![]() |
Dziennik Alberta - Kasa na Ferie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Alberta - Kasa na Ferie (/Temat-Dziennik-Alberta-Kasa-na-Ferie-142032) |
RE: Dziennik Alberta - Kasa na Ferie - albercig - 10-01-2017 21:47 ![]() ![]() Wow! To mi się podoba ![]() ![]() Patrzcie jaki piękny :O ![]() RE: Dziennik Alberta - Kasa na Ferie - albercig - 11-01-2017 21:51 ![]() ![]() No okej zawsze te pare groszy jest ![]() od 824 do 834 } elseif ( isset( $menu_item->taxonomy ) ) { $menu_item->ID = $menu_item->term_id; $menu_item->db_id = 0; $menu_item->menu_item_parent = 0; $menu_item->object_id = (int) $menu_item->term_id; $menu_item->post_parent = (int) $menu_item->parent; $menu_item->type = 'taxonomy'; $object = get_taxonomy( $menu_item->taxonomy ); $menu_item->object = $object->name; $menu_item->type_label = $object->labels->singular_name; pomoże ktoś? ![]() RE: Dziennik Alberta - Kasa na Ferie - albercig - 12-01-2017 21:51 ![]() ![]() Dzisiaj postanowiłem, że zrobię wszytko, aby naprawić błędy na mojej stronie. Grzebałem trochę w internecie i znalazłem jakieś poradniki po angielski c o trzeba zrobić, żeby naprawić błąd w "headerze", okazało się, musiałem pobrać uszkodzony plik z FTP, dać go do N++ i zmienić na UTF-8 bez bom. Wgrać go na serwer i wszystko powinno działać. Tak też się stało co mnie cieszy. Co do wpisów na stronie to bardzo dobrze, bo pod tagiem, który post był pozycjonowany ( nie główny tag ) moja strona ma 2 miejsce! A powiem, że jest tego od ch**a w google. Bardzo mnie to cieszy bo wpis z 200 do 600 wyświetleń urósł w ciągu tak naprawdę 3 dni ( bo ostatnio strona nie działała ). Co do głównej niszy zrobiłem reklamy, aby dać je na swoją stronę i może kiedyś do google! ![]() RE: Dziennik Alberta - Kasa na Ferie - albercig - 15-01-2017 22:32 ![]() ![]() W końcu zebrałem się na to, żeby napisać post. Powiem tyle. Nie mam nastroju, mam 38,5 st gorączki i ledwo żyję, więc przepraszam, ale nie będę się rozpisywał teraz i posty będą co 2-4 dni ![]() RE: Dziennik Alberta - Kasa na Ferie - albercig - 19-01-2017 18:48 ![]() ![]() No bardzo ładnie! Udało się sprzedać x boxa i przy tym wpadło kilkanaście leadów! Nice! Jutro jadę więc następny post będzie dopiero za kilka dni ( chyba, że uda mi się skombinować laptopa ). Już mało brakuje do celu! iPhone czeka w sklepie! Gorączka minęła, kaszel i katar został ![]() ![]() RE: Dziennik Alberta - Kasa na Ferie - gift256 - 20-01-2017 02:10 Brawo ![]() ![]() |