leady na CPAbulid, ale w przyszłości mam zamiar więcej czasu poświęcić temu projektowi. ![]() Projekt nr 4
Strona nr 4 pod Adsense czyli coś z czym długo zwlekałem, bo wiedziałem jak dużo czasu i pracy będzie ode mnie wymagać by dobrze rozwinąć ten temat. Tak czy siak nie mam zamiaru odpuścić sobie tego tematu - wręcz przeciwnie, mimo że podwyższam sobie poprzeczkę jeśli chodzi o zarobek na następny miesiąc to nad tym projektem mam zamiar spędzić największą ilość czasu i wiążę z nim też największe nadzieje. Na ten moment ogarnąłem podstawowe sprawy takie jak konfiguracja theme, wtyczek, logo widgety, fanpage na facebooku itp. i niedawno dodałem na stronę pierwszy wpis 3000 znaków po angielsku, a za dwa tygodnie jak dodam drugi wpis to podepnę pod stronę reklamy. Cel na Marzec: 3000 zł Plany i przemyślenia na ten miesiąc
W tym miesiącu planuję zarobić 3000 zł ze swoich projektów. Wydaje mi się, że taki cel jest dla mnie jak najbardziej realny i co więcej nie spinam się zbytnio nad jego osiągnięciem, bo najbardziej cieszy mnie sam PROCES i WIEDZA, którą zdobywam podczas pracy nad wieloma projektami. Dodam, że swój dochód planuję powiększać konsekwentnie wraz z każdym miesiącem, a to dopiero początek mojej przygody. Suby to taki wstęp do prawdziwego zarabiania, bo jak nie ukrywam od samego początku nie jest temat w którym czuję się najlepiej jednak chciałbym zbudować pewien dochód by mieć środki na odważniejsze projekty. Do niedawna nie ogarniałem nawet podstawowej obsługi wordpressa i myślałem, że muszę być informatycznym czarodziejem by pojąć tak tajną wiedzę. Okej gościu, ale może jakieś konkrety?! Proszę bardzo. W tym miesiącu planuję między innymi: - dodać 2 wpisy x 3000 słów na stronę pod adsense - zdobyć 40 organicznych linków dla wyżej wspomnianej strony - dodać kolejno 10 wpisów na stronę nr 1,2 i 3 w tym miesiącu Resztę czasu poświęcę oczywiście na seo i promocję swoich projektów jednak nie będę zdradzał co będę robić dokładnie, bo sam do końca jeszcze nie wiem. Sama promocja i jej intensywność zależna jest od tego czy wkurzy mnie mały zarobek w danym dniu ![]() RE: 2017 - Przechodzimy od planów do czynów :) - mahuzz - 04-03-2017 13:28 Uuuu co za progress! ![]() Gratki, dasz radę! RE: 2017 - Przechodzimy od planów do czynów :) - Bazor - 05-03-2017 00:35 Sporo rzeczy dokonałeś no i pokaźne zarobki ![]() Uwielbiam patrzeć jak ktoś monetyzuję swoje strony, jeszcze tylko brakuje dążenia do automatu i można kontynuować swoją piramide finansową ![]() RE: 2017 - Przechodzimy od planów do czynów :) - Zasiu - 05-03-2017 15:54 Masz już całkiem fajne wyniki. Obserwuję i będę starał się Ciebie dogonić ![]() RE: 2017 - Przechodzimy od planów do czynów :) - Lanserek - 07-03-2017 11:23 Dzięki chłopaki za miłe słowa. ![]() Jak na razie do 6 marca wpadło 635,44 zł Wczoraj zleciłem kolejny wpis 3000 znaków na stronę pod adsense ma być gotowy na jutro wieczorem. Zgłoszę stronę do weryfikacji jak go opublikuje pewnie jeszcze w tym samym dniu, a tym czasem właśnie dodaję sobie wpisy na pozostałe strony. Stronę pod CPA będę wybijać za pomocą usług z seoclerks, bo nie mam czasu by zająć się tym osobiście i dziś planuję popatrzeć co tam ludzie oferują. ![]() |