![]() |
W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny (/Temat-W-tym-roku-bede-zapie-al-jak-poje-ny-142334) |
RE: Czy w 2017 uda mi się zmienić życie? Rzucić etat... - paweuq - 05-03-2017 11:54 Witam wszystkich którzy czytają mój dziennik ![]() ![]() ![]() Strona 1 NOF Tutaj zoptymalizowałem liczbę słów kluczowych do minimum, kierowałem się tutaj liczbą wyszukań. I co się okazało odrzuciłem 25 słów kluczowych a łączna liczba wyszukań spadła tylko o 1k, więc zmiana jak najbardziej na plus według mnie. Po za tym zajmę się tymi słowami kluczowymi gdy tę osiągną dobre pozycje. Strona 2 HAT A tutaj dodałem trochę nisz ![]() ![]() Ile jest dodane 10/100
CEL NA ROK 2017 TO 40 000zł ILE ZAROBIŁEM? 58,5zł / 40000zł
RE: Czy w 2017 uda mi się zmienić życie? Rzucić etat... - Zasiu - 05-03-2017 15:52 Ja czytam i kibicuję ![]() ![]() Pozdro! RE: Czy w 2017 uda mi się zmienić życie? Rzucić etat... - paweuq - 11-03-2017 20:00 Witacie ![]() Kolejny tydzień za nami ![]() ![]() ![]() ![]() Na drugiej stronie dodałem kilka nisz i to by było na tyle tutaj. Tutaj to masakra z keywordami, dziś są jutro nie ma i tak dalej :/ Zarobki podskoczyły ponieważ dostałem małe zlecenie które wykonałem przez internet ![]() Pozdrawiam i życzę miłego weekendu ![]() CEL NA ROK 2017 TO 40 000zł ILE ZAROBIŁEM? 250,5zł / 40000zł
RE: Czy w 2017 uda mi się zmienić życie? Rzucić etat... - paweuq - 19-03-2017 13:31 Witajcie! I znów mija kolejny tydzień więc czas na podsumowanie. W tym tygodniu trochę odpuściłem pracę nad stronami. Nie samą pracą człowiek żyje ![]() ![]() ![]() ![]() Na stronie z hackami nic się nie zmieniło bo w tygodniu nie chciało mi się po prostu. Pozycje skaczą połowa wypadła z indeksu, mimo że dodawałem każdy adresy ręcznie do google ;/ To jest trochę demotywujące, no ale trzeba iść dalej, bo przyjdzie kiedyś takie dzień który wiele w życiu zmieni... Ponadto robiłem formata i zapomnialem przenieść artykuły na inny dysk i wszystko poszło w piz... Także muszę zaczynać od poczatku pisać arty i później dodawać synonimy by potem je spinować i dodawać na zaplecza ![]() Zabieram się do pracy! Bo do zrealizowania celu jeszcze sporo xD Miłej niedzieli ![]() CEL NA ROK 2017 TO 40 000zł ILE ZAROBIŁEM? 256,5zł / 40000zł
RE: Czy w 2017 uda mi się zmienić życie? Rzucić etat... - Ventura - 31-03-2017 10:21 Bardzo fajny dziennik - schludny, przez co przyjemnie się go czyta! A co do linkowania zaplecza, to osobiście używam programu GSA + czasem kupuję co nieco na seoclerk. Czekam na kolejne aktualizacje! ![]() RE: Czy w 2017 uda mi się zmienić życie? Rzucić etat... - paweuq - 31-03-2017 20:05 Witam wszystkich serdecznie! Tydzień temu nie miałem czasu na napisanie aktualizacji ponieważ sprawy rodzinne zajeły mi sporo weekendu. Dziś postanowiłem napisać gdyż w ten weekend też moge nie mieć czasu. Przejdźmy do najważniejszych rzeczy ![]() NOF Strona ma już 3 miesiące i dopiero widzę jakieś efekty! ![]() ![]() ![]() FRAZY W TOP10: 6/44 HAT Tutaj nic się nie zmieniło ![]() ![]() DS - nowy projekcik Mini projekcik aczkolwiek też jakiś hajsik powinien z niego wpadać w przyszłości, niszę znalazłem przypadkowo i zobaczyłem nie ma takiej strony pod sub i w ogólnie nie ma więc nie ma konkurencji ![]() Pozdro! Udanego weekendu wam życzę! Pamiętajcie! Powoli ale cały czas do celu! I nie odpuszczajcie po miesiącu czy dwóch! CEL NA ROK 2017 TO 40 000zł ILE ZAROBIŁEM? 285zł / 40000zł
RE: Czy w 2017 uda mi się zmienić życie? Rzucić etat... - mahuzz - 31-03-2017 20:22 Nie czytałem całego dziennika ale czasem wejdę. Nie uważam że robisz coś źle, ale długo to trwa. Chyba bardzo konkurencyjne są te frazy? A z takich płynie najlepszy kesz ![]() ![]() Trzymam kciuki Paweł! RE: Czy w 2017 uda mi się zmienić życie? Rzucić etat... - paweuq - 31-03-2017 20:45 @[mahuzz] Dzięki ![]() ![]() ![]() RE: Czy w 2017 uda mi się zmienić życie? Rzucić etat... - paweuq - 13-04-2017 19:07 Witam w moim nieregularnym dzienniku! Strasznie słaby tydzień to był, moja strona która jest priorytetem w tym tygodniu spadła mega w dół czyli miesiąc ciężko szła do góry aby w 3 dni wrócić do poprzedniego stanu! Strasznie demotywuje mnie ta sytuacja. Choć w życiu prywatnym ostatnio bardzo fajnie się układa ![]() ![]() FRAZY W TOP10: 6/44 Święta idą więc to czas na wypoczynek aby naładować baterie. A po świętach idziemy ostro do przodu! A co z tego wyjdzie? Prawdopodobnie się cofniemy jeszcze dalej xD A w osiągnięciu mojego celu tylko cud już chyba pomoże ![]() CEL NA ROK 2017 TO 40 000zł ILE ZAROBIŁEM? 310zł / 40000zł
RE: Czy w 2017 uda mi się zmienić życie? Rzucić etat... - kniew - 13-04-2017 19:20 (31-03-2017 20:45)paweuq napisał(a): @[mahuzz] Dziękikonkurencja zapewne ma linki z ukrytego zaplecza i nie zobaczysz ich z majestic czy ahrefs ![]() |